Categorie Archief Zakelijk

door

Geld besparen bij het kopen van beroepskleding

Veel bedrijven kiezen ervoor gebruik te maken van beroepskleding, oftewel bedrijfskleding. het dragen van deze kleding tijdens het uitoefenen van het werk kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Om deze voordelen te benutten gebruiken veel bedrijven dan ook beroepskleding. Deze kleding kan echter aardig wat kosten en al helemaal als je bijvoorbeeld personeel hebt, verschillende soorten kleding hebt of wilt of zowel binnen als buiten werkt. het kan dan erg handig zijn om geld te besparen bij het kopen van beroepskleding. Hieronder vindt je enkele tips waarmee je op deze aankopen geld kunt besparen.

Koop groot in

Groot inkopen kan zorgen voor lagere kosten. Vaak is het zo dat bedrijven beroepskleding kopen dat ze nodig hebben, in sommige gevallen nog enkele kleren extra kopen voor de zekerheid en meer dan dat ook niet. Een belangrijke tip is echter om groot in te kopen en aan de langere termijn te denken. Als je bijvoorbeeld over een tijdje meer personeel zult hebben, of je personeel nieuwe kleding wilt geven omdat hun huidige kleren verouderen, is het een aanrader ook de kleding die je ze over een tijdje zult geven alvast in te kopen. Wanneer je een grote hoeveelheid aan kleding koopt is het immers goedkoper per stuk. Het dubbele kopen kan dus aardig wat geld schelen. 

Tegenovergestelde seizoen

Het is logisch dat je je personeel in de zomer zomerkleding zult geven en in de winter winterkleding. Het is echter niet slim om ook in de zomer of richting de zomer de zomerkleren te kopen en hetzelfde met de winter. Als de vraag stijgt, zal de prijs ook stijgen bij een product en richting de zomer stijgt uiteraard de vraag naar zomerkleding. Hetzelfde geldt dus ook voor de winter. Een slimme optie kan dan ook zijn om in de winter alvast een grote hoeveelheid zomerkleren te kopen en in de zomer een grote hoeveelheid winterkleren. 

Wordt een vaste klant

Bedrijven die zorgen voor beroepskleding zullen je in veel gevallen na een tijdje een bepaalde korting geven omdat je als het ware een vaste klant bent geworden. Om een status als vaste klant te krijgen is het echter wel noodzakelijk je bedrijfskleding altijd bij hetzelfde bedrijf te kopen. Door altijd bij hen in te kopen lever je hen uiteraard ook geld op. Dat willen zij niet kwijt. Dat betekent dat ze jou als vaste klant niet kwijt willen en ook snel geneigd zullen zijn je een bepaalde korting te geven omdat je vaste klant bent. Het doel hiervan is dat je ook hun vaste klant bent, maar tegelijkertijd is het erg voordelig voor jou en je bedrijf. Kortingen worden niet makkelijk gegeven als je ergens voor de eerste keer bedrijfskleding koopt. Verder worden er soms zelfs afspraken gemaakt zoals een bepaalde hoeveelheid kleding die het bedrijf standaard per jaar krijgt tegenover bepaalde voorwaarden en bedragen.

door

Detachering: altijd de juiste keuze.

In de onzekere tijd die de ‘corona crisis’ met zich meebrengt verliezen steeds meer mensen hun baan omdat bedrijven aan het bezuinigen zijn. Er zijn ook bedrijven die harder dan ooit groeien in deze bizarre tijden. Denk hierbij aan technische vacatures, IT functies of online marketing banen. De meeste sectoren zijn altijd op zoek naar nieuw talent, ook in moeilijkere tijden. Uitzenden of detacheren kunnen (tijdelijke) oplossingen zijn voor veel werkzoekenden in deze onzekere tijden. Maar waarom zou je kiezen voor een baan als gedetacheerde en wat zijn nou precies de voordelen er van? Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen. Wellicht is het juist voor jou de ideale manier van werken. Onderstaand lichten we een aantal voordelen uit van het werken in detachering.

