Categorie Archief Groothandel

door

De tegels maken de vloer

Bij een verbouwing van een keuken of badkamer is de keuze van het soort tegels erg belangrijk. Het soort tegel zorgt namelijk mede voor de uitstraling en sfeer van de ruimte. Het is daarom aan te raden om bij uw verbouwing goed na te denken over het soort tegels dat u wenst. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een moderne uitstraling of zoekt u toch meer een landelijk gevoel binnen uw badkamer of keuken? Als u opzoek bent naar inspiratie kunt u de showroom van Van Noort bezoeken. Deze showroom van 100m2 bevat verschillende keuken- en badkamer opstellingen en, niet onbelangrijk, tegelkasten met maar liefst 1250 verschillende tegels. U hebt hierbij ook keuze uit verschillende merktegels. Door voor een merktegel te kiezen, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van tegels tot andere bouwmaterialen, Van Noort biedt vele opties

Naast een groot assortiment aan tegels, van verschillende bekende merken, kunt u bij Van Noort ook terecht voor andere bouwmaterialen. Van materialen voor de bouwwerkzaamheden tot uiteindelijk de afwerking, alle benodigdheden zijn verkrijgbaar. Het aanbod uit het assortiment is enorm, maar u kunt bijvoorbeeld aan de onderstaande bouwmaterialen denken. Het aantal verkrijgbare bouwmaterialen is bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan materialen zoals hout, radiatoren, sleutels, elektra en toiletten. Alles om uw verbouwing uit te kunnen (laten) voeren.

De voordelen van deze specialist

Van Noort is in veel gevallen goedkoper dan zijn concurrenten. Bovendien is het assortiment aan tegels en andere bouwmaterialen enorm. Een extra service biedt het team van professionele tegelleggers. Een perfect rechte vloer is op deze manier binnen handbereik. Het is ook mogelijk om andere bouwwerkzaamheden door Van Noort uit te laten voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de aanleg van vloerverwarming, een extra service waar de werknemers van Van Noort gespecialiseerd in zijn. Ook voor een goed en vooral ook eerlijk advies kunt u bij Van Noort terecht.

door

Met goede heftruckvorken functioneert uw heftruck optimaal

De heftruckvorken zijn de belangrijkste onderdelen van heftrucks. Hier wordt immers het gewicht op vervoerd als u uw heftruck gebruikt om goederen of grondstoffen mee te verplaatsen. Het is dan ook van groot belang om de heftruckvorken in goede conditie te houden en tijdig te vervangen als dat nodig blijkt te zijn. U kunt ze laten controleren door een deskundige als u hiervoor zelf niet voldoende kennis in huis heeft. Kleine haarscheurtjes vallen misschien niet meteen op maar kunnen wel catastrofale gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om op tijd actie te ondernemen om veilig van uw heftrucks gebruik te kunnen blijven maken.

Een heftruckvork moet voldoen aan strenge Europese normen

Bij de productie van heftruckvorken worden strenge controles uitgevoerd alvorens het product de fabriek mag verlaten. De EU heeft hiervoor zelfs specifieke normen opgesteld. Pas als een heftruckvork hieraan voldoet, mag hij het veiligheidspredicaat krijgen en in Europa worden verkocht. Koop dus zeker een heftruckvork die aan deze voorwaarden voldoet, zo weet u zeker dat u op de veiligheid van uw heftruck kunt vertrouwen als u deze gebruikt. In Nederland zijn verschillende distributeurs van uitstekende merken heftruckonderdelen te vinden. U kunt hier ook gewoon online bestellingen plaatsen of een offerte aanvragen.

Bij wie moet ik zijn voor betrouwbare heftruckonderdelen?

Goede onderdelen voor uw heftruck zijn van essentieel belang voor een veilig gebruik van deze machine. Gelukkig kunt u daarvoor nu ook online terecht. Als u op zoek bent naar betrouwbare heftruckvorken of andere onderdelen voor uw heftrucks dan kunt u hiervoor terecht bij Lift Truck Attachments. Zij verkopen onder andere MFI Forks uit Engeland, de beste heftruckvorken die u zich maar kunt wensen. U kunt direct online uw bestelling doorgeven en daarnaast is er uiteraard een deskundige klantenservice beschikbaar die al uw vragen kan beantwoorden. U vindt de contactgegevens op de website.

https://ltabenelux.com/
door

Horeca meubilair en de herinrichting van uw restaurant

Heeft u besloten om de uitstraling van uw restaurant een verfrissende injectie te geven Dan kunt u bij Horeca Megastore terecht voor een breed aanbod horeca meubilair. De bij deze groothandel werkzame professionals kunnen u voorzien van gedegen adviezen en gedetailleerde informatie omtrent de verschillende producten. Bovendien verlopen het bestelproces en de levering snel, waardoor u uw restaurant binnen afzienbare tijd in een nieuw jasje kunt steken. Behalve voor horeca meubilair kunt u bij de groothandel ook terecht voor horeca apparatuur. U heeft hier alle benodigdheden onder één dak!

