Categorie Archief Zakelijke dienstverlening

door

Het verschil tussen een Variantloods, een Romneyloods en een Zadeldakloods

Bij Systeem Loodsen Bouw B.V. bent u aan het juiste adres voor de koop en huur van diverse soorten loodsen zoals de Variantloods. Een loods kunt u om verschillende redenen nodig hebben. Op basis van het doeleinde ervan zal u worden geadviseerd over het beste te gebruiken type. Systeem Loodsen Bouw B.V. kan u naast een Variantloods ook een Zadeldakloods en een Romneyloods van verschillende afmetingen leveren. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen deze typen?

De kenmerken van de Variantloods

De Variantloods is binnen diverse sectoren erg gewild. Niet in de laatste plaats vanwege zijn flexibiliteit. Uiteraard is dit loodstype in verschillende wand- en nokhoogten verkrijgbaar, maar deze loodsen kunnen ook dusdanig worden vervaardigd, dat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Binnen de branche wordt dit multispan genoemd. Ideaal voor als u veel opslagruimte nodig heeft. Eén overspanning bedraagt minimaal vijf en maximaal vijftien meter. De Variantloods is afgeleid van de Romneyloods. In de uitvoering en afwerking ervan heeft u vele keuzemogelijkheden.

De kenmerken van de Romneyloods

De Romneyloods is een van oorsprong Brits ontwerp, dat in de Tweede Wereldoorlog vaak werd gebruikt als noodonderkomen. Net als de Variantloods is ook de Romneyloods eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Hij bestaat uit gebogen spanten die bedekt zijn met golfplaat. Door de gebogen spanten heeft hij dan ook de vorm van een liggende halve cilinder. Juist op dat gebied wijkt hij af van zijn modernere broertje; de Variantloods heeft rechte wanden en daardoor meer (opslag)ruimte.

De kenmerken van een Zadeldakloods

Tot slot de Zadeldakloos, welke ook over rechte zijwanden beschikt en hierdoor een binnenruimte heeft die optimaal benut kan worden. De Zadeldakloos heeft echter een puntdak. U kunt kiezen uit verschillende nokhoogtes, maar ook zijwandhoogtes. Door de vorm van deze constructie is er vaak een iets zwaardere fundering dan bij andere loodsen nodig, wat een Zadeldakloods dan ook iets minder makkelijk vervoerbaar, monteerbaar en demonteerbaar maakt. U heeft echter wel een loods met een robuuste constructie in handen.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/
door

Wat doet een lasersnijder precies?

Tegenwoordig is onderdelen maken met behulp van een lasersnijder ontzettend populair geworden. Eerst ging het werk van een lasersnijder nog weleens met de hand, maar tegenwoordig wordt het vooral volautomatisch gedaan. Zo ook bij het stalinrichting en staalconstructie bedrijf André van Beynum. Hier maken ze gebruik van een vernieuwde en snelle geautomatiseerde lasersnijder wat er ook weer automatisch voor zorgt dat alle producten nauwkeurig zijn afgewerkt en van een hoogstaande kwaliteit zijn. 

Hoe gaat een automatische lasersnijder te werk?

Wanneer er een bepaald onderdeel of product uitgesneden moet worden door een automatische lasersnijder dan stuur je het ontwerp hiervoor als eerste naar de computer. Je checkt hier of alles goed in het document staat. Vervolgens stuur je dit document door naar de machine. Daarna wordt er begonnen met het hele proces om het onderdeel uit te snijden. Eerst wordt daarvoor een gat gemaakt. Vanuit dat gat wordt een vorm gesneden. Wanneer de plaat wat dikker is dan wordt de snelheid van de snijder iets lager dan wanneer het een dunnere plaat is die moet worden bewerkt. Hierdoor ontstaat de perfecte kwaliteit van het product. 

Welke materialen zijn er allemaal geschikt voor het automatisch snijden?