 

Nieuw perspectief

Het ervaren van een nieuwe job met daarbij een nieuwe manier van werken kan vaak bijdragen aan het uitzoeken van welke processen goed werken of welke juist niet. Denk hierbij aan teamdynamiek, IT-systemen en een hele reeks andere ondersteunende factoren. Deze ervaring kan je de ervaring en het zelfvertrouwen geven om goede beslissingen te nemen wanneer je later in jouw carrière een leidende rol begint.

 

Update je skills

Daarnaast is het leren van nieuwe harde of zachte vaardigheden of de vaardigheden die je al hebt in een nieuw jasje te gieten een van de belangrijkste uitdagingen om bij een detacheringsbureau op te doen. Detachering kan betekenen dat je misschien wel in een hele andere branche of industrie kan werken dan eigenlijk je gekozen carrièrepad is, of juist in een specialistisch gebied binnen je bredere interessegebied. Een baan in detachering biedt hoe dan ook een geweldige kans om je professionele vaardigheden te verbeteren.

 

Avontuurlijk

Misschien heb je wel gewoon zin om iets nieuws te doen in je professionele leven, maar je wilt het carrièrepad niet volledig en ingrijpend veranderen. Detachering of uitzenden bieden je een manier om je te ontwikkelen in een misschien wel een nieuw deel van het bedrijf. Wanneer je terugkeert naar je eigen afdeling, beschik je over een stuk meer vaardigheden en kennis die nodig zijn om je eigen carrière naar het volgende niveau te brengen. Dit gebeurd ook bij veel technische banen, waar de taken soms uiteenlopend zijn en de vraag naar sommige banen daar vaak hoger is dan andere in de branche.

 

Dit zijn slechts een paar voordelen van detachering ten opzichte van een functie in vaste dienst. In de detachering staan er daarnaast ook vaak vele vacatures open omdat het vaak om kortere contractperiodes gaat.

door

Digital signage: Een nieuwe mogelijkheid van effectief communiceren

Heb je al eens gehoord van digital signage of is dit nog een totaal onbekende term voor je? Digital signage is in feite een andere benaming voor narrowcasting. Met narrowcasting of dus digital signage kun je je doelgroep bereiken middels het uitzenden van digitale content. Dit hoeft niet alleen richting je doelgroep te zijn overigens, maar kan ook voor intern gebruik worden toegepast.

 

Waarom digital signage inzetten?

Het grote voordeel van digital signage is de mogelijkheid tot het tonen van berichten in vorm van video of afbeeldingen met content op een specifieke plek op een specifiek moment. Iemand die bijvoorbeeld in het ziekenhuis op bezoek gaat kan middels de digitale bewegwijzering exact achterhalen waar hij moet zijn. Verder kan het ook interessant zijn om in je winkel de nieuwste acties te tonen. Iemand bevindt zich bij de schoenenafdeling van je winkel en ziet daar de beste nieuwe collectie die in combinatie met wat voordeel op het juiste moment kan worden getoond. Actuele informatie tonen aan je doelgroep bijvoorbeeld om nieuwe diensten of mogelijkheden aan te bieden is erg interessant. Verder kun je het dus ook voor intern gebruik inzetten, zodat collega’s weten wat er speelt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld draagvlak creëren en iedereen bewust maken van de voortgang in doelstellingen en omzet. Op deze manier gaat het meer leven onder medewerkers.

 

Op welke manier in te zetten?

Zoals hierboven al benoemd kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdens een beurs of bijvoorbeeld in de gezondheidszorg de bewegwijzering digitaal maken, zodat iedereen de weg goed kan vinden. Nu kan dat ook met “normale bewegwijzering” enkel kun je hier dus op dat moment actuele wijzigingen toevoegen. Een andere mogelijkheid is door middel van videowalls een boodschap over te brengen vanuit marketingoogpunt. Videowalls zijn meerdere schermen die tegelijk maar ook individueel kunnen worden bediend. Daar kun je de beste communicatie-uitingen op het perfecte moment aan je bezoekers tonen. Verder zijn er ook bijvoorbeeld venues die gebruik maken van digital signage. Daarbij wordt bijvoorbeeld de buitenkant op een mooie manier verlicht en wordt bijvoorbeeld het programma getoond. Mensen raken hierdoor getriggerd en bestellen vervolgens wellicht een kaartje om de show bij te wonen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft oneindig.

