Een tuinhuis met overkapping biedt volop vrijheid

door

Een tuinhuis met overkapping biedt volop vrijheid

Een tuinhuis met overkapping is het overwegen waard en heeft diverse voordelen. Een daarvan is uiteraard de extra leefruimte die gecreëerd wordt. Dankzij een houten afdak ontstaat er als het ware een compleet extra kamer, die u heel veel vrijheid geeft. Weer of geen weer, u bent niet aan binnen gebonden. Heeft u een feestje, maar twijfelt u of het weer meewerkt? Dankzij een tuinhuis maakt het weer niet uit en zet u de feestvreugde zo nodig in uw overdekte tuin voort. Dankzij de extra leefruimte kunt u meerdere kanten op en worden u geen beperkingen opgelegd. Een tuinhuis is een ware vorm van vrijheid!

Een houten afdak waarbij u bij het hele ontwerpproces betrokken bent

Naast het praktische aspect van de extra ruimte en het luxe aspect van de vrijheid die u door een houten afdak ervaart, wil het oog uiteraard ook wat. Een tuinhuis met overkapping kunt u helemaal naar eigen invulling laten ontwerpen. Bij Van der Heijden Buitenleven bent u bij het hele ontwerpproces betrokken en gaat de productie pas van start wanneer u volledig achter het ontwerp staat. U wordt betrokken bij iedere stap en krijgt daardoor een uniek houten afdak, dat helemaal bij uw stijl, huis en tuin past. Houdt u van modern of klassiek? Er is van beide stijlen voldoende keuze. Heeft u liever landelijk? Ook dat is mogelijk. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in houtsoorten en verlichting.

Krijg het houten afdak dat u voor ogen heeft

Van der Heijden Buitenleven ondersteunt u graag in het creëren van het tuinhuis met overkapping dat u voor ogen heeft. De verschillende onderdelen worden prefab in de eigen werkplaats gemaakt, zodat ze efficiënt in uw tuin in elkaar gezet kunnen worden. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? In de showroom in Heesch zijn veel voorbeelden te zien en ontdekt u wat er allemaal mogelijk is. De adviseurs helpen u graag. Neemt u binnenkort een kijkje?

Over de auteur