Bij het stalinrichting en staalconstructie bedrijf André van Beynum kun je verschillende materialen laten snijden door een lasersnijder. Denk hierbij aan producten als RVS, staal en aluminium. Verder zijn er nog meer producten zeer geschikt om bewerkt te worden door middel van lasersnijden. Producten als hout, leer, papier, karton en kurk. Ook schuim, rubber, acryl en vele andere soorten plastic zijn geschikt voor een automatische snijder. Ben je op zoek naar een goed adres voor het snijden van materialen zoals RVS, staal en aluminium door middel van een laser? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan bij André van Beynum. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail.

https://www.andrevanbeynum.nl
door

De voordelen van machinaal bestraten

Machinaal bestraten heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele wijze om straten te leggen. Een van de voordelen is de reductie van de arbeidsintensiteit waardoor de werkzaamheden van stratenmakers arbeidsvriendelijker zijn omdat ze minder belastend zijn. Het ambacht van stratenmakers werd altijd gekenmerkt door de aanslag die het werk op hun lichaam had. In een niet-zeldzaam geval haalden stratenmakers hun pensioenleeftijd niet vanwege de ongemakken en beperkingen die het zware werk met zich meebrachten. Nu machines een deel van de werkzaamheden overnemen is de werklast minder zwaar en vallen stratenmakers minder snel en vaak uit. Dat is voordelig voor de werkgever omdat zij hun medewerkers kunnen behouden maar uiteraard vooral voor de stratenmaker omdat hun lichaam niet meer lijdt onder het werk. Daarnaast krijgt het vak een beter imago waardoor het meer arbeidskrachten aantrekt.

Constante kwaliteit bestrating bij RoadPrinter

Omdat RoadPrinter gebruik maakt van machinaal bestraten is de kwaliteit die afgeleverd wordt constanter. Hoewel de professionals van RoadPrinter uitstekend vakwerk leveren, legt een machine de straten helemaal constant en is het resultaat in mindere mate afhankelijk van mensenhanden. Hoewel machines het werk van de stratenmaker lichter en minder belastend maken is het niet zo dat machines het werk van stratenmakers helemaal overbodig maken. Voor het besturen van de machines en de afwerking zijn nog steeds mensenhanden nodig. Daarnaast is het niet mogelijk om overal machinaal te straten en in die gevallen gebeurt het bestraten dan nog handmatig. Uiteraard wordt hierbij wel gewerkt volgens de ARBO-richtlijnen die betrekking hebben op de werkzaamheden. De gezondheid van de medewerkers van RoadPrinter staat voorop.

Voordelen van machinaal bestraten voor de klant

Niet alleen is de bestrating van hogere kwaliteit, het straten gebeurt ook stukken sneller wanneer men machines inzet dan wanneer de straten handmatig gevleid worden. Een machine legt de tegels in één keer straatbreed en kan zelfs randen meteen meeleggen. Omdat het bestraten sneller gaat heeft de omgeving minder lang last van de werkzaamheden en ondervindt het verkeer minder lang hinder. Het sneller werken kan ook inhouden dat de kosten voor eenzelfde project uiteindelijk lager uitvallen.

 

https://roadprinter.nl/
door

Stalen buizen in de utiliteitsbouw

Bij utiliteitsbouw is er hoogstwaarschijnlijk een hulpmiddel waar u direct aan denkt: stalen buizen. De utiliteitsbouw is zeer divers. De ene keer gaat het om een relatief klein en eenvoudig pand, de andere keer om een hoog kantoorpand of een groot fabriekspand. Welke vorm van bouw het ook betreft: het is altijd van groot belang dat de bouw veilig en efficiënt kan gebeuren. Stalen buizen spelen daarom een belangrijke rol, want deze hebt u op diverse plekken op de bouwplaats nodig. Om ervoor te zorgen dat deze buizen geen al te groot gedeelte van uw budget opslokken, kunt u deze het beste halen bij een bedrijf met grote voorraden en scherpe inkoop, zoals Swanenberg IJzer Groep.

Stalen buizen voor alle mogelijke toepassingen

Voor wat voor toepassing u de stalen buizen in uw bouwproject ook nodig hebt: er zijn altijd geschikte buizen te vinden. Van goed hanteerbare, voordelige buizen voor het maken van stellages tot zeer grote, naadloze buizen voor wanneer u bijvoorbeeld de hoogte in moet. Stalen buizen kunnen door de juiste specialisten zelfs op maat worden gemaakt, om op deze manier volledig bij uw project te passen.

