Categorie Archief Banen en opleidingen

door

Werken bij uitzendbureau Eindhoven

Een stad met een industriële vibe gecombineerd met nieuw design. De Lichtstad van Nederland en zelfs uitgeroepen tot slimste regio van de wereld: Eindhoven! Bij Uitzendbureau Eindhoven houden we wel van snel schakelen. Maar we nemen ook zeker de tijd om je vragen te beantwoorden. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of personeel? Onze kracht ligt op het bemiddelen in banen tot MBO+ niveau in zowel administratieve als logistieke functies en productie of licht technisch. Ook functies op een hoger niveau bemiddelen we. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Het uitzendbureau Eindhoven

Wij zijn een online uitzendbureau voor jongeren, starters en young professionals. Wij zijn actief in een groot gedeelte van Noord-Brabant en daarmee ook in Eindhoven. Je kan bij ons uitzendbureau Eindhoven terecht voor verschillende banen. Zo hebben we genoeg leuke bijbanen en vakantiewerk voor bijvoorbeeld naast je studie. Ook kunnen wij je helpen bij het vinden van een startersfunctie als je net bent afgestudeerd. Ten slotte ondersteunen we je uiteraard ook graag als je al een paar jaar werkervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Je kan sollicteren op een interessante vacature op onze website óf je maakt een gratis profiel aan als je op zoek bent naar iets specifieks, als je nog niet zo goed weet wat je wilt of als je gewoon lekker snel aan de slag wilt gaan. Hoe dan ook, met onze hulp kun jij binnen no-time aan de slag in Eindhoven!

Werken in Eindhoven

Naast een bruisend centrum waar elke dag wel iets te beleven valt, is Eindhoven nationaal én internationaal ook bekend om haar werkgelegenheid en kennis. Het uitzendbureau Eindhoven biedt voor iedereen wat wils op het gebied van werk. Of je nu met je handen wilt werken in de productie of techniek, met mensen wilt werken in bijvoorbeeld de horeca of de zorg of je hersenen wilt kraken op managementniveau en nieuwe ideeën en projecten in praktijk wilt brengen. Waar je ook naar op zoek bent: je volgende baan wacht op je in Eindhoven!

 

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/eindhoven
door

Werken aan je effectiviteit met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je het gevoel hebt dat je te veel energie stopt in je werkzaamheden, maar dit vervolgens in de resultaten niet weerspiegeld ziet, kan een cursus persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke coaching via How Company erg behulpzaam zijn. Juist in een veeleisende omgeving kun je het gevoel hebben dat je geleefd wordt in plaats van de regie zelf in handen te hebben. Je drijfveren kunnen worden ondergesneeuwd en het onderscheidt tussen hoofd- en bijzaken kan verdwijnen. Je kunt stress ervaren en druk voelen. Dit alles maakt het leven er niet gemakkelijker op en kan het behalen van resultaten bemoeilijken. Dit kunnen persoonlijke resultaten zijn, maar ook resultaten die belangrijk zijn voor de organisatie waarbinnen je werkt.

Cursus persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke coaching

Bij How Company kun je via een cursus persoonlijke ontwikkeling of coaching werken aan jouw groei en effectiviteit op een manier die niet inhoud dat je nog harder moet gaan werken. Tijdens de cursus persoonlijke ontwikkeling leer je doormiddel van nieuwe inzichten die je vergaart. Daarbij is de cursus op de praktijk gericht. Je zult daarom vaardigheden leren die je direct kunnen helpen op het gebied van persoonlijke effectiviteit in de dagelijkse realiteit. Ook de persoonlijke coaching heeft deze praktische insteek. Je krijgt methoden aangedragen waar je meteen mee aan de slag kunt in het dagelijks leven. Daarbij richt de coaching zich op het snel scherp stellen van jouw drijfveren en het vinden van de specifieke focus die jou gaat helpen in het behalen van de resultaten die voor jou van belang zijn.