 

door

Efficiënter werken door software toepassingen

Laat software voor je werken. Een veelgehoorde uitspraak, maar ook echt 100% de waarheid. Nuttige softwaretoepassingen kunnen je helpen om bijvoorbeeld efficiënter te werken, maar ook gewoon meer handmatig werk te automatiseren. Het automatiseren levert je vervolgens meer tijd op. Tijd die je uiteindelijk in kunt zetten om andere taken op te pakken. Taken die zijn blijven liggen, omdat je toch nog even wat administratie moest doen. Administratie die nu dus niet meer nodig is en geautomatiseerd kan worden gedaan. We lichten enkele toepassing toe die daaraan bijdragen.

 

Automatische facturatie

Facturatie is voor veel mensen en bedrijven geen favoriete bezigheid. Deze taak wordt vaak uitbesteed en of er wordt iemand voor aangenomen. Met facturatie software kun je automatisch factureren sturen. Bijvoorbeeld als er net een klus is afgerond en een bepaald aantal uren heeft geduurd. De accountmanager vult bijvoorbeeld in hoeveel tijd het oplossen heeft gekost en vervolgens wordt er in het systeem automatisch een factuur aangemaakt en opgestuurd. Hoe fijn is dat? Het scheelt je werk en is daarbuiten ook gewoon een stuk minder foutgevoelig. Een win-win situatie.

 

Tijdregistratie door medewerkers

Heb je medewerkers die werken op basis van uren? Dan kan het hebben van tijdregistratie software wel eens heel interessant voor jouw bedrijf zijn. Urenregistratie wordt door medewerkers vaak gezien als iets wat erbij hoort, maar wordt nogal eens vergeten of bewust overgeslagen. En dat terwijl jij dat als ondernemer en eigenaar weldegelijk een belangrijk onderdeel vindt. Met digitale urenregistratie voorkom je dat het wordt overgeslagen en wordt automatisch via een time tracker bijgehouden hoeveel tijd er besteed is bij de opdracht. Welke reistijd er is afgelegd en hoe facturabel een medewerker is geweest. Als je dat vervolgens nog eens zou kunnen koppelen aan een werkbon, die automatisch wordt doorgestuurd en daar de facturatie aan koppelt heb je een prachtige automatiseringsslag gemaakt. 

 

Project en personeelsplanning

Ook voor de binnendienst is er software beschikbaar om de buitendienst beter te kunnen laten functioneren. Een digitale project planning die wordt opgesteld en bij wijzigingen automatisch wordt bijgewerkt. Een project planner zal je eeuwig dankbaar zijn voor deze automatisering. Zo kun je ad hoc inspelen op wijzigingen en kunnen daar mooi weer nieuwe taken aan worden gekoppeld.

 

door

3 redenen waarom je bedrijfspresentatie zou moeten laten maken door professionals

‘There is no second chance to make a first impression’

Zoals de titel al zegt is er geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dus kunnen we die eerste indruk maar beter als een bom in laten slaan. Een manier om dat te doen is een goede presentatie neer te zetten en te presenteren voor de eventuele klant of bestaande klanten. Waarom dan een presentatie te laten maken? In een presentatie wordt in het kort heel de werkwijze van het bedrijf uitgelegd, waar ze voor staan en hoe ze dat gaan volbrengen. De klant zal dit ook het prettigst vinden om gelijk een duidelijk beeld te hebben van het bedrijf. 

De professionaliteit van de presentatie

De meeste van ons zullen enige ervaring met PowerPoint maken en kunnen zeker een presentatie in elkaar zetten maar om daadwerkelijk professionele presentatie neer te zetten is nog een kunst. Daarom raden we sterk aan deze te laten maken. De klant zal het ook fijner vinden om niet tegen foutjes of een simpele presentatie aan te lopen. 