Denk ook direct aan rijplaten huren

Hoe zorgt u nu voor een goed toegankelijke en veilige constructieplaats? Denk aan rijplaten huren. Rijplaten huren zorgt voor een goed begaanbaar bouwterrein. Door het aanbrengen van rijplaten, ontstaan er duidelijke rijbanen en is voor iedereen helder waar wagens en machines wel en niet kunnen gaan. De platen kunnen bovendien worden verlegd om telkens nieuwe rijpaden te creëren. U kunt rijplaten huren in diverse soorten, bijvoorbeeld met trekgaten zodat u deze zelf kunt verplaatsen. U kunt ook rijplaten huren van kunststof wanneer er geen sprake is van zeer zware belasting. Wat uw behoefte of toepassing ook is: door het leggen van de platen zorgt u niet alleen voor veiligheid, maar houdt u de omgeving en ondergrond ook in goede conditie.

door

Een hoogwerker kopen bij een betrouwbare organisatie

Als u werkzaamheden op hoogte wilt uitvoeren, is een hoogwerker onmisbaar. Een hoogwerker kopen is een hele investering. Bij Kwak Hoogwerkers zult u hier geen spijt van krijgen. Het bedrijf levert namelijk het gehele aankoopproces én daarna uitstekende service en kwaliteit. Kwak Hoogwerkers levert u nieuwe en gebruikte machines van de Duitse fabrikant RUTHMANN, die bekend staat om kwaliteit en gebruiksgemak. Op de website kunt u kiezen uit een ruim aanbod hoogwerkers met diverse werkhoogtes en GWV’s. Voor iedere toepassing en werklocatie is een geschikte machine te vinden. De vakkundige medewerkers helpen u graag de hoogwerker te kopen, die perfect past bij uw bedrijf.

Ontvang een demonstratie en een volledige gebruikersopleiding

Natuurlijk wilt u weten wat de mogelijkheden van de hoogwerker zijn, zodat u er zo goed mogelijk mee kunt werken. Daarom biedt Kwak Hoogwerkers u een demonstratie aan, om te laten zien wat deze machine voor u kan betekenen. Dat helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze. Als u besluit de hoogwerker te kopen, krijgen u en uw medewerkers op de dag van de aflevering een volledige gebruikersopleiding. U leert de hoogwerker veilig en zelfstandig te bedienen, zodat u met een vertrouwd gevoel aan het werk kunt.

U kunt rekenen op een voortdurende service

Ook na de oplevering blijft Kwak Hoogwerkers een betrokken partner. U kunt namelijk altijd terecht bij de serviceafdeling. Hebben u of uw medewerkers een vraag over de techniek of bediening? Dan helpen deze vakmensen u via telefonisch support verder op weg. Een speciaal detectiesysteem kan storingen snel opsporen, zodat deze gemakkelijk hersteld kunnen worden. De hoogwerker ondergaat periodieke veiligheidsinspecties en preventief onderhoud, zodat de kwaliteit en veiligheid altijd gewaarborgd blijven. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers is een ervaring op zich en een garantie voor een machine die u langdurig en veilig kunt blijven gebruiken.

https://www.kwak.nl
door

Zaakgericht werken binnen overheidsorganisaties: hulp bij knelpunten

Het invoeren van zaakgericht werken binnen overheidsinstanties kan een lastig proces zijn waarbij je tegen verschillende knelpunten kunt aanlopen. Het kan voorkomen dat er verkeerde keuzes gemaakt worden of dat het implementatieproces niet soepel verloopt. Op die manier zullen gestelde doelen en voorgenomen resultaten niet direct behaald worden. Wil je zaakgericht werken toch tot een succes maken en zou je daarbij graag hulp van een specialist ontvangen? Dan kunnen de professionals van Doxis je met een flinke dosis vakkennis en reële oplossingen verder helpen.

De integrale aanpak van deze specialist

Doxis zet zich al meer dan 100 jaar in voor het structuren en op orde brengen van informatie binnen heel diverse organisaties. Daarbij zijn de professionals van Doxis gespecialiseerd in het werken met overheidsinstanties op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Bij het aanbrengen van structuur in informatie is er specifiek oog voor de werkprocessen binnen een organisatie waarbij informatie een belangrijke rol speelt. De professionals van Doxis werken daarbij vanuit een integrale aanpak voor informatiemanagement waarbij aandacht is voor vier invalshoeken. Deze invalshoeken zijn ‘systemen en informatie’, ‘processen en sturing’, ‘doelen en beleid’ en ‘leiderschap en gedrag’.