Contacteer deze specialist voor meer informatie

Spreken de persoonlijke coaching en de cursus persoonlijke ontwikkeling je aan en ben je benieuwd hoe deze precies vorm gegeven worden? Bezoek dan eens de website van How Company. Er zijn verschillende programma’s voor persoonlijke ontwikkeling. Via de website lees je meer over ieder programma zodat je eentje kunt kiezen die het beste past bij de ontwikkeling die jij wilt doormaken.

door

Dit bedrijf helpt je met het vinden van passende laboratorium vacatures

Is het tijd voor een carrièreswitch of ben je op zoek naar een eerste uitdaging na het afronden van je studie? Dan is wel zo fijn om op een overzichtelijke plek de vacatures die bij jou passen te kunnen vinden. CLS Services BV is hiervoor dé aangewezen plek. Op de website van dit bedrijf vind je een groot aanbod aan laboratorium vacatures. Deze functies zijn meer dan geschikt voor mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging of benieuwd zijn naar het ontwikkelen van hun kwaliteiten. Dit bedrijf selecteert de functies voor jou, zodat jij alleen nog maar hoeft te kijken of het iets voor je is.

Ontwikkel jouw kwaliteiten in je nieuwe functie

Wanneer je op zoek bent naar laboratorium vacatures, ontdek je al snel dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Iedere functie heeft weer zijn eigen voordelen. Daarom is het goed om voorafgaand stil te staan bij wat jij zelf wilt. Wat zijn de kwaliteiten waar je over beschikt? Welke kwaliteiten zou je nog graag verder willen ontwikkelen? Wat zijn jouw wensen en eisen voor jouw nieuwe functie? Wanneer je dit in kaart hebt gebracht, bekijk je de vacatures voor functies in het laboratorium met een goede blik.

Laat je adviseren over de beste functie voor jou

CLS Services BV biedt niet alleen een overzicht van vacatures, ze helpen ook met het bemiddelen en detacheren. Heb je een functie gezien die misschien wel de perfecte match is voor jou? Neem dan contact op met dit bedrijf. De deskundige medewerkers helpen je graag met het zetten van de volgende stap in je carrière. Het maakt niet uit of je nu al precies weet wat je zou gaan willen doen, of het juist nog helemaal niet weet; de professionals van dit bedrijf staan voor je klaar met raad en daad. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://www.cls-services.nl/nl/
door

Vertrouw op sterk interim management voor al uw projecten

Wanneer u als onderneming begint aan een tijdelijk project heeft u daar misschien wel extra werkkrachten voor nodig. Het is daarbij misschien vervelend om te zoeken naar kandidaten voor een tijdelijke opdracht. Daarnaast moet u ook nog eens geschikte profielen vinden, die beschikken over voldoende ervaring en kennis om echt een bijdrage aan het team te leveren. Vertrouw daarom op Conessence, een specialist in het voorzien van geschikt interim management. Zij vullen dan ook graag uw vacatures in finance, HR en algemene managementposities in met sterke kandidaten.

Bepaal zelf de mate van controle over het proces

Op zelfstandige basis goede kandidaten vinden als interim management is geen eenvoudige opdracht. Daarom vertrouwt u bij Conessence op de nodige ervaring bij het rekruteren van de gewenste profielen. Daarbij luisteren ze allereerst graag naar wie u als de perfecte medewerker ziet. Aan welke competenties moet deze persoon voldoen? Wat is het takenpakket dat hij of zij kan verwachten? Daarnaast zullen de medewerkers van Conessence ook op enkele belangrijke aspecten wijzen bij het kiezen van een goede kandidaat. In hoeverre u betrokken wilt zijn in het hele proces is volledig aan u. Dat geldt voor al uw openstaande vacatures in finance, HR of management.

Vertrouw op een professioneel proces

Voor het aanwerven van interim management rekent u bij Conessence op een volledig professioneel verloop van de procedure. Iedereen die meedoet aan een sollicitatiegesprek wordt grondig gescreend en zal zeker beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun domein. Wanneer mensen uw tijdelijke vacature in finance of HR hebben volbracht, zou u graag overgaan naar een langdurige samenwerking. Daarvoor hoeft u zeker niet naar een andere service over te schakelen, aangezien de medewerkers van Conessence dit ook maar al te graag voor u in orde maken. Neem daarom contact met hen op en schakel alleen de meest geschikte profielen aan voor al uw projecten.

