Geef uw pand een make-over door middel van cladding met aluminium

door

Geef uw pand een make-over door middel van cladding met aluminium

Wilt u uw bedrijfspand onder handen nemen om een nieuwe mooie uitstraling te creëren? Is uw doel om op te vallen tussen andere bedrijfspanden? Wilt u klanten en prospects versteld laten staan van uw gebouw en huisstijl? Dan is cladding met aluminium een goed idee. Naarmate uw gebouw er langer staat in weer en wind, kan het verouderen. Met cladding met aluminium kunt u op een gemakkelijke manier uw pand een vernieuwing geven, zonder ingrijpende verbouwing of renovatie. Naast een uiterlijk voordeel, heeft cladding met aluminium ook andere voordelen. Zo kan het uw gebouw isoleren en beschermen tegen weersinvloeden. Lees snel verder om achter de mogelijkheden te komen.

De voordelen van cladding met aluminium zijn eindeloos

Wanneer u uw pand van een nieuwe jas zou voorzien door middel van cladding met aluminium, wilt u dit natuurlijk in uw huisstijl kleuren doen. Bij Freebird Coated Aluminium kunnen ze u maatwerk bieden op gebied van kleuren, dessins en vormen. Met een speciale techniek ligt de kleur niet óp de plaat, maar wordt de kleur opgenomen in het materiaal. Hierdoor vervaagt het niet en kunt u er lang van genieten. Daarnaast krijgen alle platen een grondige uv-bestendige coating. Zo kunt u ervan op aan dat uw nieuwe beplating lang mee zal gaan.

Vraag een gratis monster aan

Bij Freebird Coated Aluminium is er veel mogelijk op gebied van cladding met aluminium. Voor zowel binnen als buiten en met print of effen kleuren. Bespaar tot wel 30% in uw energieverbruik en kies voor 100% recyclebare materialen. Dat is de keuze die u maakt, wanneer u kiest voor de aluminium cladding van Freebird Coated Aluminium. Neem gerust contact met ze op om de verscheidene mogelijkheden te bespreken. Ze staan altijd voor u klaar met gedegen advies om samen tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om een monster aan te vragen van de cladding, om te zien welke kleuren het best bij uw bedrijf passen.

https://coated-aluminium.nl/

Over de auteur