Trainingsaanbod

Denk je gebaat te zijn bij de effectieve ondersteuning van Doxis dan kun je voor meer informatie, contactgegevens en het trainingsaanbod terecht op de website van deze organisatie. Zo kun je bij Doxis terecht voor een praktisch ingestelde training zaakgericht werken. Je krijgt hier tal van tips die je direct in de praktijk kunt toepassen maar leert ook over de valkuilen van zaakgericht werken. De training bestaat uit werksessies die interactief van aard zijn en waarbij ruimte is voor jouw eigen invulling. Je kunt aangeven waar je specifiek hulp bij wenst. Op basis daarvan zullen de vakmensen van Doxis een interactieve training aanbieden met do’s en don’ts die direct van toepassing zijn op de praktijk.

door

Per lucht, water of weg; kies voor groupage van en naar Frankrijk

Faciliteert u met uw bedrijf transport richting het buitenland en vice versa? Dan kan groupage transport van en naar Frankrijk iets voor u zijn. Binnen dit concept kunt u gebruikmaken van diverse effectieve concepten die ervoor zorgen dat het transport van kleine en grotere hoeveelheden goederen veel sneller verloopt. Derhalve realiseert u hiermee ook een besparing in de gemaakte kosten. Heeft u slechts een kleine lading, dan is het vaak niet rendabel om transport te realiseren. Door gebruik te maken van groupage transport kunt u uw vracht delen met die van andere bedrijven in de regio, waardoor u sneller en effectiever te werk gaat.

Groupage voor efficiënt transport

Of u nou kiest voor vervoer over de weg, door de lucht of over het water; groupage maakt het mogelijk en op de meest efficiënte manier. Daarbij wordt over landsgrenzen heen gekeken. Heeft u bijvoorbeeld een kleine klus in het zuiden van Frankrijk, dan kunt u middels groupage transport uw kleine vracht samenvoegen met andere kleine of grote vrachten en toch snel leveren. Daarbij maakt uw onderneming én productieproces geen verlies in de verhouding tijd en kosten. Groupage transport is dé manier waarop ook kleinere partijen de kans hebben om op een gewaarborgde manier hun transport richting Frankrijk te organiseren. Zo’n bedrijf dat u hiervoor inschakelt, is Wex Holland.

Groupage maakt processen helder en eenvoudig

Het samen opladen van vrachten geeft veel voordelen. Zo kunt u samen met andere bedrijven de krachten bundelen en de gezamenlijke kosten voor meerdere partijen verlagen. Ook heeft u de zekerheid dat transport in veilige handen is, aangezien u dit overlaat aan een betrouwbare en ervaren partij. De kostenbesparing die u hiermee realiseert, kunt u weer vertalen naar een groei van het potentieel naar andere regio’s in én buiten Frankrijk. Leer van de mogelijkheden van groupage en geef een impuls aan het proces van logistiek en transport.

https://wexholland.com/
door

Kies voor overzichtelijke loonadministratie in Arnhem

Loonadministratie van uw bedrijf in Arnhem kan best een handvol zijn. Hiervoor heeft u natuurlijk gespecialiseerde mensen in dienst die zich hierover buigen. Echter, bij ziekte of afwezigheid van dit gespecialiseerde personeel, kan de salarisadministratie oplopen of geheel stilvallen. En het laatste wat u natuurlijk wilt, is dat uw medewerkers ontevreden zijn omdat hun salaris niet op tijd wordt uitbetaald. Om die reden is het verstandig om een samenwerking aan te gaan met een bedrijf als HRM-Salarisverwerking. Lees snel verder waarom dit ook het geval is voor uw bedrijf.

Duidelijk inzicht in de kosten en het proces

Als u de loonadministratie in Arnhem van uw eigen bedrijf op het moment in eigen beheer heeft, kan het verstandig zijn om over te stappen op de diensten van HRM-Salarisverwerking. Dit is een online salarisverwerkingssysteem die u ervan verzekert dat nettolonen, premies en loonheffingen tijdig worden uitbetaald. Daarnaast geeft dit bedrijf ook advies op gebied van arbeidsrechtelijke zaken en afdrachtverminderingen. Laat uw loonadministratie van uw bedrijf in Arnhem aan dit bedrijf over en u kunt prijzen verwachten van maar € 6,- per loonstrook! Met een eenvoudig online overzicht en duidelijke kosten, weet u precies waar u met dit bedrijf en deze service aan toe bent. Zo heeft u geen omkijken naar de salarisverwerking en kunt u zich focussen op de dagelijkse bedrijfsvoering.

