Categorie Archief Zakelijke dienstverlening

door

Kies voor een betrouwbare toegangscontrole

Wilt u voor uw bedrijf een betrouwbare toegangscontrole instellen? Zo’n betrouwbaar systeem dat altijd doet wat u ervan verwacht? Dan zoekt u naar de systemen van dormakaba. Deze specialist heeft allerlei oplossingen voor verschillende soorten toegangscontrole. De systemen van dormakaba bieden u altijd een goede kwaliteit en de systemen gaan lang mee. Met dormakaba SAP Access Control kunt u uw toegangssystemen goed laten samenwerken met uw SAP-systemen, mocht u daarmee werken. De toegangscontrolesystmen van dormakaba werken namelijk eenvoudig samen met verschillende soorten systemen.

Een toegangscontrolesystemen dat voldoet aan al uw wensen

Als u een betrouwbaar toegangscontrolesysteem zoekt, dan zoekt u een systeem van dormakaba. Met een goed toegangscontrolesysteem heeft u altijd over allerlei informatie, zoals:

  • Wanneer komt welke medewerker binnen?
  • Wat zijn de werkdagen van uw medewerkers?
  • Welke medewerker heeft toegang tot welke compartimenten van uw gebouw?

Zo heeft u toegang tot alle gegevens die u nodig heeft. Alle rechten kunt u overigens te allen tijde wijzigen. Zo kunt u verschillende tijden instellen, dagen waarop uw medewerkers toegang hebben en tot welke delen van uw gebouwen ze dan toegang hebben. U heeft zo een complete toegangscontrole in uw gebouwen. U weet namelijk zo altijd welke personen zich wanneer in welk deel van uw gebouw bevinden. Mocht er dan iets gebeuren, dan kunt u de oorzaak zo sneller achterhalen.

Ontdek de vele mogelijkheden

Wilt u weten wat dormakaba u kan bieden wat betreft toegangscontrolesystemen? Vraag dan om persoonlijk advies aan de ervaren specialisten. Ze zijn de echte experts, waardoor u altijd het juiste toegangscontrolesysteem laat installeren. Neem contact met deze experts op middels de contactmogelijkheden die u vindt op de website. Ook vindt u veel meer aanvullende informatie. Kies bijvoorbeeld voor ERP systemen, automatische deuren en beveiligingsdeuren. Ook accessoires zoals kaartlezers en toegangspasjes worden door deze specialist geleverd. Kies samen met deze experts de beste systemen voor toegangscontrole.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
door

De beste machines voor uw bouwproject vindt u bij deze machineverhuur

Heeft u voor uw bouwproject of graafwerk een graafmachine, mobiele kraan, shovel of trekker nodig? Schakel dan Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in. Deze specialist in machineverhuur uit Wijdewormer is werkzaam op verschillende plaatsen in Noord-Holland. Ze hebben een groot assortiment aan machines en materieel voor alle klussen rondom bouw- en graafwerk. Met wat voor soort bouwproject u ook bezig bent, of het nu klein- of grootschalig is, bij dit bedrijf hebben ze de juiste benodigdheden. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en hoogste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast profiteert u van een uitstekende service.

Keuze uit een ruim aanbod aan machines en toebehoren

Het assortiment van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is erg uitgebreid. Ze bieden alleen machines en toebehoren aan van de meest toonaangevende merken. Wanneer u een machine huurt, zal deze bestuurd worden door een ervaren machinist. Zo weet u zeker dat het werk nauwkeurig en zorgvuldig uitgevoerd wordt. Bij de machineverhuur van dit bedrijf kunt u terecht voor:

  • Minikranen
  • Mobiele kranen
  • Rupskranen
  • Shovels
  • Trekkers
  • Uitrustingsstukken

Naast de machines zelf verhuren ze ook alle toebehoren van de machines. Denk daarbij aan sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, verlenggieken en palletvorken. Deze specialist biedt hiermee een totaalpakket aan. Alle machines en overige producten zijn op voorraad. Zo hoeft u nooit lang te wachten om een kraan of dergelijke te kunnen huren. Zit de gewenste machine er toch niet tussen? Geef dit dan bij hen aan. Ze hebben samenwerkingen met diverse partners en hierdoor kunnen ze het gewenste materieel alsnog aan u leveren.