door

Een uitgebreid aanbod .NET vacatures bij topbedrijven

Bent u een ervaren .NET developer en zoekt u naar passende vacatures bij topbedrijven als Sony? Of begint u pas net en bent u op zoek naar een instapfunctie? In beide gevallen en voor alles wat hier tussenin zit, vindt u in het uitgebreide vacatureaanbod van WR.nl zeker wat u zoekt. Dit werving- en selectiebureau beschikt over een uitgebreid netwerk en staat voor u klaar om uw ideale baan te vinden. Reageer op een van de vele .NET vacatures en upload uw cv. Dan gaan de experts van WR.nl zo snel mogelijk aan de slag om te kijken of er een match is. Is er een match? Dan zorgen ze ervoor dat er zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek komt. Is dit niet het geval, dan zoeken ze verder voor een passende baan en nemen ze contact met u op over potentiële matches.

Eenvoudig solliciteren op de vacature van uw keuze

Wanneer u in het aanbod van WR.nl een passende vacature heeft gevonden, kunt u snel en eenvoudig solliciteren. Dit doet u door uw cv te uploaden en uw contactgegevens achter te laten. WR.nl doet vervolgens de rest. Makkelijker op .NET vacatures reageren kan haast niet. Verder filtert u het aanbod aan vacatures eenvoudig op plaats, salaris en afstand. Vindt u passende vacatures maar wilt u eerst verder kijken voordat u reageert? Ook dit is mogelijk, want dan bewaart u de vacature simpelweg als favoriet en komt u er later op terug.

Hét werving- en selectiebureau voor werkgevers en werknemers

Niet alleen werkzoekenden kunnen bij WR.nl terecht wanneer ze op zoek zijn naar .NET vacatures. Ook werkgevers vinden via dit werving- en selectiebureau het personeel dat zij nodig hebben. Wanneer u uw gegevens achterlaat, nemen zij zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan zij snel op zoek naar talentvolle werknemers die perfect binnen uw openstaande vacatures passen.

https://www.wr.nl/
door

Heb je vragen over je carrière? Een outplacementbureau helpt je graag

In een periode van onzekerheid kan een outplacementbureau een frisse wind door je carrière laten waaien. Niets is vervelender dan twijfelen over je werk en dagelijks aan de slag gaan met een vervelend gevoel. Stel je jezelf vragen als: ‘Zit ik hier wel op mijn plek? Benut ik mijn talenten op de juiste manier? Is er niet iets beters voor mij te vinden?’ Vragen die iedereen zal herkennen en waarmee je twee dingen kunt doen: ze negeren en extra hard aan het werk gaan of ze serieus nemen en hulp inschakelen. Loopbaanbegeleiding kan voor jou de oplossing zijn.

Handvatten die duidelijkheid creëren

Dit klinkt als een serieuze aangelegenheid en dat is aan de ene kant ook. Het zijn namelijk serieuze vragen die in jouw hoofd zitten. Aan de andere kant kan de drempel daardoor erg hoog liggen om hulp te zoeken, al zijn zorgen helemaal niet nodig. Loopbaanbegeleiding is simpelweg het creëren van duidelijkheid in je hoofd, zodat je weet welke stappen je wilt, kunt en moet zetten. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Het traject gaat van start met het voeren van gesprekken en het doen van tests. Aan de hand hiervan worden meetbare doelen en een plan van aanpak opgesteld. Vervolgens ga je ervoor om deze doelen te behalen.

Loopbaanbegeleiding op maat

Een traject van loopbaanbegeleiding hoef je uiteraard niet alleen te doen. Hier schakel je eenvoudig een outplacementbureau voor in. Een coach helpt je met het opstellen van de doelen waar je samen naartoe werkt. Carrièrepoort is een outplacementbureau dat je hierin kan ondersteunen. Dankzij de diverse coaches kan dit traject door het hele land plaatsvinden en de diverse pakketten bieden ieder de mogelijkheid om passende begeleiding te krijgen. Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten? Op de website staan ze uitgebreid beschreven en zijn tevens de tarieven te vinden.

door

Volg een mode opleiding bij Detex opleidingen

Als je op zoek bent naar een mode opleiding, dan is de opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen zeker een geschikte keuze. Met deze opleiding vergroot jij je kennis op alle gebieden van de mode retail. In vijf dagen leer je van een deskundige docent alle kneepjes van het vak. Door de ruime praktijkervaring weten ze bij Detex Opleidingen precies wat een succesvolle verkoper nodig heeft. Daarbij brengen zij deze informatie zo dat je er direct mee aan de slag kunt. Na het volgen van deze mode opleiding ben je dan ook van alle markten thuis in de mode retail. 

