Categorie Archief Particuliere dienstverlening

door

Mediums, paragnosten, en waarzeggers

 

Maak jij dat ook wel eens mee, dat je vragen hebt waar je heel graag het antwoord op zou willen weten? Vaak zijn dit hele persoonlijke vragen, en weet je niet bij wie dat je hiermee terecht kunt. Gelukkig zijn er een aantal mensen op deze aarde die een gave hebben waar ze mensen mee kunnen helpen hun vragen te beantwoorden. Daarmee hebben we het over mediums en paragnosten. Zij kunnen je antwoorden geven op bijna al je vragen, van vragen over succes en rijkdom tot vragen over de liefde en relaties. Zit jij ook met vragen waar je graag meer antwoorden op wilt hebben?

 

 

Waarom een Online medium

Het heeft een tal van voordelen om voor een online medium zoals LifeTimeMediums te kiezen, bijvoorbeeld:

·      Je hoeft geen afspraak te maken, dus ook geen wacht tijden.

·      Je kunt anoniem je verhaal doen, en je vragen stellen of problemen voorlegge,.

·      Je hoeft niemand onder ogen te komen, wat vooral prettig is als je last hebt van angsten.

·      Het scheelt heel veel geld, en reiskosten.

Want je hoeft geen vast tarief te betalen voor een heel uur, wat bij een gewoon medium wél altijd het geval is. En wanneer je vragen beantwoord zijn kun je de sessie altijd vrij afsluiten. Er zitten geen vaste tijden aan vast.

 

Aanbod LifeTimeMediums

Wat LifeTimeMediums onderscheidt van alle andere online mediums is dat de mediums en paragnosten die voor hun werken zeer selectief zijn uitgekozen op hun hoge aanbod aan kwaliteiten en betrouwbaarheid. De mediums en paragnosten van LifeTimeMediums zijn allemaal gepassioneerd voor het helpen van mensen die graag vooruit willen komen in hun leven. Doordat ze hun gave zo goed ontwikkeld hebben zijn ze in staat om bij bijna alle problemen en vragen het gepaste advies kunnen geven, en een luisterend oor bieden zonder te oordelen.

Ook als je overleden dierbaren hebt, wat je nooit hebt kunnen afsluiten door wat voor reden dan ook. Door in contact te komen met deze overleden dierbaren zullen de mediums van LifeTimeMediums je kunnen voorzien van alle missende stukjes informatie zodat jij je rust terugvindt.

 

Chatten, bellen, email consult, en gratis toekomst lezen

Om contact te leggen met de online paragnosten en helderzienden kun je chatten, bellen, en kiezen voor een email consult. De tarieven zijn laag, en je bespaart een hoop tijd wanneer je daar je huis niet voor uit hoeft. Zeker gezien de corona periode is het nog verstandiger om je niet te verplaatsen, en zijn er een aantal onzekerheden bijgekomen waar je wellicht wat vragen over hebt. Veel mensen zijn in een nieuwe sitatie terecht door Covid-19, en onze mediums kunnen alle vragen beantwoorden. Hier kunnen veel uiteenlopende methodes voor gebruikt worden, maar de meest gebruikte is toch wel de kaartlegging. Mocht je niet in de posititie zijn om geld uit te geven aan een consult, ook al zijn de kosten stukken lager dan een face 2 face consult, dan kun je ook gebruik maken om gratis je toekomst te laten lezen op de website. Je kunt hier 3 kaarten aanklikken en de computer legt ze voor jou. Niet is toeval want toeval bestaat niet. Probeer het gratis en vrijblijvend uit!

door

Heeft u behoefte aan letselschade advies in Rotterdam op basis van no cure, no pay?

Weet u wat u allemaal moet doen, wanneer u letselschade heeft opgelopen? Of hoe u letselschade moet claimen bij uw verzekeraar? Als u slachtoffer bent geworden, dan heeft u recht op een schadevergoeding. U kunt nu advies krijgen van een ervaren letselschade advocaat in Rotterdam. U krijg professionele begeleiding van begin tot eind, om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u ook daadwerkelijk recht op heeft. Zit u al in een letselschadezaak, maar twijfelt u of alles vergoed hebt gekregen? Ook dan kunt u dit bedrijf inschakelen. Zij voeren dan een second opinion voor u uit om ervoor te zorgen dat de verzekeraar werkelijk alles vergoed.