Bekijk het aanbod online

Wilt u ook profiteren van een soepel verlopend bouwproject en werken met de beste machines uit deze sector? Maak dan gebruik van de machineverhuur van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer, Noord-Holland. Hun ruime aanbod bekijkt u eenvoudig op hun website. Heeft u toch nog vragen over de verschillende machines of over de mogelijkheden van verhuur? Neem dan contact op met deze specialist. Zij staan u graag te woord.

https://www.niekkonijn.nl
door

Een accountant in de regio Veghel die verder kijkt dan de cijfers

Zoekt u een accountant nabij Veghel en Schijndel die u kan helpen bij de gebruikelijke accountancy diensten en meer? Dan kiest u het best voor Dinkelberg en Kuipers. Dit accountantskantoor kijkt verder dan de cijfers en kan u als ondernemer helpen bij fusies, bedrijfsopvolging en doorgroeimogelijkheden. Ze zorgen ervoor dat uw financiën op orde zijn en helpen u om op het juiste moment kansen te grijpen. Doordat ze u een helder overzicht bieden van uw financiën, krijgt u het inzicht dat u nodig heeft om snel te schakelen en uw kansen te benutten.

Krijg meer inzicht in uw financiën dankzij de digitale omgeving

Wanneer u voor Dinkelberg en Kuipers als uw accountant in de regio Veghel en Schijndel kiest, ontvangt u uitstekende service en een digitale omgeving met inzicht in uw financiën. Op die manier kunt u gemakkelijker het overzicht houden over de cijfers en ziet u eerder waar uw kansen liggen. Daarnaast wordt het zo gemakkelijker om eventuele zwakke punten te identificeren en problemen op te lossen voordat deze groter worden. Dankzij de digitale omgeving weet u altijd hoe uw bedrijf ervoor staat en kunt u adequaat handelen. Daarnaast kunt u zo eenvoudiger een financiële strategie uitstippelen met de hulp van uw accountant.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd wat Dinkelberg en Kuipers nog meer voor u kunnen betekenen als accountant in de buurt van Veghel of Schijndel in Noord-Brabant? Neem dan contact met hen op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen ze u graag meer over de mogelijkheden en kunt u hun uitstekende service ervaren. U wordt altijd geholpen door dezelfde accountant of adviseur en de communicatielijnen zijn kort, waardoor u altijd bij hen terecht kunt om de voortgang te bespreken. Daarnaast kunt u uiteraard op hen rekenen voor advies wanneer u dat nodig heeft.

door

Belangrijkste voordelen bij het inhuren van een Schoonmaakbedrijf Ede

Het wordt steeds gebruikelijker om het schoonmaken van de organisatie uit te besteden, wat voordelen oplevert die veel verder gaan dan het hebben van een geschikte plaats voor het gebruik, ook met betrekking tot het beheer in het algemeen. Om deze en andere redenen, hoe zit het met het kennen van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van deze dienst?

De belangrijkste voordelen van een Schoonmaakbedrijf!

Economie

Het inhuren van een bedrijf dat gespecialiseerd is in residentiële en commerciële schoonmaakdiensten levert de beste kosten/batenverhouding op. U beschikt over gekwalificeerde en getrainde professionals om elke soort taak uit te voeren, met behulp van de juiste producten en apparatuur. Op deze manier wordt de reiniging efficiënter en sneller uitgevoerd.

Bovendien is het bij een uitbesteed bedrijf gemakkelijker om de afwezigheid van een werknemer in de dienst te leveren.

Kwaliteit

Het succes van een schoonmaakbedrijf hangt sterk af van de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom is een uitstekende klantenservice essentieel. Dit is mogelijk met een staf van gekwalificeerde, ervaren, dynamische en proactieve professionals. Schoonmaaktechnieken versnellen het werk en behouden de materiële activa van de klant.

Minder bureaucratie

Om arbeid in dienst te nemen, moeten zowel een gezin als een bedrijf tijd besteden aan werving, selectie, registratie en opleiding. Kiezen voor een uitbesteed Schoonmaakbedrijf Ede is voordeliger omdat alle processen door het bedrijf worden uitgevoerd. Het bespaart tijd en geld! Dit maakt het gemakkelijker om zich te concentreren op belangrijkere activiteiten.

Focus op kernactiviteiten 

De kerncompetenties van een bedrijf zijn de activiteiten die inkomsten genereren. Het schoonhouden van het kantoor is erg belangrijk voor uw bedrijf, maar het is een functie die gemakkelijk kan worden uitbesteed aan een Schoonmaakbedrijf Ede.

Op die manier kunt u de kosten van de salarisadministratie van schoonmaakpersoneel omleiden naar het werven en behouden van medewerkers die met hun talenten direct bijdragen aan het succes van de organisatie.

Hou er altijd rekening mee dat de staat van instandhouding van uw bedrijf veel zegt over uw bedrijf en dat de indruk die u aan uw klanten geeft een plaats van netheid, organisatie en professionaliteit moet zijn. Daarom brengt u bij het inhuren van een Schoonmaakbedrijf Ede een boodschap van ernst en betrokkenheid naar uw klanten.

