Categorie Archief Zakelijk

door

E1 Investments Frankfurt – Peter Schless

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige beleggingsmakelaar in de regio Frankfurt? In dit geval bent u altijd welkom om ons team onder leiding van Peter Schless te versterken. Wij begeleiden beleggers graag bij hun vastgoedprojecten en ondersteunen hen met onze eersteklas contacten. In het kader van onze makelaardij van off market onroerend goed in het hele land bieden wij u een verscheidenheid aan nuttige diensten aan. We volgen een voorgedefinieerd proces dat begint met de evaluatie van het betreffende vastgoedproject. Op basis hiervan formuleert Peter Schless de projectdoelen en ontwikkelt hij effectieve strategieën om deze zo goed mogelijk te realiseren.

Uitgebreide expertise en exclusieve industriekennis: Dit is waar ons makelaarskantoor in Frankfurt om bekend staat!

Als ervaren makelaar is de heer Schless het eerste aanspreekpunt in Frankfurt am Main als het gaat om lucratief off market vastgoed. Dankzij onze diepgaande marktanalyse, onze professionele aanpak en onze discrete uitstraling hebben al tal van bekende beleggers voor onze diensten gekozen. Als u een ontwikkeld of onontwikkeld object in het Rijn-Maingebied winstgevend wilt verkopen, staat ons team u graag te woord. Wij zijn regelmatig in staat om tijdig een geschikte koper voor uw woning te vinden. Om een bijzonder snelle verwerking te garanderen, hebben we ook een aantal vooraf geregistreerde bestaande klanten. Deze zijn geïnteresseerd in een verscheidenheid van verschillende eigenschappen – mogelijk ook die van u!

E1 Investments Frankfurt biedt landelijk Off Market Real Estate aan!

Of u nu een vastgoedproject met succes wilt realiseren, een woning wilt kopen of verkopen – u kunt vertrouwen op onze expertise. Daarnaast werken we samen met institutionele en commerciële beleggers en met particuliere klanten. Afhankelijk van uw wensen en behoeften biedt ons makelaarskantoor in Frankfurt altijd de service die u nodig heeft. Wie geïnteresseerd is in het onderwerp vastgoedbeleggingen in bijvoorbeeld Frankfurt, profiteert van onze jarenlange relaties in de metropool Main.

Onze investeringsmakelaar, de heer Schless, neemt ook graag de deskundige taxatie van het betreffende object op zich en zorgt voor de makelaardij van het gewenste object. Hij heeft ook een uitgebreide knowhow op het gebied van investeringen. De heer Schless richt zich op hoogwaardige commerciële, hotel- en industriële panden. U kunt ook contact met hem opnemen als u wilt investeren in appartementsgebouwen, verpleeghuizen of retailparken.

Profiteer van onze uitstekende vastgoedbeleggingen in en rond Frankfurt

We willen u precies de woning vinden die u wilt. Ons team, onder leiding van de heer Schless, volgt daartoe beproefde methoden van informatie-uitwisseling. We publiceren regelmatig specialistische artikelen in tijdschriften met een groot bereik, zoals Capital, Cash en Focus. Daarnaast dragen we onze jarenlange ervaring als beleggingsmakelaar in het kader van (universitaire) studies bij.

Uw ervaren makelaar in Frankfurt wacht op u!

Frankfurt am Main is een van de meest populaire steden in Duitsland. De bloeiende economie trekt steeds meer nieuwe burgers naar de metropool. Dit bevordert de vraag naar allerlei soorten eigenschappen. Door de demografische veranderingen neemt ook de belangstelling voor extra woonruimte toe. Als u wilt profiteren van deze ontwikkeling, kijkt ons E1-team er naar uit om van u te horen. Met onze uitstekende contacten en onze expertise vinden wij voor u gewilde beleggingsobjecten in Frankfurt. Voor alle geïnteresseerden die ons een opdracht geven, leveren wij deze diensten indien gewenst:

– Identificatie van Off Market Real Estate Investment Projects
– Ontwikkeling van gerichte investeringsstrategieën
– Het vinden van geschikte eigenschappen
– Taxaties van onroerend goed
– Contacten leggen met particuliere en institutionele eigenaren
– Planning van de bezoeken

We zijn blij dat we u landelijk zeer aantrekkelijk off market vastgoed kunnen aanbieden. Overtuig uzelf van de sterke punten van ons makelaarskantoor in Frankfurt. Bel ons nu of schrijf ons een bericht. Het team van Mr. Schless in Frankfurt am Main staat voor u klaar!

