Categorie Archief Groothandel

door

Kies voor een passende slagerij inrichting

Droomt u al enige tijd van een nieuwe inrichting in uw slagerij? Misschien is uw huidige inrichting wel verouderd of straalt de huidige inrichting niet uit wat u eigenlijk uit wilt stralen. Het is belangrijk om tijdens het ontwerp van uw nieuwe winkel na te gaan welk gevoel u over wilt brengen bij uw klanten. Wilt u ze het gevoel geven dat ze in een luxe slagerij staan, waar elk product de nodige aandacht krijgt? Of wilt u ze juist het gevoel geven dat ze zich in een betaalbare en gezellige winkel bevinden? Voordat u aan de slag gaat met de inrichting van uw slagerij is het belangrijk om hier eens goed over na te denken.

Richt uw slagerij zelf in met betaalbare koelmeubels

Wanneer u weet wat u wilt uitstralen, begint uw zoektocht naar een bijpassend interieur. Welk soort koeltoonbank wilt u bijvoorbeeld kopen? Kijk hierbij niet alleen naar het uiterlijk van de koelmeubels, maar houdt ook rekening met de functie ervan. Waar wilt u uw koeltoonbank voor gebruiken en waar moet deze dus aan voldoen als je hem gaat kopen? Er zijn oneindig veel mogelijkheden wanneer we het hebben over uw slagerij inrichting. Dit maakt het er waarschijnlijk niet gemakkelijker op.

Win advies in bij een expert

Vindt u het lastig om de juiste keuzes te maken? Of bent u even helemaal het overzicht kwijt? Win dan advies in bij een expert. Een expert kan u niet alleen helpen bij de inrichting van een slagerij, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in de inrichting van cafetaria, supermarkten en andere winkels. Een koeltoonbank kopen en hier een passend interieur bij vinden, worden u zo vele malen gemakkelijker gemaakt.

Bezoek een showroom voor inspiratie

Wilt u graag wat inspiratie opdoen voor de inrichting van uw slagerij? Koeltechnisch Buro Midden Nederland heeft een uitgebreide showroom waar u allerlei verschillende winkelinterieurs tegenkomt. De medewerkers in de showroom in Ingen laten u graag de verschillende koelmeubels zien. Heeft u geen tijd om langs te komen of is Ingen te ver weg? Dan kunt u het gehele assortiment ook online bekijken.

door

De Silvent 500-L is een knap staaltje techniek

De Silvent 500-L is een knap staaltje techniek dat bewijst dat het merk in staat is om topklasse producten te leveren tegen middenklasse prijzen. Dit luchtpistool is wezenlijk anders dan de meeste concurrerende modellen en dat heeft allemaal te maken met de unieke manier waarop hij zijn lucht distribueert. De roestvrijstalen blaasmond van de Silvent 500-L is namelijk lavaal. Dit wil zeggen dat de mond is uitgerust met zeer nauwkeurig gepositioneerde sleuven die de lucht met een supersonische snelheid uit de opening blazen. Een bijzonder krachtig model dus, maar desondanks veilig in gebruik omdat de unieke architectuur van de nozzel direct contact met de huid voorkomt en omdat er optioneel een veiligheidskoppeling voor perslucht kan worden gemonteerd.

Optimale reinigingseigenschappen van de Silvent 500-L

De Silvent 500-L beschikt over optimale reinigingseigenschappen onder vrijwel alle condities. Zijn innovatief vormgegeven nozzel maakt niet alleen optimaal gebruik van perslucht; hij staat ook garant voor een uiterst krachtige reiniging. De blaaskracht bedraagt maar liefst 4.2N en daarmee is dit model van Silvent geschikt voor gebruik voor zwaardere klussen. Lucht- en lawaaibesparing in combinatie met uiterst krachtige prestaties: het is dus zeker mogelijk. Uiteraard is er, zoals u van Silvent mag verwachten, rekening gehouden met gebruiksgemak. Zo is de 500-L verkrijgbaar in de maten 250 millimeter, 400 millimeter, 600 millimeter, 800 millimeter en 1000 millimeter en kan het pistool indien gewenst door KDS Advies geleverd worden met een extra lange hendel en de eerder genoemde veiligheidskoppeling voor perslucht.

Nog meer lucht besparen met een veiligheidskoppeling perslucht

Met een veiligheidskoppeling van perslucht kunt u nog meer lucht (en uiteindelijk dus ook geld) besparen. Het meeste verlies van perslucht treedt op bij de koppeling van de slang met het pistool. Door hier een veiligheidskoppeling te plaatsen, zorgt u er niet alleen voor dat er veel minder lucht weglekt, het waarborgt ook de veiligheid omdat de luchtdruk wordt opgevangen op het moment dat het pistool niet wordt gebruikt. Door gebruik te maken van deze koppeling voldoet uw luchtpistool aan de strengste eisen.

door

Stijlvolle en praktische bedrijfskleding voor de bouw

Met bedrijfskleding voor de bouw van A. van Raak Workwear ziet u er altijd verzorgd uit. Bovendien beschikken de werkbroeken over verschillende grote zakken, zodat u uw gereedschap ten alle tijden bij de hand heeft. Ook de werkjassen van dit bedrijf zijn zeer stijlvol. Bovendien is de keuze uitgebreid, dus u zult al snel een jas vinden die bij u past. Zo kunt u gemakkelijk een mooie outfit samenstellen die ook nog eens praktisch is. Wie wil dat nou niet?

Altijd een broek die perfect op uw werkzaamheden aansluit

De broeken van A. van Raak Workwear zijn in verschillende lengtes beschikbaar. U kunt zowel lange als korte broeken bestellen. Dat is wel zo praktisch. Op die manier heeft u bedrijfskleding voor de bouw die u bij alle weertypen kunt gebruiken. U kunt uzelf zelfs voorbereiden op regendagen met de stijlvolle regenbroeken. De regenbroeken zijn gemakkelijk over uw werkbroek aan te trekken. Zo hoeft u niet meer met een doorweekte werkbroek te lopen. Daarnaast kunt u altijd slagen voor een werkbroek of regenbroek, want het bedrijf beschikt over een grote voorraad kleding. Bovendien zorgt het grote aanbod ervoor dat u altijd een broek vindt die perfect bij uw werkzaamheden past.

Ultiem draagcomfort met een geschikte werkjas

Met een werkjas van dit bedrijf bent u heerlijk warm aangekleed voor die koudere dagen op de bouwplaats. De jassen uit de voorraad zijn zeer stijlvol en u heeft de keuze uit verschillende maten en kleuren. Mede daarom zijn de jassen goed te combineren met de werkbroeken. Naast deze keuzemogelijkheden, kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende dunne en dikkere jassen. Dan bent u zowel in de winter als in het tussenseizoen gepast aangekleed en kunt u uw werkzaamheden comfortabel uitvoeren. Zo heeft u het nooit te koud of te warm. De bedrijfskleding voor de bouw van A. van Raak Workwear is stijlvol, comfortabel en praktisch.

https://workwearfactory.nl/