No cure, no pay

De advocaten van Trias Legal in Rotterdam geven u letselschade advies op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen, tot het moment dat u ook daadwerkelijk recht heeft op schadevergoeding. Als u het slachtoffer bent geworden van letselschade, hoeft u niet de juridische kosten te betalen. Als u letselschade heeft opgelopen, zorgt dit bedrijf uit Rotterdam ervoor dat u het bedrag ontvangt dat uw schade volledig dekt. Letselschade advies op basis van no cure, no pay.

U heeft maar één aanspreekpunt

Heeft u juridische rapporten waar u niets van begrijpt? Bij dit bedrijf krijgt u een persoonlijk dossier en persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject. Een letselschade advocaat van Trias Legal in Rotterdam kan u bijstaan en de moeilijke zaken inzichtelijker maken op een no cure, no pay basis. Ook als u oorspronkelijk een andere taal spreekt, kunnen ze u helpen. De specialisten van dit bedrijf spreken minimaal één vreemde taal, zoals Pools, Frans en Engels. Ze geven u niet alleen informatie, maar denken ook mee in uw belang. U kunt zelf heel gemakkelijk bellen om een afspraak te maken om op het kantoor langs te komen of u laat een medewerker bij u langskomen.

door

Hulp in drie stappen met relatietherapie in Breda

Psychologie Praktijk Floor biedt u relatietherapie in Breda aan bestaande uit een traject met drie stappen. De eerste stap is uw aanmelding. U mag dit telefonisch doen of via de vragenlijst op de website van deze praktijk. In beide gevallen zult u op korte termijn een uitnodiging voor een intakegesprek ontvangen. Het intakegesprek is de tweede stap en op basis hiervan wordt een behandelplan opgezet voor de specifieke problematiek binnen uw relatie. Stap drie is de behandeling zelf.

Waarom is relatietherapie volgen een goed idee?

Communicatie lijdt onder relatieproblemen. En juist communiceren is belangrijk in iedere relatie. Wanneer u relatieproblemen ervaart zult u sneller of vaker ruzie maken, of wellicht praat u zelfs helemaal niet meer met elkaar. Relatieproblemen kunnen veel verschillende redenen hebben. Tijdens het intakegesprek bij Psychologie Praktijk Floor zullen de specifieke problemen die u en uw partner ervaren besproken worden. De psycholoog stelt u beiden dezelfde vragen. Dit zal duidelijkheid geven in de mate waarin u dezelfde problemen ervaart. Soms kunnen partners individueel anders tegen de problemen aankijken. Via deze relatietherapie in Breda krijgt u hier allereerst inzicht in. Vervolgens zal er een behandelplan opgesteld worden dat aansluit bij uw specifieke situatie.

De werkwijze van deze praktijk

Kiest u voor relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor? Dan wordt u geholpen door de ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Het behandelingstraject vindt plaats in een huiselijke sfeer en privacy staat bij deze praktijk voorop. De werkwijze van deze psycholoog kenmerkt zich verder door het hebben van wederzijds respect en begrip zonder oordeel. Daarbij is er ruimte voor humor op z’n tijd. U kunt bij deze praktijk terecht op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Schikt een afspraak in de avonduren u beter? Dan kan dit op dinsdagavonden. In overleg met u zal de frequentie van de afspraken afgestemd worden.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl
door

Comfortabel wonen met behulp van akoestische isolatie

Overmatig geluidsoverlast heeft een negatieve impact op ons welzijn. Wanneer u niet kunt slapen door voetstappen van uw bovenburen of regelmatig hinder ondervindt van een langsrijdende trein, dan is het van belang dat u uzelf hiervoor beschermt. Zeker in dichtbevolkte gebieden komt geluidshinder veel voor. Dan biedt akoestische isolatie de oplossing. Plaats akoestische isolatie in uw vloer, plafond en muur en creëer een oase van rust en bovenal meer privacy.

 

Uw woning isoleren tegen geluidsoverlast

Voor verschillende woningen en situaties biedt Easycell de oplossing. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde en qua type geluidsoverlast zijn er ook diverse varianten. Contactgeluiden zoals een dreunende bas, kinderspeelgoed of voetstappen verminderen doet u met behulp van de akoestische isolatie van Easycell. Deze plaatsen zij in uw muren, plafond of vloer: precies waar u het wenst. Muren worden namelijk steeds dunner gebouwd, waardoor geluidsoverlast van buren vaak voorkomt. Maar ook wanneer er een holle ruimte tussen uw vloer en het plafond van de buren zit, plaatsen zij daar akoestische isolatie om contactgeluiden te verminderen. De speciale combinatie van geluidsdempertjes en isolatiemateriaal werkt perfect om de lage trillingen weg te halen. Voor verschillende situaties en woonomgevingen zijn hun oplossingen inzetbaar. Hierdoor zitten u en uw buren er weer comfortabel en in alle rust bij.