Inhoudelijk 

Op gebied van inhoud wordt het interessant, want uiteraard gaat u ervan uit dat u het bedrijf natuurlijk het beste kent en het mooiste erover weet te vertellen. Maar de partijen die zulke presentaties in elkaar zetten die weten aan de hand van een aantal vuistregels wat het beste is om te vertellen in een bedrijfspresentatie. Onderwerpen waar u misschien niet gelijk een antwoord op heeft hebben zij wel, en dan denken we aan vragen zoals, wat moet ik wel een niet vertellen over mijn bedrijf? Is het verstandig om de resultaten van klanten te laten zien? Hoeveel tekst moet erin de presentatie staan? Zulke vragen zijn niet nieuw voor bedrijven die bedrijfspresentaties maken. 

Tijdsbesparing

Naast het uiterlijk en de inhoud scheelt een bedrijfspresentatie laten maken ook een hoop tijd, mensen die voor hun werk presentaties maken hebben dat in mum van tijd af in tegenstelling tot een werknemer van uw bedrijf. We houden natuurlijk niemand tegen zelf een bedrijfspresentatie te maken maar raadpleeg dan goed het internet voor tips, dat scheelt een hoop tijd en geeft een duidelijk beeld voor een presentatie.

 

door

Tips om zo efficiënt mogelijk met je tijd om te gaan op het land

Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk dat je alles zo snel mogelijk kunt oogsten en verkopen aan kopers. En weer op tijd Maar hoe doe je dit nou? Zijn er manieren om gewassen sneller te laten groeien? Hoe doe je alles zo snel mogelijk kan verkopen? Daar kom je allemaal achter na het lezen van dit artikel.

 

Oogst en plant op de juiste tijd

Oogsten en planten is een kwestie van de juiste tijd kiezen. Wanneer je te laat begint met planten heb je minder tijd in het seizoen om gewassen te verbouwen. Hierdoor maak je ook minder winst. Te laat oogsten kan er ook voor zorgen dat je gewassen oogst die of bedorven zijn of die niet meer door de kwaliteitscheck heen kunnen komen. Weet dus van te voren (doordat je het misschien al eens hebt verbouwd of door testen) wanneer je elk gewas kunt gaan oogsten voor de beste kwaliteit.

 

Zorg voor de juiste voedingsstoffen

Net als mensen en dieren hebben planten ook voedingsstoffen nodig om te kunnen overleven. Zorg er dus voor dat je de juiste voedingsstoffen gebruikt bij je gewassen. Je kan hiervoor reguliere mest gebruiken. Maar sommige gewassen kunnen dit niet trekken waardoor ze te langzaam groeien, te snel bederven en soms niet eens groeien. Er zijn tegenwoordig voedingsstoffen die je per gewas kunt kopen. Zo heb je meteen alle stoffen bij elkaar die het gewas nodig heeft. Of je kunt zelf experimenteren met verschillende combinaties van diverse stoffen en kijken wat zo het beste is voor het gewas.

 

Zorg op tijd voor klanten

Natuurlijk heb je klanten nodig wanneer je je gewassen wilt gaan verkopen. Het is daarom slim om ruim van te voren al klanten te vinden voor je producten. Zo kun je een paar weken van te voren klanten naar je product laten komen kijken zodat ze weten wat ze kopen. Wanneer dit is beslist kun je het transport gaan regelen. Dit kan je via een derde partij doen, zelf de producten brengen of de klant komt zelf de producten ophalen.

 

Juiste materialen

Natuurlijk heb je ook materialen nodig. Je kunt bijvoorbeeld grote bakken kopen waar alle gewassen in kunnen. Je kunt deze vullen door het met de hand er in te doen (als het niet veel gewassen zijn). Of gebruik maken van transportbanden. Wil je dit proberen? Dan kun je transportbanden huren bij Van Trier. Je kunt daarna beslissen of dit fijn is voor jou.

door

Om deze reden wil je een refurbished kleurenprinter kopen

Een refurbished printer is misschien niet het eerste ding wat op je wensenlijstje staat, als het aankomt op handige apparaten om in huis te hebben. Een refurbished kleurenprinter is echter wél heel functioneel voor in huis. Nog niet overtuigd? Lees hier waarom je vandaag nog een refurbished kleurenprinter wilt aanschaffen.