Leer alles over de mode retail met deze mode opleiding

De opleiding Mode Adviseur beslaat vijf dagen en elke dag wordt er een module behandeld. De opleiding begint met Textielwarenkennis. Hierin leer je alles over de grondstoffen van de kleding, de constructie van stoffen en alle andere zaken over het produceren van kleding. Op dag twee leer je met de module Visual Merchandising alles over het aantrekkelijk maken van de winkel. Met de module Assortimentskennis krijg je meer inzicht over onder andere pasvormen, modelnamen en maatsoorten. Leer hoe je een nog betere verkoper wordt met de module ‘De Nieuwe Verkoper’. Tot slot leer je met Imago Styling over de geschiedenis van mode, maar ook over bijvoorbeeld silhouetbelijning en kleurtypes. 

Voor wie is de opleiding Mode Adviseur geschikt?

De opleiding Mode adviseur is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de mode retail. Of je nu al langere tijd werkzaam bent in deze branche, of nog maar net bent begonnen. Deze mode opleiding is voor iedereen leerzaam. Met 85 jaar ervaring in deze branche heeft Detex Opleidingen ook zeker bewezen de specialist te zijn in mode- en retailopleidingen. Voor meer informatie over de mode opleiding, maar ook alle andere opleidingen, kun je terecht op de website van Detex Opleidingen.

https://www.detex.nl
door

Een gedreven uitzendbureau met een vestiging in Tilburg en Etten-Leur

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Tilburg, Etten-Leur of omgeving, kan een lokaal uitzendbureau je hier goed bij helpen. Zoek je vakantiewerk of ben en je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste echte baan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Als je een baan zoek in of in de omgeving van Etten-Leur of Tilburg, ben je bij het uitzendbureau Raaak Personeel aan het juiste adres. Hier ga je samen met een persoonlijke consultant op zoek naar een baan die prefect bij jou past.

Hoe gaat dit uitzendbureau te werk?

Wanneer je via het uitzendbureau Raaak Personeel in Tilburg een baan zoekt, word je uitstekend geholpen en begeleid. Hetzelfde geldt natuurlijk als je bij dit uitzendbureau in Etten-Leur aanklopt. Raaak Personeel is werkzaam in deze beide regio’s en beschikt over veel kennis over de lokale arbeidsmarkt. De specialisten hebben goede connecties met werkgevers in de omgeving en zijn altijd op de hoogte van actuele vacatures. In een eerste gesprek kun je jouw verhaal kwijt en wordt jouw situatie in kaart gebracht. Hierbij staan jouw specifieke wensen centraal. Ook wordt er een persoonlijkheidstekst bij je afgenomen, zodat jouw capaciteiten duidelijk worden. Je krijgt een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet aan wie je vragen kunt stellen. Uiteraard wordt je ook tijdens sollicitatieprocedures professioneel begeleid. Zo vind je gegarandeerd de perfecte baan!.

Profiteer van een groot werkveld

Het uitzendbureau Raaak Personeel is niet alleen gevestigd in Tilburg en Etten-Leur. Het uitzendbureau heeft meer vestigingen, waaronder in Alblasserdam, Oosterhout en Waalwijk. Hierdoor heeft Raaak Personeel een groot werkveld, waardoor jouw baankansen vergroot worden. Je vindt hier vacatures in allerlei sectoren, zoals horeca, communicatie en productie. Ook vacatures voor operators zijn hier te vinden. Vakantiewerk, fulltime en parttime banen, dit uitzendbureau biedt het allemaal aan. Stel vandaag nog een ‘job alert’ in of reageer meteen op een vacature!