De balans tussen ruimte en gezelligheid

Wilt u uw restaurant onder handen nemen en bent u op zoek naar horeca apparatuur en meubilair? Wat de laatste categorie betreft, is ook de praktische kant van belang. Gaat u eens na hoeveel tafels en stoelen er met alle redelijkheid binnen de beschikbare oppervlakte passen. Te veel ruimte tussen verschillende tafels en stoelen zorgt voor een ‘kaal’ gevoel. Anderzijds dient u ervoor te waken dat een te knusse inrichting een gebrek aan privacy voor uw klanten en een gebrek aan bewegingsruimte voor uw personeel oplevert. De balans is op dit vlak erg belangrijk.

Afwisseling? Zeker! Maar wel met mate

Horeca apparatuur kiest u, zeker wanneer dit enkel buiten het zicht van de klant wordt gebruikt, op basis van zijn functionaliteit uit. Stijl en afwisseling zijn daarbij van ondergeschikt belang. Gaat het om horeca meubilair, dan ligt het anders. Wellicht denkt u erover om afwisseling aan te brengen in uw restaurant. Iets wat een prima idee kan zijn, mits u het binnen de perken houdt. Heus niet elke tafel hoeft er precies hetzelfde uit te zien, maar het restaurant moet wel een eenheid uitademen. Dit om te voorkomen dat het een rommelige uitstraling krijgt.

Onderhoudsgemak

Horeca apparatuur moet praktisch zijn, maar dit geldt net zo voor horeca meubilair. Een klant wordt namelijk niet gelukkig van een prachtige dinerstoel die eigenlijk helemaal niet comfortabel zit. Voor uw gast speelt, naast uitstraling, ook comfort een grote rol. Voor u is ook het onderhoudsgemak van belang. Want waar gegeten wordt, wordt ook geknoeid. Laat een van uw gasten zijn stukje gemarineerde zalm dus van zijn vork glijden, dan is het niet de bedoeling dat deze meteen een onherstelbare vlek op uw meubels achterlaat.

door

Een bijzondere beukenhaag laten plaatsen

Traditioneel zijn beukenhagen de perfecte keuze voor het Nederlandse klimaat. Ze zijn geliefd als struik voor in de haag, omdat ze niet moeilijk te onderhouden zijn en omdat ze een mooi vol blad ontwikkelen. Er zijn grofweg twee soorten beukenhaag, een met rood en een met groen blad. Beide geven de tuin een prachtige uitstraling. Wilt u uw tuin of terrein goed afbakenen, dan is deze struik ideaal. Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft altijd beukenhagen op voorraad. Die kunnen direct de tuin in. Meer weten over deze struiken? Lees dan verder.

Een beukenhaag heeft prachtig blad

De meest populaire haagstruik in Nederland is de beukenhaag (fagus sylvatica). Die populariteit dankt de struik vooral aan het volle blad dat in de zomermaanden weelderig groeit. Wordt het kouder, dan blijft het blad gewoon aan de struik hangen. Daardoor vormt deze plant in alle seizoenen een prima afscheiding van uw tuin of terrein.

In de koude maanden planten

Net als veel andere planten in de tuin kunt u beukenhagen het beste in de wintermaanden laten aanplanten. Doordat de planten dan in rust zijn, zijn ze relatief ongevoelig voor het vervoeren en aanplanten. Hierdoor herstellen ze sneller in het komende warme seizoen. De prijzen liggen ook een stuk lager in de winter, want de planten kunnen met blote wortels vervoerd worden.

