TechMatch helpt jou de perfecte baan te vinden

door

TechMatch helpt jou de perfecte baan te vinden

Als detacheringsbureau in de techniek, is TechMatch de ultieme schakel tussen jou als technisch opgeleid specialist en je toekomstige werkgever. Door jarenlange ervaring weet dit bureau als geen ander hoe ze de perfecte match kunnen maken. Voor technici met een MBO-, HBO- en WO-opleiding is er zeker een passende vacature te vinden. TechMatch heeft een breed netwerk in onder meer elektrotechniek, werktuigbouwkunde en hightech en dus een voortdurend aanbod aan interessante vacatures. Daarnaast kunnen ook technici met een opleiding en achtergrond in de automotive, logistiek en procestechniek er hun droombaan vinden.

Snel uw droombaan zoeken en vinden

Transparantie en efficiency zijn belangrijk voor TechMatch. Als detacheringsbureau in de techniek willen ze graag dat jij de baan vindt, die je op het lijf geschreven is. De website is daarom overzichtelijk en duidelijk. Op basis van je opleidingsniveau en de functie die je zoekt, krijg je direct een selectie te zien van de vacatures die het beste bij je passen. TechMatch helpt je daar graag bij. Je kunt je inschrijven en een profiel aanmaken waarin je zoveel mogelijk relevante informatie geeft. Ook je CV kun je hieraan toevoegen. Als de perfecte match voor jou gevonden is, kun je meteen je online sollicitatie de deur uitdoen.

Persoonlijk advies voor uw loopbaan

Wil je advies op maat van een professional? Maak dan een afspraak in één van de vestigingen in Breda, Eindhoven of Nijmegen. Een ervaren adviseur helpt je om jouw mogelijkheden te ontdekken en de functie te vinden die daar het beste bij aansluit. Zo is er ook voor jou een perfecte match te maken en vind je een passende vacature om op te solliciteren. TechMatch is het detacheringsbureau in de techniek waar persoonlijk contact erg belangrijk is. Voor vragen kun je ook altijd even bellen of mailen. De medewerkers helpen je graag verder. Het doel? Jou te helpen een vaste baan in de techniek te vinden, die perfect bij je past.

https://www.techmatch.nl/

Over de auteur