Categorie Archief Banen en opleidingen

door

Een gedreven uitzendbureau met een vestiging in Tilburg en Etten-Leur

Wanneer je op zoek bent naar een baan in Tilburg, Etten-Leur of omgeving, kan een lokaal uitzendbureau je hier goed bij helpen. Zoek je vakantiewerk of ben en je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste echte baan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Als je een baan zoek in of in de omgeving van Etten-Leur of Tilburg, ben je bij het uitzendbureau Raaak Personeel aan het juiste adres. Hier ga je samen met een persoonlijke consultant op zoek naar een baan die prefect bij jou past.

Hoe gaat dit uitzendbureau te werk?

Wanneer je via het uitzendbureau Raaak Personeel in Tilburg een baan zoekt, word je uitstekend geholpen en begeleid. Hetzelfde geldt natuurlijk als je bij dit uitzendbureau in Etten-Leur aanklopt. Raaak Personeel is werkzaam in deze beide regio’s en beschikt over veel kennis over de lokale arbeidsmarkt. De specialisten hebben goede connecties met werkgevers in de omgeving en zijn altijd op de hoogte van actuele vacatures. In een eerste gesprek kun je jouw verhaal kwijt en wordt jouw situatie in kaart gebracht. Hierbij staan jouw specifieke wensen centraal. Ook wordt er een persoonlijkheidstekst bij je afgenomen, zodat jouw capaciteiten duidelijk worden. Je krijgt een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet aan wie je vragen kunt stellen. Uiteraard wordt je ook tijdens sollicitatieprocedures professioneel begeleid. Zo vind je gegarandeerd de perfecte baan!.

Profiteer van een groot werkveld

Het uitzendbureau Raaak Personeel is niet alleen gevestigd in Tilburg en Etten-Leur. Het uitzendbureau heeft meer vestigingen, waaronder in Alblasserdam, Oosterhout en Waalwijk. Hierdoor heeft Raaak Personeel een groot werkveld, waardoor jouw baankansen vergroot worden. Je vindt hier vacatures in allerlei sectoren, zoals horeca, communicatie en productie. Ook vacatures voor operators zijn hier te vinden. Vakantiewerk, fulltime en parttime banen, dit uitzendbureau biedt het allemaal aan. Stel vandaag nog een ‘job alert’ in of reageer meteen op een vacature!

door

De voordelen van een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap

U kunt een cursus keuren elektrisch gereedschap natuurlijk op locatie volgen. Dat is makkelijk als het gaat om slechts één of twee personen die bij uw bedrijf werkzaam zijn. Maar wilt u dat een grotere groep deze vaardigheid leert dan is het ook mogelijk om een in company cursus keuren elektrisch gereedschap te organiseren. U doet dat in samenwerking met een erkend trainingsinstituut dat deze in-company trainingen geeft door heel Nederland. In overleg bepaalt u het aantal deelnemers en wordt er een offerte op maat voor u gemaakt.

Samen met collega’s kennis opdoen over het keuren van apparaten

Tijdens een in-company cursus keuren elektrisch gereedschap doet u samen kennis op over de normen voor het keuren van apparaten. Hiervoor wordt de officiële NEN 3140 norm toegepast. Deze bevat regels en voorschriften aan de hand waarvan de keuring moet plaatsvinden. Daarnaast zijn er criteria opgesteld voor het al dan niet goedkeuren van elektrisch gereedschap. U leert de theorie maar oefent uiteraard ook de praktijk. Na afloop zijn alle deelnemers voldoende geschoold om deze keuringen officieel te mogen uitvoeren.

Vraag nu meer informatie over deze nuttige cursus

Wilt u ook dat uw medewerkers meer kennis opdoen die zij direct kunnen toepassen binnen het bedrijf? Vraag dan vandaag nog informatie op over de cursus keuren elektrisch gereedschap door Omega Training & Inspectie. Voor een in-company training wordt een aparte offerte gemaakt en met u een datum afgesproken waarop de cursus plaatsvindt. Wilt u meer informatie dan kunt u ook daarover uiteraard contact opnemen met het bedrijf. Mocht een in-company training toch niet haalbaar zijn, dan is het altijd mogelijk om één of enkele van uw medewerkers deze cursus op een locatie in Nederland te laten volgen. Een overzicht van data en locaties vindt u op de website. Neem gerust contact op met dit bedrijf over al uw vragen.

