Motorafstemming – Hoe kan de motor afstemmen met afgestoken timing uw brandstofverbruik verhogen?

door

Motorafstemming – Hoe kan de motor afstemmen met afgestoken timing uw brandstofverbruik verhogen?

Motorchip Tuning is een procedure waarmee de computerbesturingseenheid is gewijzigd, zodat de auto in verschillende omstandigheden anders presteert. De prijs van een dergelijke taak is afhankelijk van hoe u het krijgt. Een motorafstemming-chip is een essentieel onderdeel van de CARS-computer en elektrische systemen. Het wijzigt de prestaties van de motor, verbetert de efficiëntie ervan en verbetert zijn levensduur.

  

Motorafstemming met chips is ook bekend als elektronische motorafstemming (EET). Er zijn mensen die dit werk doen als een hobby. Mensen worden geïnteresseerd in het ophouden van hun auto’s, nadat ze anderen op automatische shows doen of bij het bijwonen van auto-rally’s. De meesten van hen doen het uit nieuwsgierigheid, maar sommige anderen doen het om professionele redenen.

 

Velen denken eraan om een chip te krijgen voor hun auto zodra ze een aanzienlijke verbetering in zijn prestaties opmerken.

Immers, de uitvoering van een auto is vaak het resultaat van zijn motor. Maar waar denken ze aan om met hun auto te doen om nog meer kracht te krijgen? Is Motor Chip Tuning echt gevaarlijk? Zet ze hun leven echt in gevaar? Zijn ze op de hoogte van de mogelijke gevaren?

 

Timing is een van de belangrijkste factoren in elke race. Als de auto de tijdslimiet kan breken, kan het de race nog steeds winnen. Als de auto de ingestelde timing niet kan behouden, kan deze snel worden vervaardigd en kan verliezen. De vraag is hoe je je auto afstemt om je kansen op winnen en tegelijkertijd te vergroten, verlagen je kansen om te verliezen. Motorafstemming met chips kan u helpen extra snelheid te verwerven en uw brandstofverbruikefficiëntie te verbeteren.

 

In de meeste gevallen denken mensen dat timing alleen betrekking heeft op het verhogen van de kracht, maar ze zijn verkeerd. Timing kan in feite ook veel verschil maken voor het brandstofverbruik. Wanneer u de timing van uw motor verhoogt, krijgt u meer kracht en kunt u sneller versnellen. Je krijgt ook meer brandstofkilometers omdat je met hoge motortoerentalingen minder brandstof consumeert.

Er zijn verschillende manieren om je motorafstemming af te stemmen, maar een van de beste methoden is om chiptuning te gebruiken om extra stroom te krijgen.

 

Het proces van chiptuning wordt gedaan door de mechanische delen van de auto te verwijderen, zodat u ze kunt vervangen door plastic onderdelen. Het is belangrijk om alle bewegende delen te verwijderen om ervoor te zorgen dat het hele systeem goed zal werken. Dan moet je een nieuwe distributieriem, timinghulzen of een nieuwe distributieketen plaatsen. Chip Tuning verhoogt de prestaties van een auto, dus het is belangrijk voor autoliefhebbers om deze kunst te leren.

Benieuwd wat chiptuning van Chip Performance voor uw voertuig kan betekenen?

Over de auteur