Categorie Archief Zakelijk

door

Zichtbaarheid van je bedrijf op Linkedin; 3 tips

Wil je je bedrijf beter op de kaart zetten en kan het wel wat extra bereik, bekendheid en zichtbaarheid gebruiken? Linkedin is hét online sociale netwerk dat zich richt op vakmensen. Dat betekent dat men er hier alles aan doet om het (persoonlijke) zakelijke netwerk uit te breiden. Als bedrijf kan het ook voordelig zijn om actief te zijn op Linkedin. Maak dus vooral een profiel aan voor jouw bedrijf. Dit is alleen nog niet genoeg. Wil je echt goed zichtbaar worden op Linkedin, dan zal je daarvoor een aantal stappen moeten ondernemen. We geven je graag drie waardevolle tips om mee te beginnen.

 

Tip 1: Wees actief en laat jezelf horen

Een account aanmaken is de eerste stap. Daarna is het belangrijk dat je actief gebruikmaakt van Linkedin. Laat jezelf als bedrijf horen en zorg ervoor dat je opvalt. Dat doe je in eerste instantie door het leggen van connecties die bij jou en je bedrijf passen. Natuurlijk ben je vrij in de keuze met wie je connecties maakt, maar meestal is het voor je bedrijf nuttig om mensen toe te voegen die zich in dezelfde branche bevinden. Zo kun je leren van hun acties, zowel van de goede als van de minder verstandige. Daarna wordt het tijd om zelf updates en berichten te plaatsen. Denk hierbij goed na over de inhoud van je berichten en status updates en wat je ermee wilt bereiken.

 

Andere handige tips voor meer zichtbaarheid

Krijg je het al een beetje onder de knie? We geven je graag ook nog wat andere tips mee. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om activiteiten, berichten of status updates van mensen of bedrijven te liken of erop te reageren. Zo vergroot je je zichtbaarheid en kunnen ook de connecties van die mensen of bedrijven jouw bedrijf vinden, en jouw weer voorzien van Linkedin likes. Een positief imago op Linkedin betekent ook een positiever imago in het echte leven. Neem je Linkedin account dus altijd serieus en doe er je voordeel mee!

 

door

Een kunststof koffer is veelzijdig en praktisch

Een kunststof koffer heeft heel veel voordelen. Ten eerste is kunststof uiteraard zeer duurzaam. Het materiaal kan vele jaren mee omdat het zeer slijtvast is. Zeker als een koffer veel te verduren heeft vanwege vaak openen en sluiten of transport per vliegtuig, is het belangrijk om aan de duurzaamheid te denken. In dat geval is een kunststof koffer op maat een uitkomst. U kunt zo’n koffer laten maken bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. De koffer kan in zo’n geval geheel aan uw wensen worden aangepast. Dit is vooral bij zakelijk gebruik zeer praktisch, zeker als daarbij ook de aanschafkosten nog binnen de perken blijven.

Gebruik een stevige koffer als u klanten bezoekt

U kunt een kunststof koffer prima gebruiken als u klanten bezoekt. Het is mogelijk om hierin bijvoorbeeld ook elektrische aansluitingen te bevestigen, zodat u apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken. Maar een koffer op maat is vooral handig als u speciale attributen nodig heeft die niet gemakkelijk in een standaard koffer te vervoeren zijn. U hoeft dan niet bang te zijn voor beschadiging of dat u niet alles wat u nodig heeft in één koffer kunt meenemen. Daarom kiezen bedrijven er vaak voor om koffers speciaal te laten maken door een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Bij wie kan ik een koffer laten maken die aan mijn eisen voldoet?

Bent u op zoek naar een kunststof koffer die geheel naar uw wensen kan worden gemaakt? Neem dan eens contact op met Dankers Cases. Zij maken koffers op maat voor allerlei toepassingen. Bijkomend voordeel is dat u de koffer van uw bedrijfslogo of uw bedrijfsnaam kunt laten voorzien. Zo is voor de klant ook meteen duidelijk dat hij met een vertegenwoordiger van uw bedrijf van doen heeft. U vindt de contactgegevens op de website, waar u direct een bestelling kunt doen of een offerte op maat kunt aanvragen. Dankers Cases levert koffers van uitstekende merken zoals SPI en WAG.