VSENV
Image default
Banen en opleidingen

Een interim inkoper die multi-inzetbaar is

Bent u op zoek naar een interim inkoper, zodat u een tijdelijk missende kracht kunt vervangen? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze interim inkoper alles in huis heeft wat u wenst. INSINC is een bedrijf dat is gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij weten als geen ander de juiste professionals te selecteren die uw afdeling weer op de rit krijgen. Zoekt u een interim inkoper die snel ingewerkt en multi-inzetbaar is? Dan doet u er goed aan contact op te nemen met INSINC. Zij selecteren hun professionals namelijk op vier belangrijke sleutelwoorden, te weten: doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief. Zorg ervoor dat uw inkoop afdeling meer rendement haalt door via detachering een interim inkoper aan te nemen!

Redenen om een interim inkoper aan te nemen

Er zijn natuurlijk diverse redenen om een interim inkoper aan te nemen. Zo kan het zijn dat een vaste collega wegens ziekte of zwangerschap tijdelijk niet komt werken. U heeft dan een vervanger nodig. Ook wordt een interim medewerker vaak ingezet op momenten dat uw bedrijf in een piek zit. Door deze piek kan er veel druk komen te staan op uw personeel. Door een of meerdere extra professionals tijdelijk aan te nemen, zal uw vaste personeel een stuk minder stres ervaren. Een laatste moment waarop u een tijdelijke kracht kunt zoeken voor uw inkoop afdeling via detachering, is tijdens speciale projecten. Staat u aan het begin van een speciaal project, maar moeten de vaste werkzaamheden ook gewoon nog doorgaan? Dan is het fijn als u een extra personeelslid heeft die ervoor kan zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Een specialist op diverse gebieden

Wanneer u de inkoop detachering overlaat aan een bedrijf als INSINC weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt. Het maakt bij dit bedrijf namelijk niet uit waar u een interim inkoper voor nodig heeft. Is dit voor een Request for Proposal, voor Europese aanbestedingen, voor bid evaluations, voor Service Level Agreements, voor het opzetten van een inkoopactieplan of voor een combinatie van deze activiteiten? Maak uw wensen kenbaar en INSINC gaat voor u aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Vrachtwagenchauffeur detailhandel

Werken bij uitzendbureau Eindhoven

Service Expert Bol.com