Categorie Archief Winkelen

door

Hoe kies je een mooie schapenvacht of koeienhuid

We zitten in deze tijd veel binnen. We kunnen namelijk niet uit eten, naar de bios, lekker shoppen, naar de stad of wat dan ook. Dus dan wordt het tijd om je huis een warme uitstraling te geven en hoe kan dan nou beter dan met een mooie koeienhuid of door een schapenvacht te kopen

Waar let je op bij het aanschaffen van een schapenvacht of koeienhuid?

Een schapenvacht of koeienhuid heb je een veel soorten en maten. Bekijk waar je de koeienhuid of schapenvacht voor wil gebruiken en kan dan eerst hoe groot dat de huid of vacht mag zijn. Ga je een schapenvacht gebruiken voor over een stoel? Kijk dan uit dat je hem niet te groot koopt! Wil je een koeienhuid kopen als vloerkleed? Denk dan goed na waar je hem wilt leggen en hoeveel ruimte hij in beslag gaat nemen.

Varianten schapenvachten

Bij de schapenvachten heb je verschillende varianten. In webshop termen ook de variaties genoemd.

–       Schapenvacht Texel

–       Schapenvacht IJsland

–       Schapenvacht Tibet

Ook heb je ze in veel natuurlijke kleuren, maar ook geverfde kleuren.

Een schapenvacht Texel is heerlijk zacht met wat kortere haren. Je kan deze goed onderhouden door ze af en toe te kammen met een speciale kam.

Een IJslandse schapenvacht heeft weer iets langere haren. Nog steeds zijn ze heel zacht, alleen geeft dit een totaal andere sfeer!

Varianten koeienhuiden

Bij koeienhuiden heb je niet echt een verschil qua land, maar wel qua kleur. Zo heb je veel mooie natuurlijke koeienhuid in het bruin, zwart/wit, cognac, champagne en ook met heel veel verschillende patronen. Dat maakt het ook zo mooi en uniek; iedere huid is toch net even anders!

Buiten de natuurlijke koeienhuiden zijn er ook veel geverfde koeienhuiden en is er voor eenieder wat wilds! Het past echt bij iedereen in huis, maar is wel echt voornamelijk voor personen met een landelijke of industriële smaak!  

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/
door

Kies voor een watermatras en u wilt nooit meer anders

Slapen op een watermatras is een upgrade van uw nachtrust. Een watermatras heeft veel voordelen, vergeleken bij andere matrassoorten. Het vormt zich namelijk optimaal naar uw lichaam, zodat uw ruggengraat en spieren uiterst goed ondersteund worden en kunnen ontspannen. Het is beter voor uw bloedsomloop en zorgt voor de gelijkmatig verdeelde druk dat u veel minder draait in uw slaap. U slaapt beter door en wordt daarom uitgerust wakker. HDW Shop produceert en levert waterbedden van hoogstaande kwaliteit. Bovendien is er een ruime keuze uit modellen en aanvullende opties. Dit maakt het mogelijk een uniek watermatras samen te stellen.

Welk model past het beste bij u?

De keuze van een watermatras is een persoonlijke zaak. Daarom biedt HDW Shop u verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kunt u kiezen tussen een watermatras uit één deel en een watermatras dat uit twee waterkernen bestaat. Het eerste matras is voordeliger in aanschaf, omdat er maar één verwarmingselement nodig is. Bovendien heeft u geen last van een naad in het midden. Een watermatras dat uit twee waterkernen bestaat, heeft als voordeel dat de temperatuur van beide helften onafhankelijk te regelen is. Het is ook beter geschikt voor partners die veel verschillen in gewicht of veel bewegen in hun slaap.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Naast het uno of duale matras, kiest u welke rand u om het matras wilt. HDW Shop levert hardside en softside watermatrassen. Zoals de naam al zegt, heeft een hardside matras een harde zijkant en een softside matras een zachte rand. Een hardside watermatras ligt namelijk in een stevige ombouw, terwijl een softside matras op een onderbouw ligt en een zachte, isolerende rand heeft. Het voordeel van een softide matras is dat het minder energie verbruikt en minder water nodig heeft. U kunt watermatrassen bestellen in zes breedtes en drie lengtes. Ook het stabiliteitsniveau en type verwarmingselement kunt u afstemmen op uw wensen en behoeftes.

https://www.hdwshop.nl