Uw dierbare is dichtbij met een van de mooie as sieraden van deze specialist in de regio Maastricht

door

Uw dierbare is dichtbij met een van de mooie as sieraden van deze specialist in de regio Maastricht

Wanneer u een dierbare bent verloren, wilt u hem of haar na het overlijden het liefst dichtbij u dragen. Met de mooie as sieraden van dé specialist in de omgeving van Maastricht is dit mogelijk. Deze specialist is Ricardo Trend Juwelier. In deze winkel in winkelcentrum Makado in Beek, vindt u een ruim assortiment aan sieraden waar u een beetje as van een overledene in kunt doen. Dit zijn verschillende soorten sieraden, zoals een ketting, maar ook een horloge behoort tot de mogelijkheden. Is uw dierbare begraven? Dan is het mogelijk om een beetje zand van het graf van uw overleden vriend(in) of familielid te verwerken in een sieraad. Zo is uw dierbare in alle gevallen dichtbij u.

Maak een keuze uit het ruime assortiment

Wanneer u langskomt in de winkel van Ricardo Trend Juwelier in Beek, zal het u meteen opvallen dat de keuze in as sieraden in deze winkel vlakbij Maastricht heel groot is. In bijna alle soorten sieraden is het mogelijk om wat as te verwerken. In deze sieraden wordt er een holle ruimte gemaakt, waardoor er ruimte ontstaat voor een beetje as of zand. Zo kunt u dichtbij uw dierbare zijn, zonder zijn of haar graf te bezoeken of zonder het strooiveld te bezoeken waar de as van uw dierbare is uitgestrooid.

Bezoek de winkel en ontvang persoonlijk advies

Wanneer u op zoek bent naar as sieraden in de omgeving van Maastricht, is het uiteraard belangrijk dat u kiest voor het juiste sieraad. Het moet goed bij u passen en het zou fijn zijn als het sieraad ook goed bij de overledene past. Daarom vindt u in het ruime assortiment van Ricardo Trend Juwelier altijd het juiste sieraad. De medewerkers van deze winkel in de omgeving van Maastricht vertellen u graag alles over de as sieraden en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Over de auteur