Met uitbesteden van personeelsadministratie behoudt u de focus op uw core business

door

Met uitbesteden van personeelsadministratie behoudt u de focus op uw core business

U wilt uw personeelsadministratie uitbesteden? Dan kan 365 Payroll u van dienst zijn. Deze payroll organisatie neemt u het werk en de verantwoordelijkheden uit handen op het gebied van juridisch werkgeverschap. 365 Payroll neemt uw medewerkers als juridisch werkgever in dienst en zal de volledige salarisadministratie voor u voeren. U kunt hierbij onder andere denken aan het zorgdragen voor een tijdige uitbetaling van de salarissen, het opstellen van arbeidscontracten en het registreren van de verlofuren. Wanneer er wetswijzigingen zijn of wijzigingen in een CAO dan zal 365 Payroll deze direct toepassen.

Heeft dit effect op de werkvloer?

Concreet zal er op de werkvloer niets veranderen wanneer u ervoor kiest om uw personeelsadministratie uit te besteden aan 365 Payroll. Zo blijft u als ondernemer zelf eventuele nieuwe werknemers werven en selecteren en u voert zelf de beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken. U wordt echter wel ontlast van de administratieve facetten die komen kijken bij personele zaken. Minder zorgen dus. Daarnaast houdt u meer tijd over om u als ondernemer te richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Deskundige hulp bij al uw HR-vraagstukken

De medewerkers van 365 Payroll zijn allemaal deskundig op het gebied van Human Resources. Niet alleen kunt u via deze payroll organisatie uw personeelsadministratie uitbesteden, de specialisten van 365 Payroll kunnen ook mee denken op het gebied van uw specifieke HR-beleid. Samen met u kijkt 365 Payroll naar uw onderneming, uw wensen en uw HR-strategie. Er wordt bekeken hoe payrolling het beste hierbinnen past, waarbij er specifieke oog is voor kostenbeheersing. Bij 365 Payroll kunnen ze u daarnaast adviseren over uiteenlopende HR-zaken zoals begeleiding bij ziekteverzuim maar ook het inzetten van flexibele werknemers of bijvoorbeeld het aanvragen van subsidie voor proefplaatsingen. En mocht u het juist wél prettig vinden hulp te ontvangen bij bijvoorbeeld het voeren van functioneringsgesprekken, dan kan dat bij 365 Payroll ook.

https://365payroll.nl/

Over de auteur