Rijd uw vrachtwagen door de wasstraat van Truckwash 1

door

Rijd uw vrachtwagen door de wasstraat van Truckwash 1

Als vrachtwagenchauffeur weet u dat u niet met uw vrachtwagen door de wasstraat kunt. Wanneer deze dus vies is, zit er een kans in dat u hem zelf moet schoonmaken. Dat is echter verleden tijd dankzij Truckwash 1. Hier beschikken ze namelijk over een wasstraat, speciaal voor vrachtwagens. Zo kunt u altijd met een blinkende vrachtwagen de weg op.

Uw vrachtwagen weer zo goed als nieuw

In de wasstraat van Truckwash 1 maken ze uw vrachtwagen blinkend schoon, dankzij de perfecte wasbeurt. Voordat de vrachtwagen de wasstraat inrijdt wordt deze uitvoerig met de hand voorbewerkt en gewassen met professionele schoonmaakmiddelen. Wanneer de vrachtwagen uit de wasstraat komt, wordt hij nog voorzien van een beschermende waslaag. Daarna is hij weer zo goed als nieuw en is het resultaat volledig streeploos. En dát is natuurlijk wat u wilt.

Ook met andere voertuigen bent u welkom

Truckwash 1 is niet alleen een wasstraat voor vrachtwagens. Ook met uw caravan, camper, trailer of bedrijfswagen bent u hier van harte welkom. Met welk voertuig u hier ook komt, het krijgt altijd de schoonmaakbeurt die het verdiend. Daarnaast is het zelfs mogelijk om door hen de binnenkant van uw voertuig te laten reinigen. Dit wordt gedaan met speciale reinigingsmiddelen die allemaal voldoen aan de HACCP richtlijnen.

De klantenkaart is korting waard

Truckwash 1 is een wasstraat die werkt met een klantenkaart. Met de klantenkaart krijgt u standaard hoge korting op de wasbeurten en heeft u alles in één digitaal overzicht. Wanneer u in het bezit bent van een klantenkaart, is het zelfs mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken voor het wassen van uw vrachtwagen. Kom langs in één van de twee wasstraten en profiteer zelf van de uitstekende service. U kunt terecht in de wasstraat in Roosendaal en die in Rilland. Beide liggen aan grote snelwegen, waardoor u ze eenvoudig kunt bereiken. Weet u al wanneer u uw vrachtwagen door de wasstraat rijdt?

Over de auteur