Welk beleg kiest u voor de toastjes?

door

Welk beleg kiest u voor de toastjes?

Toastjes zijn een veel gekozen hapje voor feesten en partijen. En gezien de veelzijdigheid van toastjes, is dat ook zeker geen vreemde keuze. U heeft allang niet meer de keuze uit alleen maar naturel. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat beleggen in sommige gevallen al geeneens meer hoeft. Zij smaken zonder beleg al heerlijk. Maar natuurlijk is het in de meeste gevallen nog leuker en smakelijker als u kiest voor een lekker beleg. En behalve het beleggen met een standaard salade, kunt u van toastjes de lekkerste borrelhapjes maken! Zo steelt u zeker de show op het eerstvolgende feestje.

Geen standaard toastje met deze recepten

Vaak worden toastjes belegd met een kant-en-klare salade die u in de supermarkt kunt aanschaffen. Maar is het niet leuker om zelf uw borrelhapjes te maken en een ware smaaksensatie te maken van uw toastjes? Zo zullen uw gasten zeker verrast zijn! Maak bijvoorbeeld een extra luxe hapje van toast zuurdesem met heilbot en kaviaar. Ook een toast zuurdesem met verse guacamole zullen niet veel gasten afslaan. En wat dacht u van een toast olijf met paprika salsa? Deze recepten zijn gebaseerd op de toastjes van Jos Poell. Op hun website vindt u dan ook nog veel meer heerlijke recepten om zelf uw borrelhapjes te maken.

De lekkerste producten sinds 1840

Jos Poell is met recht een bedrijf met een rijke geschiedenis. Niet voor niets mogen zij zich sinds hun 175-jarige bestaan in 2015 Hofleverancier noemen! Het assortiment breidt zich de laatste jaren in rap tempo uit. Zo vindt u hier niet alleen toastjes met allerlei lekkere kruiden, maar ook verschillende varianten pasteitjes, flatbread en snackbread voor een lekker borrelhapje of ander gerecht. Zo wordt borrelhapjes maken een waar feestje. Ga in uw supermarkt op zoek naar het assortiment van Jos Poell en verras uw gasten met heerlijke borrelhapjes!

Over de auteur