 

Bescherm ook uw huis tegen ongewenste geluiden met akoestische isolatie

Goede bescherming tegen ongewenste geluiden heeft een positieve invloed op ons leervermogen en ons sociale gedrag. Daarnaast is bescherming tegen vocht ook van belang voor een optimale gezondheid. Heeft u een kruipruimte in huis? Er ontstaat veel vocht in deze ruimtes. Schakel Easycell in om het vocht in deze ruimtes te laten absorberen. Wilt u hier meer over weten? Of heeft u een gedeelte in huis waar u graag akoestische isolatie wilt plaatsen? Neem dan snel contact op met dit bedrijf voor een eerlijk en professioneel advies en bekijk of er een Easycell dealer bij u in de buurt zit.

https://www.easycell.nl
door

Zorg voor meer leven met een groene muur binnen

Laat de omgeving van je personeel of familie tot leven komen met een groene muur binnen van Ecoworks. Laat die saaie, lege muur niet zoals die nu is, maar maak hem aantrekkelijk voor de mensen die er wonen en werken. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens beter voor je medewerkers of familie. De hele ruimte waar de muur in staat, krijgt meer zuurstof, waardoor iedereen gezonder leeft. Geen enkele muur is hetzelfde. Dit komt omdat je de mogelijkheid hebt om jouw favoriete bloemen en planten in de groene muur te laten verwerken. Je krijgt een uniek stukje natuur in je eigen huis of op kantoor.

 

Help mee aan de toekomst dankzij een groene wand

Wil je naast een groene muur binnen ook een groene wand aan de buitenkant van je gebouw? Ook dat is een mogelijkheid. Creëer een unieke uitstraling en zorg ervoor dat je positief opvalt ten opzichte van de gebouwen om je heen. Val op en wordt het gezicht van de stad van de toekomst. Een groene wand trekt ook de natuur aan, zoals bijen en vlinders. Je laat zien dat je om de natuur geeft en zorgt ervoor dat je medewerkers trots zijn op het gebouw waar ze werken. Je medewerkers zullen ook minder vaak ziek zijn, door de stress verlagende werking van de groene wand. Nieuwsgierig geworden wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen? Op de website van Ecoworks kun je zien waarom je voor een groene wand moet kiezen.

 

Creëer een unieke omgeving met de natuur

Wil je meer natuur in en rondom je gebouw realiseren door middel van een groene muur binnen of een groene wand buiten? Samen met de expertise van Ecoworks creëer je een unieke omgeving voor je personeel op kantoor of bij je thuis. Heb je toch nog wat twijfel over de mogelijkheden? Op de website van Ecoworks staan verschillende foto’s. Hiermee geven ze een impressie van de mogelijkheden. Je kunt je wensen doorgeven en dan gaat Ecoworks aan de slag om er iets unieks van te maken.

 

door

Heerlijk wonen in huurwoningen in de Betuwe

Gelderland, een heerlijke plek om te wonen. Zeker in de Betuwe, waar u volop van de rust kunt genieten en van de prachtige omgeving midden in het prachtige landschap. De Betuwe is gelegen tussen de Waal en de Nederrijn. Als u een makelaar zoekt die u bij uw zoektocht naar een fijne woning in dit natuurlandschap kan helpen, dan zit u goed bij Den Hartog Makelaardij. Zij zijn er voor u om u te helpen een prachtige koop- of huurwoning te vinden in de Betuwe. Van Driel tot Arnhem kunt u huizen vinden bij deze makelaar.  

Professionele hulp bij het verkopen van uw huis

Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk uw huis verkopen. En het liefst voor een goede prijs. Ook daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Die helpt u namelijk met het bepalen van de juiste prijs. Dit wordt gedaan door een ervaren taxateur uit Wageningen die veel weet van de markt. Deze taxateur uit Wageningen weet de juiste beslissingen te nemen, omdat hij weet wat potentiële kopers willen. Ook wordt u door een makelaar geholpen met de fotografie van uw woning. Uw woning wordt op een professionele manier op de foto gezet. Alle prachtige elementen van uw huis worden gefotografeerd, zodat de koper extra interesse krijgt in uw huis. 

