Een auto leasen op shortlease basis als particulier

door

Een auto leasen op shortlease basis als particulier

Wist u dat u als particulier ook een auto kunt leasen? Veel mensen denken dat een auto leasen alleen op zakelijke basis kan, maar niets is minder waar. U kunt als particulier voor minimaal één maand een auto leasen. Ideaal als u voor korte tijd een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld als uw eigen auto voor reparatie een tijdje naar de garage moet of als u tijdelijk een extra auto nodig heeft voor uw gezin. Met shortlease particulier van Bochane Lease krijgt u een auto die aan al uw wensen en eisen voldoet. En dat met aantrekkelijke voorwaarden en tegen een scherp tarief.

Veilig en verantwoord de weg op

Wanneer u bij Bochane Lease een auto leaset op basis van shortlease voor u als particulier, dan gaat u zeker veilig en verantwoord de weg op. U profiteert dan namelijk niet alleen van flexibiliteit en een scherpe prijs, maar ook van het feit dat deze leasemaatschappij beschikt over het Keurmerk Private Lease. Alle auto’s van Bochane Lease zijn uitgebreid gekeurd en kunnen dus veilig de weg op. Zo is de lease van bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI zeer aantrekkelijk. Ook hiervoor bestaan aantrekkelijke leasevormen. Weet u nog niet precies welke leasevorm het best bij u past? Met een shortlease contract heef u als particulier veertien dagen bedenktijd, waarin u kunt aangeven of dat u interesse heeft voor de lease van bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI volgens aantrekkelijke voorwaarden.

Bespreek uw wensen voor uw ideale leaseauto

Wanneer u geïnteresseerd bent in de lease van bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI, dan is het een goed idee om een afspraak te maken voor het bespreken van uw wensen. Een specialist van Bochane Lease licht dan graag de diverse leasevormen toe en u kunt uw voorkeur voor een bepaald merk of kleur uitspreken. Op deze manier krijgt u persoonlijk advies. Een adviesgesprek kan gewoon plaatsvinden bij een Bochane vestiging bij u in de buurt.

Over de auteur