https://www.e1-holding.com/standort/frankfurt/
door

Zichtbaarheid van je bedrijf op Linkedin; 3 tips

Wil je je bedrijf beter op de kaart zetten en kan het wel wat extra bereik, bekendheid en zichtbaarheid gebruiken? Linkedin is hét online sociale netwerk dat zich richt op vakmensen. Dat betekent dat men er hier alles aan doet om het (persoonlijke) zakelijke netwerk uit te breiden. Als bedrijf kan het ook voordelig zijn om actief te zijn op Linkedin. Maak dus vooral een profiel aan voor jouw bedrijf. Dit is alleen nog niet genoeg. Wil je echt goed zichtbaar worden op Linkedin, dan zal je daarvoor een aantal stappen moeten ondernemen. We geven je graag drie waardevolle tips om mee te beginnen.

 

Tip 1: Wees actief en laat jezelf horen

Een account aanmaken is de eerste stap. Daarna is het belangrijk dat je actief gebruikmaakt van Linkedin. Laat jezelf als bedrijf horen en zorg ervoor dat je opvalt. Dat doe je in eerste instantie door het leggen van connecties die bij jou en je bedrijf passen. Natuurlijk ben je vrij in de keuze met wie je connecties maakt, maar meestal is het voor je bedrijf nuttig om mensen toe te voegen die zich in dezelfde branche bevinden. Zo kun je leren van hun acties, zowel van de goede als van de minder verstandige. Daarna wordt het tijd om zelf updates en berichten te plaatsen. Denk hierbij goed na over de inhoud van je berichten en status updates en wat je ermee wilt bereiken.

 

Andere handige tips voor meer zichtbaarheid

Krijg je het al een beetje onder de knie? We geven je graag ook nog wat andere tips mee. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om activiteiten, berichten of status updates van mensen of bedrijven te liken of erop te reageren. Zo vergroot je je zichtbaarheid en kunnen ook de connecties van die mensen of bedrijven jouw bedrijf vinden, en jouw weer voorzien van Linkedin likes. Een positief imago op Linkedin betekent ook een positiever imago in het echte leven. Neem je Linkedin account dus altijd serieus en doe er je voordeel mee!

 

door

Een kunststof koffer is veelzijdig en praktisch

Een kunststof koffer heeft heel veel voordelen. Ten eerste is kunststof uiteraard zeer duurzaam. Het materiaal kan vele jaren mee omdat het zeer slijtvast is. Zeker als een koffer veel te verduren heeft vanwege vaak openen en sluiten of transport per vliegtuig, is het belangrijk om aan de duurzaamheid te denken. In dat geval is een kunststof koffer op maat een uitkomst. U kunt zo’n koffer laten maken bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. De koffer kan in zo’n geval geheel aan uw wensen worden aangepast. Dit is vooral bij zakelijk gebruik zeer praktisch, zeker als daarbij ook de aanschafkosten nog binnen de perken blijven.

Gebruik een stevige koffer als u klanten bezoekt

U kunt een kunststof koffer prima gebruiken als u klanten bezoekt. Het is mogelijk om hierin bijvoorbeeld ook elektrische aansluitingen te bevestigen, zodat u apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken. Maar een koffer op maat is vooral handig als u speciale attributen nodig heeft die niet gemakkelijk in een standaard koffer te vervoeren zijn. U hoeft dan niet bang te zijn voor beschadiging of dat u niet alles wat u nodig heeft in één koffer kunt meenemen. Daarom kiezen bedrijven er vaak voor om koffers speciaal te laten maken door een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Bij wie kan ik een koffer laten maken die aan mijn eisen voldoet?

Bent u op zoek naar een kunststof koffer die geheel naar uw wensen kan worden gemaakt? Neem dan eens contact op met Dankers Cases. Zij maken koffers op maat voor allerlei toepassingen. Bijkomend voordeel is dat u de koffer van uw bedrijfslogo of uw bedrijfsnaam kunt laten voorzien. Zo is voor de klant ook meteen duidelijk dat hij met een vertegenwoordiger van uw bedrijf van doen heeft. U vindt de contactgegevens op de website, waar u direct een bestelling kunt doen of een offerte op maat kunt aanvragen. Dankers Cases levert koffers van uitstekende merken zoals SPI en WAG.