Laat glasherstel over door specialist uit de buurt van Breda

door

Laat glasherstel over door specialist uit de buurt van Breda

Heeft een van uw ruiten een ‘code oranje of rood storm’ niet overleeft en bent u in alle haast op zoek naar een specialist voor glasherstel in regio Breda? Dan kan Hermans & Huijgens u verder helpen. Dit bedrijf in glasherstel dicht bij Breda garandeert namelijk binnen 24 uur een (nood)oplossing of zelf een nieuwe ruit. Niet alleen voor de reguliere ruitjes bent u bij Hermans & Huijgens aan het goede adres. Ook voor gespecialiseerd glaswerk kunt u hier terecht. Denk bijvoorbeeld aan het zetten gehard glas of aan zon- en brandwerend glas. Zelfs decoratief glas valt onder de opties. Zo kunt u uw gesneuvelde glas-in-loodraam laten vervangen voor glaswerk met dezelfde uitstraling maar mét isolerende eigenschappen. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Naast glasherstel, kunt u hier ook terecht voor andere diensten

Naast glasherstel kunt u bij Hermans & Huijgens nabij Breda ook voor andere diensten terecht. In de meeste gevallen breken ruiten tijdens een inbraak en niet door een ongeluk of natuurgeweld. Er vindt dan in de meeste gevallen ook beschadiging plaats aan het hout- en schilderwerk rondom het raam. Bij Hermans & Huijgens vervangen ze niet alleen uw gebroken ruit, maar herstellen ze ook alle andere mogelijke beschadigingen. Zo kunt u de nare ervaring snel achter u laten. Naast particuliere opdrachtgevers heeft deze specialist ook veel zakelijke klussen gedaan. Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, zorginstellingen, woningbouwcoöperaties en de overheid. Bij dit bedrijf in onder andere kunt u dus voor zowel de grote als de kleine klussen terecht.

Rijke historie: 100 jaar Hermans & Huijgens

Dit bedrijf in de buurt van Breda is geen nieuwe speler op de markt als het gaat om glasherstel en andere diensten. Al meer dan 100 jaar heeft Hermans & Huijgens de ervaring en expertise weten op te bouwen en zich staande weten te houden met alle veranderingen in de sector. Het bedrijf was een van de eerste die zich inzette voor een duurzame manier van werken. De materialen en werkwijze zijn allemaal op een duurzame manier gemaakt en verwerkt. Als u voor Hermans & Huijgens kiest, dan kiest u tegelijkertijd voor ruim 100 jaar aan ervaring en expertise. Daar kunt u toch geen ‘nee’ tegen zeggen?

https://bouwenschilderwerk.nl/bouwen/glasherstel-breda.php

Over de auteur