 

door

Het verschil tussen een Variantloods, een Romneyloods en een Zadeldakloods

Bij Systeem Loodsen Bouw B.V. bent u aan het juiste adres voor de koop en huur van diverse soorten loodsen zoals de Variantloods. Een loods kunt u om verschillende redenen nodig hebben. Op basis van het doeleinde ervan zal u worden geadviseerd over het beste te gebruiken type. Systeem Loodsen Bouw B.V. kan u naast een Variantloods ook een Zadeldakloods en een Romneyloods van verschillende afmetingen leveren. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen deze typen?

De kenmerken van de Variantloods

De Variantloods is binnen diverse sectoren erg gewild. Niet in de laatste plaats vanwege zijn flexibiliteit. Uiteraard is dit loodstype in verschillende wand- en nokhoogten verkrijgbaar, maar deze loodsen kunnen ook dusdanig worden vervaardigd, dat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Binnen de branche wordt dit multispan genoemd. Ideaal voor als u veel opslagruimte nodig heeft. Eén overspanning bedraagt minimaal vijf en maximaal vijftien meter. De Variantloods is afgeleid van de Romneyloods. In de uitvoering en afwerking ervan heeft u vele keuzemogelijkheden.

De kenmerken van de Romneyloods

De Romneyloods is een van oorsprong Brits ontwerp, dat in de Tweede Wereldoorlog vaak werd gebruikt als noodonderkomen. Net als de Variantloods is ook de Romneyloods eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Hij bestaat uit gebogen spanten die bedekt zijn met golfplaat. Door de gebogen spanten heeft hij dan ook de vorm van een liggende halve cilinder. Juist op dat gebied wijkt hij af van zijn modernere broertje; de Variantloods heeft rechte wanden en daardoor meer (opslag)ruimte.

De kenmerken van een Zadeldakloods

Tot slot de Zadeldakloos, welke ook over rechte zijwanden beschikt en hierdoor een binnenruimte heeft die optimaal benut kan worden. De Zadeldakloos heeft echter een puntdak. U kunt kiezen uit verschillende nokhoogtes, maar ook zijwandhoogtes. Door de vorm van deze constructie is er vaak een iets zwaardere fundering dan bij andere loodsen nodig, wat een Zadeldakloods dan ook iets minder makkelijk vervoerbaar, monteerbaar en demonteerbaar maakt. U heeft echter wel een loods met een robuuste constructie in handen.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/
door

Wat doet een lasersnijder precies?

Tegenwoordig is onderdelen maken met behulp van een lasersnijder ontzettend populair geworden. Eerst ging het werk van een lasersnijder nog weleens met de hand, maar tegenwoordig wordt het vooral volautomatisch gedaan. Zo ook bij het stalinrichting en staalconstructie bedrijf André van Beynum. Hier maken ze gebruik van een vernieuwde en snelle geautomatiseerde lasersnijder wat er ook weer automatisch voor zorgt dat alle producten nauwkeurig zijn afgewerkt en van een hoogstaande kwaliteit zijn. 

Hoe gaat een automatische lasersnijder te werk?

Wanneer er een bepaald onderdeel of product uitgesneden moet worden door een automatische lasersnijder dan stuur je het ontwerp hiervoor als eerste naar de computer. Je checkt hier of alles goed in het document staat. Vervolgens stuur je dit document door naar de machine. Daarna wordt er begonnen met het hele proces om het onderdeel uit te snijden. Eerst wordt daarvoor een gat gemaakt. Vanuit dat gat wordt een vorm gesneden. Wanneer de plaat wat dikker is dan wordt de snelheid van de snijder iets lager dan wanneer het een dunnere plaat is die moet worden bewerkt. Hierdoor ontstaat de perfecte kwaliteit van het product. 

Welke materialen zijn er allemaal geschikt voor het automatisch snijden?