 1. Het is een milieubewuste keuze

Met een refurbished printer maak je een milieubewuste keuze. Je kiest namelijk voor een tweedehands apparaat wat een nieuw leven krijgt. Bovendien is deze printer van tevoren gecheckt door een specialist. Die zorgt er bovendien voor alle kapotte onderdelen vervangen zijn voor nieuwe en dat jij garantie hebt op jouw product. Win-win in onze ogen.

 1. Je betaalt minder voor de aanschaf

Aangezien een refurbished printer niet gloednieuw is betaal je ook minder voor jouw printer. En dat kan behoorlijk veel schelen in de kosten. Fijn, want hierdoor kun je jouw hardverdiende euro’s weer uitgeven aan andere leuke dingen. Lees ook andere redenen om een refurbished printer te kopen.

 1. De printer wordt volledig gecontroleerd en vernieuwd

Wanneer je een printer koopt wil je natuurlijk wel dat deze gewoon goed is. Dan is het fijn om te weten dat jouw ‘nieuwe’ refurbished printer is nagekeken door een expert die er veel verstand van heeft. Bovendien worden onderdelen die kapot zijn, of aan vervanging toe zijn gerepareerd. In sommige gevallen wordt ook een volledig nieuw onderdeel geplaatst om het apparaat weer optimaal te laten werken. 

 1. Je krijgt een keurmerk

Nouja, jij niet (gefeliciteerd, je bent goedgekeurd) maar je printer. Aan de hand van dit keurmerk kun je dus ook altijd checken of je wel een ‘echte’ refurbished printer en geen gewone tweedehands printer koopt. Hiermee weet je dus zeker dat je een kwaliteitsproduct aanschaft dat in goede conditie is. 

 1. Er zit standaard garantie op

Er wordt bij Refurbishedprinter.nl standaard garantie gegeven, en deze kun je eventueel verlengen. Dit kan bijvoorbeeld met 6, 12 of 24 maanden. De standaard garantie wordt bepaald op basis van de aankoopwaarde van de printer.

 

Zoals je ziet zijn er wel meerdere  redenen te bedenken waarom je zou kunnen kiezen voor een refurbished printer. Ben jij al overtuigd? Kijk dan eens op Refurbishedprinter.nl. Hier vind je een ruim aanbod van refurbished printers!

 

door

Hoe moet ik mijn bonnetjes bewaren?

Aargh, al die bonnetjes. Ze zijn altijd een lastig deel van je administratie. Waar had je ze ook alweer bewaard en hoe zorg je ervoor dat dat vervaagde bonnetje weer leesbaar wordt? Het bijhouden van bonnetjes levert vaak een hoop frustratie op en kost tijd om dit goed bij te houden.

Het bijhouden van bonnetjes is dus vaak nogal een punt van ergernis bij ondernemingen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat dit voor jou een stuk makkelijker wordt!

Waarom eigenlijk bonnetjes bewaren?

Je bent door de Belastingdienst verplicht om inkoopfacturen tot 7 jaar na aankoop te bewaren. Zo kan de boekhouding van ondernemers goed gecontroleerd worden. Als je dit niet goed of helemaal niet bijhoudt, kun je een flinke boete ontvangen of kan de Belastingdienst geld terugvorderen. We zeggen het nogmaals: het bewaren van bonnetjes is echt niet de leukste taak, maar wel echt noodzakelijk.

Zo moet je ze bewaren

Ook aan het bewaren van bonnetjes zijn regels verbonden. Je bent verplicht om inkoopfacturen te bewaren in de vorm waarin je deze hebt ontvangen. Een digitale factuur moet je dus ook digitaal bewaren. Andersom is het dan weer wel toegestaan: je mag papieren facturen en bonnetjes wel digitaal bewaren door deze in te scannen. Dat komt omdat bonnetjes en facturen anders de kans lopen om te vervagen en ze dan niet meer leesbaar zijn. Zorg er dan wel voor dat je het originele exemplaar inscant. 

Een paar tips

Het verzamelen en bewaren van bonnetjes kost best wat tijd, maar het bespaart je wel onnodige kosten. Hieronder hebben we dan ook een aantal tips weggezet, zodat het gemakkelijker wordt om jouw bonnetjes te bewaren. Vind je dit echter toch te lastig of heb je gewoon geen tijd of zin om je administratie te doen? Schakel dan een accountancy bedrijf in om de administratie voor je te doen. Kijk op doomen-quist.nl voor meer informatie hierover.