Uw haag verzorgen

Natuurlijk heeft elke haagplant verzorging nodig. Maar een moeilijk te verzorgen plant is niet geschikt voor een haag. Beukenhagen vragen dan ook weinig. Als het heel droog of heet wordt, moet u de haag soms wateren. Daarnaast is het aan te raden ieder jaar op gezette tijden wat bij te mesten. Zo kan de beukenhaag mooi vol blad krijgen. Met dichte begroeiing vormt de struik snel een dichtgegroeide haag, die u zo vaak en zo veel kunt snoeien als u wil.

door

Kunststof bakken zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden

Kunststof bakken zijn in veel verschillende situaties erg geschikte oplossingen. Bijvoorbeeld voor het opslaan van goederen, maar ook voor vervoer zijn kunststof bakken erg handig. Ze zijn stevig en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast maakt is het materiaal ook erg geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld etenswaren. Kunststof bakken zijn precies op maat te maken, zodat ze gemakkelijk gestapeld kunnen worden. Bent u op zoek naar speciale, op maat gemaakte kunststof bakken of kunststof pallets? Dan bent u bij Alpac aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft niet alleen een groot aanbod aan standaardproducten, maar ook kunnen zij hier een product geheel op maat maken. Zo vindt u hier altijd waar u naar op zoek bent.

Verschillende toepassingen van kunststof producten

Op de website staan enkele projecten waarvoor Alpac een kunststof product op maat heeft mogen leveren. Bijvoorbeeld een kunststof bak voor de opslag en het transport van verse en gerookte vis. Maar ook hebben zij kunststof bakken ontwikkeld voor een groot kiemgroenten bedrijf in Europa. Deze bakken zijn door het speciale afwateringssysteem perfect voor het opkweken van kiemgroenten. Heeft u ook een bepaald project waarvoor u op zoek bent naar een geschikte oplossing? Dan kan de oplossing weleens liggen in een van de kunststof producten van Alpac. De product specialisten van het bedrijf denken graag met u mee over een efficiënte oplossing.

Ook het bedrijf voor een prettige samenwerking

Natuurlijk wilt u ook prettig kunnen samenwerken met een bedrijf. Bij Alpac denken ze dan ook graag met u mee. Voldoen de standaardproducten, zoals de kunststof pallets, niet aan uw wensen? Dan wordt er eerst gekeken of de kunststof pallets of bakken niet alsnog kunnen worden aangepast. Als dat niet het geval is, wordt er in de spuitgietfabrieken een product voor u op maat gemaakt. Uiteraard wordt dit altijd zo kostenefficiënt mogelijk gedaan. Daarbij worden bestellingen boven de € 200,- gratis verzonden. Doordat de standaardproducten op voorraad zijn, kunt u rekenen op een snelle levering.

door

Verhoog uw productiviteit met een kleuren labelprinter

Wilt u zelf de controle krijgen over het bewerken en printen van de labels voor uw onderneming en op deze manier uw productiviteit verhogen? Met een kleuren labelprinter krijgt u dit voor elkaar. Wanneer u gebruik maakt van een kleuren labelprinter binnen uw eigen onderneming, heeft u de totale controle. Hierdoor kunt u flexibeler werken en verhoogt u uw productiviteit. Bij LabelPro koopt u de beste machines voor een betaalbare prijs. Dit zijn machines die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee u uw labels kunt voorzien van levendige kleurenafdrukken in hoge resolutie.

Elimineer de overbodige kosten

Door het gebruiken van een kleuren labelprinter elimineert u alle kosten die u bij een extern bedrijf kwijt zou zijn voor het printen van uw labels. U print het aantal labels wat u nodig heeft, waardoor u al geld bespaart door geen onnodige voorraden te krijgen. Voorraden die u nooit opmaakt, omdat u vooruit wilt en daardoor telkens nieuwe labels wilt ontwerpen, maar waar u wel elke keer weer voor moet betalen. Doordat u geen overdreven voorraad heeft, scheelt dit ook weer in de hoeveelheid afval en dus ook in de kosten. Een kleuren labelprinter werkt snel, effectief en kan grote aantallen zelf printen.

Oneindige mogelijkheden met een kleuren labelprinter

Met een kleuren labelprinter bespaart u tijd en geld. Print niet alleen in zwart en wit, maar maak gebruik van de mooiste kleuren op uw label. Ga voor een Afinia of een Neuralabel en print in full colour op papier, karton, doosjes of zakken. Als u twijfelt welke kleuren labelprinter het beste bij uw wensen past, dan helpen de ervaren medewerkers van LabelPro u graag verder. Ze kunnen voor u diverse etiketten afdrukken om als test te laten zien, ook kunt u een inktcalculatie opvragen. Om er zeker van te zijn dat u een weloverwogen keuze maakt, kunt u meerdere machines op locatie bekijken. LabelPro helpt u graag in het vinden van dé kleuren labelprinter voor uw onderneming.

https://labelpro.nl
door

Vuurwerk bestellen nabij Krimpen aan den IJssel? Lees hier over de vuurwerkcategorieën

Vuurwerk is een fantastische manier om feest te vieren en het nieuwe jaar in te luiden. Als je op tijd je vuurwerk kunt bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel, dan zal je avond zeker onvergetelijk worden! Vuurwerk is onderverdeeld in twee categorieën. Voor mensen die met oud en nieuw vuurwerk bestellen vlak bij Rotterdam, zijn categorie 1 en 2 meestal het interessantst. Bij Grootvuurwerk kun je beide categorieën in overvloed vinden.