Bij het stalinrichting en staalconstructie bedrijf André van Beynum kun je verschillende materialen laten snijden door een lasersnijder. Denk hierbij aan producten als RVS, staal en aluminium. Verder zijn er nog meer producten zeer geschikt om bewerkt te worden door middel van lasersnijden. Producten als hout, leer, papier, karton en kurk. Ook schuim, rubber, acryl en vele andere soorten plastic zijn geschikt voor een automatische snijder. Ben je op zoek naar een goed adres voor het snijden van materialen zoals RVS, staal en aluminium door middel van een laser? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan bij André van Beynum. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail.

https://www.andrevanbeynum.nl
door

De voordelen van machinaal bestraten

Machinaal bestraten heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele wijze om straten te leggen. Een van de voordelen is de reductie van de arbeidsintensiteit waardoor de werkzaamheden van stratenmakers arbeidsvriendelijker zijn omdat ze minder belastend zijn. Het ambacht van stratenmakers werd altijd gekenmerkt door de aanslag die het werk op hun lichaam had. In een niet-zeldzaam geval haalden stratenmakers hun pensioenleeftijd niet vanwege de ongemakken en beperkingen die het zware werk met zich meebrachten. Nu machines een deel van de werkzaamheden overnemen is de werklast minder zwaar en vallen stratenmakers minder snel en vaak uit. Dat is voordelig voor de werkgever omdat zij hun medewerkers kunnen behouden maar uiteraard vooral voor de stratenmaker omdat hun lichaam niet meer lijdt onder het werk. Daarnaast krijgt het vak een beter imago waardoor het meer arbeidskrachten aantrekt.

Constante kwaliteit bestrating bij RoadPrinter

Omdat RoadPrinter gebruik maakt van machinaal bestraten is de kwaliteit die afgeleverd wordt constanter. Hoewel de professionals van RoadPrinter uitstekend vakwerk leveren, legt een machine de straten helemaal constant en is het resultaat in mindere mate afhankelijk van mensenhanden. Hoewel machines het werk van de stratenmaker lichter en minder belastend maken is het niet zo dat machines het werk van stratenmakers helemaal overbodig maken. Voor het besturen van de machines en de afwerking zijn nog steeds mensenhanden nodig. Daarnaast is het niet mogelijk om overal machinaal te straten en in die gevallen gebeurt het bestraten dan nog handmatig. Uiteraard wordt hierbij wel gewerkt volgens de ARBO-richtlijnen die betrekking hebben op de werkzaamheden. De gezondheid van de medewerkers van RoadPrinter staat voorop.

Voordelen van machinaal bestraten voor de klant

Niet alleen is de bestrating van hogere kwaliteit, het straten gebeurt ook stukken sneller wanneer men machines inzet dan wanneer de straten handmatig gevleid worden. Een machine legt de tegels in één keer straatbreed en kan zelfs randen meteen meeleggen. Omdat het bestraten sneller gaat heeft de omgeving minder lang last van de werkzaamheden en ondervindt het verkeer minder lang hinder. Het sneller werken kan ook inhouden dat de kosten voor eenzelfde project uiteindelijk lager uitvallen.

 

https://roadprinter.nl/
door

Stalen buizen in de utiliteitsbouw

Bij utiliteitsbouw is er hoogstwaarschijnlijk een hulpmiddel waar u direct aan denkt: stalen buizen. De utiliteitsbouw is zeer divers. De ene keer gaat het om een relatief klein en eenvoudig pand, de andere keer om een hoog kantoorpand of een groot fabriekspand. Welke vorm van bouw het ook betreft: het is altijd van groot belang dat de bouw veilig en efficiënt kan gebeuren. Stalen buizen spelen daarom een belangrijke rol, want deze hebt u op diverse plekken op de bouwplaats nodig. Om ervoor te zorgen dat deze buizen geen al te groot gedeelte van uw budget opslokken, kunt u deze het beste halen bij een bedrijf met grote voorraden en scherpe inkoop, zoals Swanenberg IJzer Groep.

Stalen buizen voor alle mogelijke toepassingen

Voor wat voor toepassing u de stalen buizen in uw bouwproject ook nodig hebt: er zijn altijd geschikte buizen te vinden. Van goed hanteerbare, voordelige buizen voor het maken van stellages tot zeer grote, naadloze buizen voor wanneer u bijvoorbeeld de hoogte in moet. Stalen buizen kunnen door de juiste specialisten zelfs op maat worden gemaakt, om op deze manier volledig bij uw project te passen.

Denk ook direct aan rijplaten huren

Hoe zorgt u nu voor een goed toegankelijke en veilige constructieplaats? Denk aan rijplaten huren. Rijplaten huren zorgt voor een goed begaanbaar bouwterrein. Door het aanbrengen van rijplaten, ontstaan er duidelijke rijbanen en is voor iedereen helder waar wagens en machines wel en niet kunnen gaan. De platen kunnen bovendien worden verlegd om telkens nieuwe rijpaden te creëren. U kunt rijplaten huren in diverse soorten, bijvoorbeeld met trekgaten zodat u deze zelf kunt verplaatsen. U kunt ook rijplaten huren van kunststof wanneer er geen sprake is van zeer zware belasting. Wat uw behoefte of toepassing ook is: door het leggen van de platen zorgt u niet alleen voor veiligheid, maar houdt u de omgeving en ondergrond ook in goede conditie.