Ook voor het kopen of huren van een woning

Ook voor een koopwoning of huurwoning in de Betuwe zit u goed bij Den Hartog Makelaardij. Want hoewel het erg gemakkelijk is om via internet op zoek te gaan naar een nieuwe woning, blijft het erg prettig om wat hulp te krijgen met het vinden van een koop- of huurwoning in de Betuwe. Bij het zoeken naar een koopwoning kan het erg prettig zijn als u begeleiding ontvangt bij een bezichtiging. Een ervaren taxateur uit Wageningen kan u dingen vertellen over de bouwkundige staat van de woning en de ligging. Daarnaast wordt u geadviseerd over de aankoopprijs. Zo doet u gegarandeerd het juiste bod.

door

Als uw makelaar Hilversum goed kent, is uw toekomstige huis zo gevonden

De woning van uw wensen vinden is gemakkelijk als uw makelaar Hilversum goed kent. Elke regio heeft een andere huizenmarkt en kampt met andere uitdagingen. Als u op zoek bent naar een woning in Hilversum of omgeving, is het dus raadzaam hiervoor een makelaar te vinden die Hilversum goed kent. Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing en u wilt hierbij zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. Als u minder bekend bent in Hilversum, is het daarbij fijn als een makelaar u wegwijs kan maken in de verschillende wijken. Maar ook als u uw toekomstige woonplaats wel goed kent, is goede ondersteuning bij het koopproces altijd verstandig.

Aan welke eisen moet uw nieuwe woning voldoen?

Als de huizenzoektocht begint, heeft u vaak het één en ander aan wensen voor uw nieuwe woning. Sommige wensen zijn hierbij belangrijker dan andere. In sommige gevallen kan een simpele aan- of verbouwing ook een goede oplossing zijn. Een makelaar denkt hierover met u mee. Zijn al uw wensen reëel of is het misschien nodig uw eisenpakket wat te versoepelen? Hoe hoog zouden eventuele verbouwingskosten uitvallen en zijn hier nog bepaalde vergunningen voor nodig? En natuurlijk helpt een makelaar u met de onderhandelingen voor uw nieuwe woning. Zo komt u goed beslagen ten ijs.

Toonaangevende makelaar in Hilversum

Een deskundige makelaar in Hilversum is Dorenbosch|Rasch Makelaars. De twee makelaars van deze makelaardij hebben een ruime ervaring in het bieden van begeleiding bij het aankoopproces van uw nieuwe woning. Van het prille begin van uw zoektocht tot aan de overdracht bij de notaris begeleiden zij u. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over alle bijkomende en afrondende formaliteiten. Naast begeleiding bij het aankoopproces, kunt u bij deze makelaar uit Hilversum ook terecht voor zaken als verkoop van uw woning, het vinden van een huurwoning, bedrijfs onroerend goed en meer. Op de website vindt u een overzicht van alle diensten.

door

Gaat u passief bouwen? Laat u dan goed adviseren

Passief bouwen betekent dat u een woning bouwt of laat bouwen die energieneutraal is of in ieder geval zoveel mogelijk gebruik maakt van energiebesparende maatregelen. Zowel projectontwikkelaars als particulieren die en woning gaan bouwen krijgen te maken met nieuwe regels. De overheid stimuleert passief bouwen, omdat fossiele brandstoffen in de toekomst veel minder vanzelfsprekend worden dan ze vandaag de dag voor veel mensen nog zijn. De gaskraan in Groningen wordt langzaam dicht gedraaid, olievelden in de wereld zullen op zeker moment uitgeput raken. Alternatieven zijn dus dringend noodzakelijk. Een passiefhuis bouwen is dan ook het beeld waar we in de toekomst naartoe moeten.

Maatregelen die u kunt nemen voor een energiezuinig huis

Passief bouwen of renoveren betekent dat u maatregelen treft waardoor er in de woning minder energie wordt verbruikt en die energie op een andere manier wordt opgewekt. Zonnepanelen zijn bijvoorbeeld erg populair. Op steeds meer daken ziet u ze verschijnen, zowel op huizen als kantoren. De zon is een voorlopig onuitputtelijke bron van energie en hiervan maken we steeds beter gebruik. Maar er zijn meer maatregelen denkbaar. Een passiefhuis bouwen betekent bijvoorbeeld ook dat u zorgt voor goede isolatie van muren, vloer en dak. Zo wordt de opgewekte warmte langer in de woning vastgehouden en hoeft u dus minder energie te gebruiken voor een aangename temperatuur in huis. Dubbel glas en energiezuinige deuren en kozijnen maken het plaatje grotendeels compleet.