Vuurwerk bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel: categorie 1

Vuurwerkcategorie 1 is vuurwerk waarbij slechts een zeer klein gevaar bestaat. Het afsteken van dit vuurwerk komt dus met weinig risico én het geluidsniveau is hier verwaarloosbaar. Vooral voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met het afsteken van vuurwerk, of gezinnen met kinderen, is vuurwerkcategorie 1 een goede optie. Denk eens na over welk vuurwerk jij gaat bestellen in de buurt van Rotterdam. Vuurwerk dat in de eerste categorie valt mag het hele jaar door worden afgestoken. Denk bijvoorbeeld aan knetterballen, sterretjes, kleine fonteintjes, knalerwten en kleine spinners.

Vuurwerkcategorie 2

Vuurwerk in categorie 2 heeft een aanzienlijk hoger geluidsniveau dan vuurwerk in categorie 1 en mag nooit in huizen worden gebruikt. Houd hier rekening mee wanneer je vuurwerk gaat bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel. De verkoop van vuurwerk die in categorie 2 valt mag je alleen kopen van 29 december tot 31 december. Als een van deze dagen op een zondag valt, is het trouwens ook toegestaan om op 28 december vuurwerk aan te schaffen.

Overige vuurwerkcategorieën

Ook vuurwerkcategorie 3 en 4 bestaan, alleen zijn deze categorieën voor de particuliere koper meestal niet legaal. Wil je genieten van dit soort vuurwerk? Dan kun je hiervoor speciale shows bezoeken, zoals het spektakel dat elke jaarwisseling bij de Erasmusbrug in Rotterdam plaatsvindt. Als je bij Grootvuurwerk, nabij Rotterdam en Krimpen aan den IJssel, vuurwerk gaat bestellen dan koop je eigenlijk altijd vuurwerk van categorie 1 en 2.

door

Voor elke afrastering vindt u een geschikte gaasmat bij deze specialist

Als u een nieuw dierenverblijf gaat inrichting, is het aanschaffen van een goede gaasmat voor de afrastering één van de belangrijkste stappen. U wilt niet dat uw dieren ontsnappen of zich verwonden aan een onveilige omheining. Daarnaast is het van belang dat er geen roofdieren in het verblijf weten te komen. Wees daarom kritisch als het goed om het materiaal voor uw omheining. Een verkooppunt van gaasmatten van goede kwaliteit is bijvoorbeeld de Afrasteringsspecialist. Bij dit bedrijf heeft u daarnaast ook een grote keuze aan verschillende gaasmatten. Daardoor zit er zeker een geschikte mat bij voor uw dierenverblijf.

 

Een ruime keuze aan gaassoorten

Er zijn verschillende soorten gaas verkrijgbaar en bij de Afrasteringspecialist vindt u dan ook zeker een geschikte gaasmat voor uw afrastering. De drie meest voorkomende gaassoorten die zij verkopen zijn tuingaas, volièregaas en schapengaas. Tuingaas is erg sterk en bevat dubbele boven- en onderdraden. Een geschikte toepassing is bijvoorbeeld afrastering van een slootkant of om planten tegenaan te laten groeien. Volièregaas is geschikt voor volières, zoals de naam al aangeeft. Daarnaast wordt het gebruikt voor schanskorven. Schanskorven zijn afsluitingen van uw tuin met stenen en bieden veel privacy. Schapengaas is iets dunner dan de andere gaassoorten, maar in verhouding zeer stevig. Schapengaas heeft dan ook een gunstige prijskwaliteitverhouding. Welke gaasmat zoekt u?