door

Een hoogwerker kopen bij een betrouwbare organisatie

Als u werkzaamheden op hoogte wilt uitvoeren, is een hoogwerker onmisbaar. Een hoogwerker kopen is een hele investering. Bij Kwak Hoogwerkers zult u hier geen spijt van krijgen. Het bedrijf levert namelijk het gehele aankoopproces én daarna uitstekende service en kwaliteit. Kwak Hoogwerkers levert u nieuwe en gebruikte machines van de Duitse fabrikant RUTHMANN, die bekend staat om kwaliteit en gebruiksgemak. Op de website kunt u kiezen uit een ruim aanbod hoogwerkers met diverse werkhoogtes en GWV’s. Voor iedere toepassing en werklocatie is een geschikte machine te vinden. De vakkundige medewerkers helpen u graag de hoogwerker te kopen, die perfect past bij uw bedrijf.

Ontvang een demonstratie en een volledige gebruikersopleiding

Natuurlijk wilt u weten wat de mogelijkheden van de hoogwerker zijn, zodat u er zo goed mogelijk mee kunt werken. Daarom biedt Kwak Hoogwerkers u een demonstratie aan, om te laten zien wat deze machine voor u kan betekenen. Dat helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze. Als u besluit de hoogwerker te kopen, krijgen u en uw medewerkers op de dag van de aflevering een volledige gebruikersopleiding. U leert de hoogwerker veilig en zelfstandig te bedienen, zodat u met een vertrouwd gevoel aan het werk kunt.

U kunt rekenen op een voortdurende service

Ook na de oplevering blijft Kwak Hoogwerkers een betrokken partner. U kunt namelijk altijd terecht bij de serviceafdeling. Hebben u of uw medewerkers een vraag over de techniek of bediening? Dan helpen deze vakmensen u via telefonisch support verder op weg. Een speciaal detectiesysteem kan storingen snel opsporen, zodat deze gemakkelijk hersteld kunnen worden. De hoogwerker ondergaat periodieke veiligheidsinspecties en preventief onderhoud, zodat de kwaliteit en veiligheid altijd gewaarborgd blijven. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers is een ervaring op zich en een garantie voor een machine die u langdurig en veilig kunt blijven gebruiken.

https://www.kwak.nl
door

Zaakgericht werken binnen overheidsorganisaties: hulp bij knelpunten

Het invoeren van zaakgericht werken binnen overheidsinstanties kan een lastig proces zijn waarbij je tegen verschillende knelpunten kunt aanlopen. Het kan voorkomen dat er verkeerde keuzes gemaakt worden of dat het implementatieproces niet soepel verloopt. Op die manier zullen gestelde doelen en voorgenomen resultaten niet direct behaald worden. Wil je zaakgericht werken toch tot een succes maken en zou je daarbij graag hulp van een specialist ontvangen? Dan kunnen de professionals van Doxis je met een flinke dosis vakkennis en reële oplossingen verder helpen.

De integrale aanpak van deze specialist

Doxis zet zich al meer dan 100 jaar in voor het structuren en op orde brengen van informatie binnen heel diverse organisaties. Daarbij zijn de professionals van Doxis gespecialiseerd in het werken met overheidsinstanties op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Bij het aanbrengen van structuur in informatie is er specifiek oog voor de werkprocessen binnen een organisatie waarbij informatie een belangrijke rol speelt. De professionals van Doxis werken daarbij vanuit een integrale aanpak voor informatiemanagement waarbij aandacht is voor vier invalshoeken. Deze invalshoeken zijn ‘systemen en informatie’, ‘processen en sturing’, ‘doelen en beleid’ en ‘leiderschap en gedrag’.

Trainingsaanbod

Denk je gebaat te zijn bij de effectieve ondersteuning van Doxis dan kun je voor meer informatie, contactgegevens en het trainingsaanbod terecht op de website van deze organisatie. Zo kun je bij Doxis terecht voor een praktisch ingestelde training zaakgericht werken. Je krijgt hier tal van tips die je direct in de praktijk kunt toepassen maar leert ook over de valkuilen van zaakgericht werken. De training bestaat uit werksessies die interactief van aard zijn en waarbij ruimte is voor jouw eigen invulling. Je kunt aangeven waar je specifiek hulp bij wenst. Op basis daarvan zullen de vakmensen van Doxis een interactieve training aanbieden met do’s en don’ts die direct van toepassing zijn op de praktijk.