 • Kies een vast moment in de week om al je bonnetjes te verzamelen. Maak hier een standaard taak van, zo gaat het uiteindelijk vanzelf. 

 • Bewaar je bonnetjes digitaal. Scan al je bonnetjes in, of maak er een foto van en bewaar ze online of op een externe harde schijf. Probeer het inscannen zo snel mogelijk te doen, zodat de inkt nog niet vervaagd is en alles nog goed leesbaar is.

 • Heb je een online boekhoudprogramma? Veel van deze programma’s bieden een app aan waar je gemakkelijk en snel al je bonnetjes in kunt zetten. Zo zit je nooit meer te klooien met al die losse papiertjes.

 

door

Betere bescherming tegen kwaadaardige applicaties

We kennen inmiddels allemaal de horrorverhalen over geslaagde cybersecurity aanvallen. Een medewerker opent een e-mail met een bijlage en haalt hierbij malware binnen. Deze ongewenste softwareapplicatie zet vervolgens het hele systeem op z’n kop. Welke soorten malware zijn er en hoe bescherm je jouw bedrijf tegen deze kwaadaardige software? Dat vertellen we je in deze blog.

Malware in alle soorten en maten

Malware is de verzamelnaam van allerlei schadelijke softwareapplicaties. De term is een samentrekking van de Engelse term MALicious softWARE en zoals de naam al laat doet vermoeden heeft malware altijd een kwade opzet. De bekendste varianten zijn:

 • Computervirus: Deze kwaadaardige applicatie zit verstopt in bestanden en wordt geactiveerd zodra je het bestand opent. Actieve virussen proberen vervolgens zo snel mogelijk andere computers in het netwerk te besmetten. Waarom? Om wachtwoorden te ontfutselen, computers compleet te blokkeren of e-mailadressen in het adresboek te gaan spammen om het virus verder te verspreiden.
 • Ransomware: De meeste besproken variant van malware. Het doel van deze kwaadaardige software: jouw bestanden blokkeren en daar vervolgens losgeld voor vragen. Omdat de bedrijfsvoering helemaal stil komt te liggen wanneer men niet bij je bestanden kan, gaan veel bedrijven hierop in.
 • Trojaans paard: deze malware doet zich voor als legitieme software of zit verstopt in geïnfecteerde legitieme software en heeft maar één doel: de achterdeur van het systeem openen zodat allerlei soorten malware naar binnen kunnen glippen
 • Spyware: Deze software is ontworpen om je in de gaten te houden. Het registreert alle ingevoerde inlogcodes, creditcard-gegevens en internetgeschiedenis. Het is een populair hulpmiddel bij identiteitsfraude.

Het kan iedereen overkomen

 

Nog te veel organisaties denken dat malware hen niet overkomt. Veel voorkomende gedachtes zijn: “Wij hebben onze security goed geregeld” en “Wie zou er ons nu gaan aanvallen, we zijn toch helemaal niet zo’n groot bedrijf.” Maar toen in 2017 WannaCry zich razendsnel verspreidde, maakte het helemaal geen onderscheid tussen multinationals of mkb’ers. Van lokale ondernemers tot bedrijven als Q-Park, Renault of het Britse National Health Service (NHS); WannaCry besmette naar schatting zo’n 200.000 organisaties in 150 landen.

Eerder dit jaar maakte de Universiteit van Maastricht bekend dat ze bijna € 200.000 betaalden na een ransomware-aanval in december 2019. In augustus 2020 verscheen een interne memo van Canon online waaruit bleek dat de camerafabrikant slachtoffer werd van gijzelsoftware. Ook technologie bedrijven blijven niet gespaard. Zo zou een ransomware-aanval in april 2020 het Amerikaans Cognizant tot wel 70 miljoen dollar hebben gekost!

Kwaadaardige applicaties buiten de deur houden

Het mag wel duidelijk zijn dat de dreiging van kwaadaardige software reëel is en jouw organisatie behoorlijk veel geld kan kosten. Daarom is het goed om te investeren in technologie die jou beschermt tegen deze kwaadaardige applicaties. Maar hoe zorg je ervoor dat je alleen echt kwaadwillende applicaties buiten de deur houdt? Onze computers staan vol met handige en legitieme bedrijfsapplicaties, het is geen optie om ze allemaal te blokkeren! Een application control tool is dé oplossing.