 

Ook uw dieren vindt u bij deze specialist

Naast afrastering, zoals een gaasmat en alle andere dierbenodigdheden die aanwezig zijn bij Afrasteringspecialist, zijn er ook diverse diersoorten aanwezig. Met 2500 dieren is de winkel in Stolwijk dan ook een echte dierentuin te noemen. Bent u op zoek naar een speciaal kippenras? Er zijn veel verschillende rassen aanwezig, zodat u ze ook goed kunt vergelijken. Daarnaast geven de medewerkers u graag advies bij de aankoop van uw dieren. Of het nu gaat om kippen, konijnen, cavia’s, hamsters, minivarkens, pauwen, geiten, ezels, alpaca’s of (water)vogels, u vindt ze in Stolwijk.

https://www.afrasteringspecialist.nl/
door

Alle horeca benodigdheden in één oogopslag

Als ondernemer in de horeca bent u volledig gericht op uw bedrijf en heeft u vaak weinig tijd voor bijkomende zaken. Hartman en Zn. Horeca Service is zich daarvan bewust en denkt graag met u mee. De webshop van dit familiebedrijf levert u snel en gemakkelijk alles wat u maar nodig heeft in en om uw horecabedrijf. De overzichtelijke indeling van de webshop zorgt ervoor dat u snel de horeca benodigdheden vindt die u zoekt. Het assortiment is ongelofelijk uitgebreid en strekt zich uit van apparatuur tot schoonmaakmaterialen. Zo vindt u op één plek alles wat u nodig heeft en kunt u dat ook in één keer bestellen. Dat scheelt veel kostbare tijd en energie.

Service en kwaliteit

Het leveren van service en kwaliteit is erg belangrijk voor Hartman en Zn. Horeca Service. Op de website vindt u daarom veel informatie. Persoonlijk contact via telefoon of mail is ook altijd mogelijk. De deskundige medewerkers denken graag met u mee wat betreft uw vraag naar horeca benodigdheden. Ook wat betreft de inrichting van uw keuken kunt u gebruik maken van hun professionaliteit. Laat u adviseren over de apparatuur die het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoefte en de beste logistiek. De adviseur kan u ook alles vertellen over de laatste HCCP-certificeringseisen, zodat uw keuken aan alle voorwaarden zal voldoen.

Installatie, onderhoud en onderdelen

Naast de snelle levering van uw horeca benodigdheden, verzorgt Hartman en Zn. Horeca Service ook de installatie en het onderhoud van uw grootkeukenapparatuur. Hier heeft u verder geen omkijken meer naar. Denk hierbij aan fornuizen en andere kookapparatuur, koel- en vriesoplossingen en vaatwassers. Ook voor het bestellen en installeren van onderdelen kunt u terecht bij dit bedrijf. Zo heeft u zo lang mogelijk zorgeloos plezier van uw keukenapparatuur en kunt u ervoor zorgen dat uw gasten genieten van uw culinaire creativiteit.

door

Gebruikte pallets uit voorraad leverbaar

Als u met spoed een flinke partij pallets nodig heeft, denk dan eens aan gebruikte pallets. Deze zijn net zo goed als nieuwe en uitstekend te gebruiken. Bij verschillende bedrijven in Nederland kunt u deze gebruikte pallets kopen. U betaalt hiervoor uiteraard een flink lagere prijs dan wanneer u de pallets nieuw moet kopen. Daarnaast kunt u in veel gevallen profiteren van levering uit voorraad. Dat scheelt vaak aanzienlijk in de levertijd. Samen met de scherpe prijs maakt het de keuze voor gebruikte pallets door veel bedrijven heel logisch. U kunt hierbij uiteraard kiezen uit een ruim assortiment pallets, geschikt voor verschillende toepassingen.

Pallets zijn ideaal om zware goederen te verplaatsen

Goederen vervoeren kan een ingewikkeld logistiek proces zijn. Door gebruik te maken van pallets maakt u het zich meteen een stuk makkelijker. Gebruikte pallets hebben daarnaast het voordeel dat ze goedkoper zijn en bovendien belast u het milieu minder door voor hergebruik te kiezen. U kunt bij de leverancier kiezen uit pallets die een verschillend draagvermogen hebben. Dit varieert van circa 300 kilogram tot wel meer dan 1.000 kilo. Het is dus belangrijk dat u het gemiddeld gewicht weet van de goederen die u op de pallets wilt vervoeren. De meeste pallets hebben insteekgaten voor een pompwagen, zodat vervoer op verschillende manieren mogelijk is en u niet in alle gevallen en heftruck nodig heeft.

Bestel nu uw pallets voor de scherpste prijs

Heeft u pallets nodig en kiest u daarbij graag voor hergebruik? Neem dan contact op met Post Pallets en Kisten. Dit bedrijf levert gebruikte pallets in diverse maten en uitvoeringen. Op de website staat een uitgebreid overzicht van het assortiment. In veel gevallen kan uit voorraad worden geleverd. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website om een vrijblijvende offerte op te vragen of direct een bestelling te doen. Ook voor het stellen van vragen kunt u natuurlijk contact opnemen. U vindt de verdere contactgegevens en informatie over het complete assortiment en leveringsvoorwaarden op de website.

https://www.ppk.nl