VSENV
Image default
Tweewielers

Een bakfiets met 2 wielen vindt u hier

Wilt u graag een efficiënte en duurzame manier om uw boodschappen, bestellingen van uw bedrijf of andere goederen te vervoeren? Dan is de elektrische cargofiets die u bij Fietskar.nl kunt vinden de perfecte oplossing voor u. Dit is namelijk een bakfiets met 2 wielen die gebruik maakt van elektrische ondersteuning waardoor u met minder inspanning snel en effectief uw artikelen kunt vervoeren. Deze fietskar is een fijnere optie dan een auto of scooter omdat deze geen giftige stoffen uitstoot, en in een drukke stad makkelijker door zijstraatjes en langs files heen kan manoeuvreren.

Kies voor een zakelijke bakfiets

Heeft u een eigen onderneming en is het hierbij nodig om pakketjes of bestellingen af te leveren bij uw klanten? Dan is een elektrische cargofietsideaal voor deze klus. Doordat deze fietsen in zoveel verschillende soorten en maten beschikbaar zijn, zit de fiets die bij u past er gegarandeerd tussen. Profiteer van de jarenlange ervaring van de gespecialiseerde medewerkers bij dit bedrijf en laat u adviseren over welke fiets het beste bij uw wensen aansluit. Als u ervoor kiest om een elektrische cargofiets aan te schaffen bij Fietskar.nl kunt u ook uit vele bijpassende accessoires kiezen die het bezorgen van uw bestelling nóg makkelijker maken, bijvoorbeeld een regenhoes.  

Zeer geschikt voor jonge gezinnen

Een bakfiets met 2 wielen is ook erg praktisch wanneer u jonge kinderen heeft. Bij een bakfiets is het namelijk mogelijk om tot wel 3 kinderen veilig en snel te vervoeren. Tevens kunnen baby’s vanaf drie maanden al worden vervoert in een bakfiets met behulp van een Maxi-Cosi, waar dit bij een normaal fietszitje pas van 8 of 9 negen maanden is.

Profiteer van de voordelen van een fietskar

Zoals ziet zijn de mogelijkheden met een bakfiets met 2 wielen, bijvoorbeeld een elektrische cargofiets, vrijwel eindeloos. Bekijk dus snel het aanbod van deze fietszaak via hun website, of ga langs bij hun showroom in Hilversum voor een proefritje. U vindt de contactgegevens via de website indien u vragen of opmerkingen heeft.

Gerelateerde artikelen

Step kopen? Lees hier alle tips