https://omegatraining.nl/
door

Volg een horeca cursus en ontwikkel jezelf

Wil jij graag jezelf verder ontwikkelen tijdens een deel- of voltijd horeca cursus of opleiding? Linnartz Opleidingengroep heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van horeca opleidingen in een klein groepsverband en voor een korte periode. Daarbij ligt de focus op praktijkervaring, omdat gebleken is uit eerdere ervaringen dat dit erg belangrijk is. De vakdocenten die je begeleiden tijdens een horeca cursus beschikken allemaal zelf over veel praktijkervaring. Bekijk het opleidingen aanbod op de website van deze specialist en ontdek de mogelijkheden. Leer alle kneepjes van het vak en doe de nodige praktijkervaring op. Je leert bij Linnartz Opleidingengroep alles wat bij horeca komt kijken.

Kies uit het uitgebreide aanbod met horeca opleidingen

Bij Linnartz Opleidingengroep kan je uit verschillende horeca opleidingen kiezen. Zo kan je kiezen voor een horeca opleiding waarbij de specialisatie op het gebied van management of sociale hygiëne ligt. Met een diploma van een van deze opleidingen of horeca cursussen kan je zowel in de horeca als verschillende andere branches aan de slag. Wil je een Sommelier Gastronoom diploma behalen en heb je al een diploma op zak? Door slechts één extra vak te volgen, kan je examen doen voor dit specifieke diploma. Wil jij graag blijven werken naast je opleiding. Kies dan voor een deeltijdstudie. Deze studie volg je twee jaar lang. Je hoeft maar één dag per week van 10.00 tot 17.00 uur te studeren gedurende deze twee jaar zodat je daarnaast gewoon je werk kan blijven doen.

Ervaar de voordelen van mondeling lessen

Wil jij je tijd flexibel indelen? Kies dan voor de Horeca Hotel Management beroepsopleiding! Dit is anders dan bij de meeste HBO en MBO horeca opleidingen. Wanneer je een horeca opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep, krijg je mondeling lessen van ervaren praktijkdocenten. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met deze expert en bespreek jouw wensen. Aan de hand van een gesprek wordt gekeken welke horeca opleiding of cursus goed bij jou past.

 

 

https://linnartz.nl/
door

Een NLP practitioner opleiding voor iedereen

NLP staat voor: Neuro Linguïstisch Programmeren. Wanneer je een NLP practitioner opleiding volgt bij organisatie en adviesbureau RaVisie, leer je hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Onbewuste patronen in denken en gedrag leer je te herkennen, waardoor je op een andere manier gaat kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Hierdoor ontdek je denkvoorkeuren en motivaties, waar je vervolgens op in kunt spelen. Zo kun je mensen beter coachen, begeleiden en aansturen. Dit heeft een positieve invloed op het gebied van lesgeven en de verbale en tekstuele communicatie in het algemeen. In welk vakgebied je dus ook werkzaam bent, je hebt altijd baat bij NLP kennis. Bij RaVisie kan iedereen een NLP practitioner opleiding volgen. Op de website vindt je alle benodigde informatie en schrijf je je eenvoudig in.

Hoe verloopt een NLP practitioner opleiding?

Bij aanvang van de opleiding ontvang je een werkboek waarin alle theorie over NLP te vinden is. Bij RaVisie is echter de praktijk het belangrijkste. Tijdens bijeenkomsten ga je dan ook veel oefenen. Iedere cursusdag worden er een paar onderwerpen behandeld. De onderwerpen worden uitgelegd met interessante demo’s. Daarna ga je met andere deelnemers oefenen. Zo brengt je de net opgedane kennis meteen in de praktijk. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer is ontspannen. Zo is leren bij RaVisie leuk en effectief. De opleiding voldoet aan alle standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming en wordt afgerond met een officieel certificaat.

Volg een opleiding bij een expert

In 1998 werd RaVisie opgericht door Ben en Bas Licher met als doel een bijdrage te leveren aan het beter laten functioneren van mensen en organisaties. Beide oprichters bezitten veel kennis over organisatiesystemen en NLP. Daarnaast hebben zij veel ervaring met het coachen van individuen en groepen. De afgelopen jaren hebben ze verbluffende resultaten bereikt. Wil jij ook een NLP practitioner opleiding van hoge kwaliteit volgen? Schrijf je dan snel in op de website van RaVisie.

https://ravisie.nl/