door

De voordelen van een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap

U kunt een cursus keuren elektrisch gereedschap natuurlijk op locatie volgen. Dat is makkelijk als het gaat om slechts één of twee personen die bij uw bedrijf werkzaam zijn. Maar wilt u dat een grotere groep deze vaardigheid leert dan is het ook mogelijk om een in company cursus keuren elektrisch gereedschap te organiseren. U doet dat in samenwerking met een erkend trainingsinstituut dat deze in-company trainingen geeft door heel Nederland. In overleg bepaalt u het aantal deelnemers en wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

Samen met collega’s kennis opdoen over het keuren van apparaten

Tijdens een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap doet u samen kennis op over de normen voor het keuren van apparaten. Hiervoor wordt de officiële NEN 3140 norm toegepast. Deze bevat regels en voorschriften aan de hand waarvan de keuring moet plaatsvinden. Daarnaast zijn er criteria opgesteld voor het al dan niet goedkeuren van elektrisch gereedschap. U leert de theorie maar oefent uiteraard ook de praktijk. Na afloop zijn alle deelnemers voldoende geschoold om deze keuringen officieel te mogen uitvoeren.

Vraag nu meer informatie over deze nuttige cursus

Wilt u ook dat uw medewerkers meer kennis opdoen die zij direct kunnen toepassen binnen het bedrijf? Vraag dan vandaag nog informatie op over de cursus keuren elektrisch gereedschap door Omega Training & Inspectie. Voor een in-company training wordt een aparte offerte gemaakt en met u een datum afgesproken waarop de cursus plaatsvindt. Wilt u meer informatie dan kunt u ook daarover uiteraard contact opnemen met het bedrijf. Mocht een in-company training toch niet haalbaar zijn, dan is het altijd mogelijk om één of enkele van uw medewerkers deze cursus op een locatie in Nederland te laten volgen. Een overzicht van data en locaties vindt u op de website. Neem gerust contact op met dit bedrijf over al uw vragen.

https://omegatraining.nl/
door

Volg een horeca cursus en ontwikkel jezelf

Wil jij graag jezelf verder ontwikkelen tijdens een deel- of voltijd horeca cursus of opleiding? Linnartz Opleidingengroep heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van horeca opleidingen in een klein groepsverband en voor een korte periode. Daarbij ligt de focus op praktijkervaring, omdat gebleken is uit eerdere ervaringen dat dit erg belangrijk is. De vakdocenten die je begeleiden tijdens een horeca cursus beschikken allemaal zelf over veel praktijkervaring. Bekijk het opleidingen aanbod op de website van deze specialist en ontdek de mogelijkheden. Leer alle kneepjes van het vak en doe de nodige praktijkervaring op. Je leert bij Linnartz Opleidingengroep alles wat bij horeca komt kijken.

Kies uit het uitgebreide aanbod met horeca opleidingen

Bij Linnartz Opleidingengroep kan je uit verschillende horeca opleidingen kiezen. Zo kan je kiezen voor een horeca opleiding waarbij de specialisatie op het gebied van management of sociale hygiëne ligt. Met een diploma van een van deze opleidingen of horeca cursussen kan je zowel in de horeca als verschillende andere branches aan de slag. Wil je een Sommelier Gastronoom diploma behalen en heb je al een diploma op zak? Door slechts één extra vak te volgen, kan je examen doen voor dit specifieke diploma. Wil jij graag blijven werken naast je opleiding. Kies dan voor een deeltijdstudie. Deze studie volg je twee jaar lang. Je hoeft maar één dag per week van 10.00 tot 17.00 uur te studeren gedurende deze twee jaar zodat je daarnaast gewoon je werk kan blijven doen.

Ervaar de voordelen van mondeling lessen

Wil jij je tijd flexibel indelen? Kies dan voor de Horeca Hotel Management beroepsopleiding! Dit is anders dan bij de meeste HBO en MBO horeca opleidingen. Wanneer je een horeca opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep, krijg je mondeling lessen van ervaren praktijkdocenten. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met deze expert en bespreek jouw wensen. Aan de hand van een gesprek wordt gekeken welke horeca opleiding of cursus goed bij jou past.

 

 

https://linnartz.nl/