Application control tools

Met een application control tool zorg je ervoor dat alleen geautoriseerde applicaties mogen uitgevoerd worden in jouw netwerk. Je voegt regels voor bevoegdheden toe om te voorkomen dat medewerkers opeens onbekende applicatie installeren. Je configureert beheerderrechten van gebruikers zodat niet-IT’ers niet bij de servers kunnen en je werkt met dynamische whitelists zodat alleen bekend applicaties geïnstalleerd kunnen worden.

Cybercriminaliteit is een realiteit waar organisaties niet omheen kunnen. Een application control tool geeft organisaties een betere bescherming, zonder dat het medewerkers hindert in hun werkzaamheden. Bovendien is de IT-afdeling hier niet veel extra tijd aan kwijt.

door

De werklading beter verdelen door outsourcing

Elk bedrijf heeft momenten waarop de vraag het grootst is. Dit betekent een herverdeling van de beschikbare interne middelen naar operaties en processen waarin ze niet gespecialiseerd zijn. Of dit betekent het aannemen van nieuwe medewerkers.

Beide resulteren in hogere kosten en een afname van de efficiëntie. Met software outsourcing kun je gewoon een schaalbaar team inhuren voor alleen de piekperiode, zonder enige verplichting. Ze helpen de werkdruk in balans te brengen, besparen veel geld en verhogen tegelijkertijd de efficiëntie.

Veiligheid

Ervan uitgaande dat je interne team niet gespecialiseerd is in IT, is de kans groot dat de beveiliging van je software niet in veilige handen is. Beveiligingsfouten brengen gevoelige informatie over het bedrijf in gevaar.

Het uitbesteden van softwareontwikkeling geeft je een betere dekking tegen IT-beveiligingslekken. Het softwareteam zal ervoor zorgen dat de code en de processen die bij de ontwikkeling van applicaties komen kijken zo veilig mogelijk zijn.

Minder tijd kwijt aan support

Software heeft regelmatig onderhoud en ondersteuning nodig. Je hebt dus een toegewijd team nodig om de lopende bugs en aanpassingen te verzorgen. Het uitbesteden van softwareontwikkeling betekent dat je je softwareteam al betaalt voor het onderhoud.

Als je echt geluk hebt, is er ook een aanzienlijk tijdzoneverschil tussen jou en je software outsourcingsleverancier. Dit is een voordeel, want het helpt je bedrijf het voordeel van een 24-uurs bedrijfsvoering te krijgen.

Bedrijven wereldwijd hebben de noodzaak van snelheid onderkend en hoe dit kan worden gebruikt om concurrentievoordeel te behalen. Met software outsourcing hoef je niet afhankelijk te zijn van je beschikbare in-house resources voor de productlancering. Je kunt de tijdlijnen daadwerkelijk dicteren in overeenstemming met je planning en je hebt toegewijde ontwikkelaars tot je beschikking voor ICT consultancy.

Wil je dan aan de slag met het uitbesteden van software ontwikkeling?

Begin dan met het analyseren van de processen die de software die je wilt ontwikkelen zal automatiseren en hoe automatisering je bedrijf zal helpen de overhand te krijgen. Als je daar eenmaal achter bent, maak je een shortlist van software outsourcingsbedrijven en doe je due diligence.

Deel je behoeften en neem hun eerdere ervaringen door. Vraag naar referenties. Bekijk een geconsolideerde lijst met vragen die je aan je potentiële softwareontwikkelaar moet stellen voordat je ze in dienst neemt.

Software outsourcing maximaliseert de flexibiliteit. Het uitbesteden van softwareontwikkeling aan een softwarebedrijf is een goede optie om digitale transformatie en groei te verkrijgen door middel van innovatie en tegelijkertijd de risico’s te verminderen en de winst te verhogen. Het helpt bedrijven ook om concurrentievoordeel te behalen zonder hun focus en efficiëntie te verliezen.