VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Fietsenmaker in Veenendaal gezocht?

Bent u woonachtig in Veenendaal en bent u op zoek naar een fietsenmaker? Dan staan wij bij JZ Fietstechniek graag voor u klaar. Naast het laten repareren van uw fiets kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van een nieuwe fiets, het leasen van een fiets en verder zijn wij gespecialiseerd in sportfietsen en e-bikes. 

Onderhoud en reparatie door een fietsenmaker in Veenendaal

U kunt bij JZ Fietstechniek onderhoud en reparatie laten doen als u op zoek bent naar een fietsenmaker in de omgeving van Veenendaal. Bij JZ Fietstechniek hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen en wij vinden het belangrijk om hier op een kwalitatieve en eerlijke manier mee te werk te gaan. Ook als u maar een kleine reparatie hoeft uit te voeren, kunt u bij ons terecht. Ook vinden wij het belangrijk om snel aan het werk te gaan zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw trouwe tweewieler. Als u een onderhoudsbeurt laat doen bij JZ Fietstechniek en wij komen tijdens de onderhoudsbeurt mankementen tegen, dan wordt dat altijd eerst besproken met de klant zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Fiets leasen

Ook kunt u bij JZ Fietstechniek ervoor kiezen om een fiets te leasen. Zo kunt u een mooie nieuwe fiets leasen zodat u altijd gebruik kunt maken van deze ontspannende manier van vervoeren. U kunt zelf namelijk kiezen welk model en/of merk u graag wilt. Wat het tarief is voor het leasen van de fiets hangt volledig af van welk model en/of merk u kiest. De voordelen van onze leasefietsen is dat u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken voor een fiets. U hoeft niet in één keer een grote investering te doen. Ook zit de onderhoud, verzekering en pechhulp bij de prijs in dus hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Ook kunt u zelf geheel bepalen voor hoe lang u de fiets wilt leasen en wat voor fiets u wilt leasen: u kunt dus ook kiezen voor bijvoorbeeld een e-bike, bakfiets of mountainbike. 

 

Gerelateerde artikelen

Kies voor de kwaliteit van Leovince uitlaten

Rijlessen in Waalwijk

Haal meer uit je wagen met chip tuning