Aankoopbegeleiding via makelaar in Den Bosch

door

Aankoopbegeleiding via makelaar in Den Bosch

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch om u te helpen bij de aankoop van een woning? Dan zit u goed bij Boumij Makelaars. Deze makelaar is u graag van dienst met objectief advies en heeft gedegen kennis van de woningmarkt. Zo weet u zeker dat u professionele begeleiding krijgt bij de bezichtiging, het eventueel uitbrengen van een bod en wellicht bij het tekenen van de aankoopovereenkomst voor uw nieuwe woning.

Wanneer schakelt u hulp in voor aankoopbegeleiding?

Als u via deze makelaar in Den Bosch aankoopbegeleiding wenst, dan kunt u de hulp van de professionals van Boumij Makelaars inschakelen op het moment dat u denkt de woning van uw dromen te hebben gevonden. U bent enthousiast, maar u wilt zich hierdoor niet laten leiden. In zo’n geval bent u gebaat bij de hulp van een specialist op de woningmarkt die met een objectieve blik en een hoop vakkennis uw droomwoning onder de loep neemt en u bij staat in het eventuele onderhandelingstraject.

Hoe werkt aankoopbegeleiding?

Na het maken van een afspraak met de verkopend makelaar of particuliere verkoper volgt de bezichtiging van de woning die u op het oog heeft. De bouwkundige staat van de woning wordt tijdens deze bezichtiging beoordeeld door één van de makelaars van Boumij Makelaars. Afhankelijk hiervan volgt al dan niet het advies om een aanvullende bouwkundig keuring te laten doen. Daarnaast worden de eventuele achtergronden en prijsgeschiedenis van uw droomwoning met u doorgenomen. Hierin wordt ook de locatie, de algemene markt en eventuele toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op waarde van de woning meegenomen. Daarop kunt u beslissen of u door wilt met de woning. Is het antwoord ja, dan bespreekt Boumij Makelaars de aankoop-tactiek en de hoogte van het openingsbod met u. Het daaropvolgende onderhandelingstraject wordt door deze makelaar in Den Bosch voor u verzorgd, uiteraard in nauw overleg met u.  

Koopovereenkomst

De koopovereenkomst wordt opgesteld op het moment dat er overeenstemming wordt bereikt over de prijs. Gaat het om een particuliere verkoper, dan wordt deze overeenkomst opgesteld door Boumij Makelaars. Gaat het om een verkopend makelaar, dan zal deze partij de overeenkomst opstellen. Alvorens de koopovereenkomst te tekenen wordt deze met u doorgenomen. U en de professional van Boumij Makelaars inspecteren de woning nog een laatste keer op de dag van de eigendoms- en sleuteloverdracht. Daarna volgt het bezoek aan de notaris voor de eigendomsoverdracht.

Over de auteur