Win gedegen advies in voordat u aan de slag gaat

Een passiefhuis bouwen is iets waar u even goed over na moet denken. Er komt het nodige bij kijken maar het is in veel opzichten een positieve uitdaging. U kunt terecht bij het Passiefhuiscentrum in Deurne. Hier vindt u stands van bedrijven die u advies kunnen geven als u een woning of een woonproject gaat realiseren. Een passiefhuis bouwen is zeker haalbaar, en het zal u als het project is afgerond veel voldoening geven. U heeft immers een huis dat klaar is voor de toekomst en waar u of andere toekomstige bewoners met veel plezier gebruik van zullen maken. Passief bouwen heeft de toekomst, zorg dat u er klaar voor bent.

door

Profiteer van de service van een betrokken makelaar in Den Bosch

Wanneer u een huis wilt kopen in Den Bosch of de schitterende hoofdstad van Noord-Brabant juist moet verlaten, dan wilt u de hulp inschakelen van een betrokken makelaar in Den Bosch. Kies dan voor de service van NL Wonen Makelaars. Zij hebben al bijna twintig jaar ervaring met het vinden van de mooiste huizen binnen uw budget en helpen u ook graag wanneer je je huis juist graag wilt verkopen. In dit geval zorgen zij voor een betrouwbare taxatie. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de bouwkundige staat en het onderhoud dat er aan uw huis is gepleegd in het verleden.

Stapsgewijs je nieuwe woning in

Wanneer u uzelf tijdens het kopen van een huis laat begeleiden door deze betrouwbare makelaar in Den Bosch, verloopt deze zoektocht in vier overzichtelijke stappen. Ten eerste wordt er bekeken welke woningen uit het brede aanbod van NL Wonen Makelaars geschikt voor u zijn. Daarna is het tijd voor een leuk onderdeel in de zoektocht naar een nieuw huis: de bezichtigingen. Ziet u al voor zich waar u de meubels neerzet en hoe u uw huis wilt inrichten? Ook bekijken zij kritisch of er factoren zijn die zouden kunnen zorgen voor een eventuele toekomstige waardedaling van de woning die je op het oog hebt. Wanneer alle informatie over de woning die u op het oog heeft compleet is, is het aan u om te bepalen of u een bod wilt uitbrengen op de woning. De betrokken makelaars van NL Wonen Makelaars zorgen voor de onderhandelingen en de verdere afhandeling van het koopproces. U hoeft alleen maar de sleutel van uw nieuwe huis in het slot te steken.

Heeft u een mooi huis in Den Bosch gezien?

Zou u willen verhuizen naar het mooie Den Bosch en heeft u al een geschikt huis gezien dat u zou willen kopen? Ga langs bij NL Wonen Makelaars of neem contact op, dan bekijken ze graag of deze woning geschikt voor u is en of er een bod uitgebracht kan worden. Hopelijk kunt u uw droomwoning dan snel betrekken! Wilt u een huis kopen in Den Bosch? Dat lukt zeker met uw betrokken makelaar van NL Wonen Makelaars!

door

Een zeil op maat gemaakt door een ware specialist

Zoekt u een zeil op maat dat gegarandeerd geschikt is voor uw plannen binnen of buiten het huis? Zeilmakerij C. Witte is waar u moet zijn. Dit is dé specialist op het gebied van zeil. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met een zeil dat op maat gemaakt en van hoge kwaliteit is. Denk aan een transparant zeil voor uw veranda of een tentzeil voor uw familietent, maar ook aan reclamemateriaal zoals spandoeken en zeil voor vrachtwagens met een bedrijfslogo erop gedrukt. Met een professionele fabricage en het beste materiaal weet Zeilmakerij C. Witte raad met elk zeil op maat dat u nodig heeft.

Een transparant zeil voor uw veranda van hoge kwaliteit

Een transparant zeil dat u voor uw veranda wilt gebruiken, moet wel van hoge kwaliteit zijn. Het moet niet zo zijn dat u binnenkort weer een nieuwe nodig heeft nadat het een aantal keer heeft gestormd. Wanneer u voor het eerst een transparant zeil voor uw veranda gebruikt, zult u merken dat het bij slecht weer een perfecte oplossing is. Organiseer feestjes en geniet van het buitenleven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersverwachtingen. Zeilmakerij C. Witte denkt met u mee over een perfect zeil voor uw veranda dat, net als alle andere zeilen, op maat voor u gemaakt wordt van de beste materialen.

Een complete service bij deze zeilmakerij

Een transparant zeil voor uw veranda, spandoek, afdekzeil, schaduwdoek, tentzeil of een vrachtwagenzeil op maat is sneller geleverd dan u denkt. En dit is nog maar een klein deel van alle mogelijkheden die Zeilmakerij C. Witte biedt. Door het vakmanschap van de specialisten van deze zeilmakerij is alles van hoge en duurzame kwaliteit. Wilt u een zeil laten repareren? Ook dat is snel voor u geregeld. U kunt eenvoudig contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.