Test het systeem met een gratis demo

Wilt u het systeem wat dit bedrijf aanbiedt eerst zelf ervaren en uitproberen? Heeft u vragen over het systeem of de services die dit bedrijf aanbiedt? Ervaar de voordelen zelf met de gratis demo die zij aanbieden. U ziet hiermee het eenvoudige overzicht voor zowel u als uw werknemers, u heeft geen licentiekosten en de continuïteit van uw salarisverwerking. Vraag snel een gratis demo aan, ervaar zelf de voordelen en bespreek de mogelijkheden ervan met de ervaren medewerkers van dit bedrijf.

https://www.hrm-salarisverwerking.nl/
door

Gebruik verzenddozen met uw logo voor goede reclame

Verzenddozen waarmee u zonder problemen producten naar uw klanten kunt versturen, kunt u nu heel gemakkelijk online bestellen. Het is als bedrijf dat regelmatig bestellingen verwerkt essentieel om verzenddozen op voorraad te hebben. Het oogt niet heel erg professioneel als u uw producten verstuurt in dozen waar u zelf goederen in geleverd krijgt. Een verzenddoos met uw eigen logo schept vertrouwen bij de klant en is een goede reclame. Daarom gebruiken steeds meer online verzendhuizen verpakkingsmateriaal dat is gepersonaliseerd met een eigen logo.

Gebruik maken van brievenbuspost bespaart kosten

Als u vaak kleine artikelen verstuurt kunt u gebruik maken van een brievenbusdoos. Een brievenbusdoos past, zoals de naam al aangeeft, door de brievenbus van uw klant en kan daarom met de postbode mee op zijn ronde. Het versturen van een brievenbusdoos is dan ook een stuk goedkoper dan wanneer u kiest voor pakketpost. Wilt u besparen op de verzendkosten die u moet maken dan is het altijd de moeite waard om te controleren of datgene wat u moet verzenden door de brievenbus past. Hier zijn standaard maten voor beschikbaar, deze zijn op het internet te vinden. Let op dat u deze afmetingen niet overschrijdt, want dan komt u mogelijk voor extra verzendkosten te staan.

Verzendmateriaal bestellen doet u natuurlijk online

Net zoals uw klanten gebruik maken van online shoppen kunt u ook uw verzenddozen online bestellen. Het bedrijf Twinpack heeft een ruim assortiment verzendmateriaal beschikbaar voor zowel brievenbuspakjes als bestellingen die met de pakketdienst meegaan. U kunt een keuze maken uit diverse maten, afhankelijk van de aard van de te versturen producten. De dozen voor verzending zijn in verschillende aantallen te koop, afhankelijk van het aantal bestellingen dat u dagelijks of wekelijks verwerkt. Sommige formaten zijn ook in het wit leverbaar, ideaal als u uw logo op de doos wilt laten drukken en dit prominent zichtbaar wilt laten zijn.

door

Een gastvrije uitstraling door het juiste horecameubilair

Mooi horecameubilair is onmisbaar wanneer u wilt dat uw onderneming een goede uitstraling heeft. Of u nu de uitbater bent van een gezellige bruine kroeg of directeur van een grote hotelketen. In elke horecaonderneming wordt de sfeer bepaald door het meubilair. Daarom doet u er verstandig aan om hier voldoende tijd voor uit te trekken. Elke horeca gelegenheid heeft zijn eigen uitdaging op het gebied van inrichting. Als u beschikt over een kleine ruimte, kan het lastig zijn deze praktisch en efficiënt in te richten. Hoe kunt u zoveel mogelijk gasten kwijt zonder dat zij het gevoel hebben als sardientjes in een blik te zitten?

Een specialist die met u meedenkt

Voor u als horeca ondernemer is het inrichten van uw horeca ruimte geen dagelijkse kost. De specialisten van Lavigne zijn echter wel dagelijks met horecameubilair en inrichtingen bezig. Zij geven dagelijks advies op maat aan ondernemers zoals u. Met ruim 17 jaar ervaring in projectinrichting heeft het team van Lavigne inmiddels elke situatie al wel meegemaakt en is er geen uitdaging die ze uit de weg gaan. Komt u er niet uit met de inrichting van uw pand? Neemt u dan contact op met de mensen van Lavigne.

 

Het team van Lavigne staat voor u klaar

Met een breed aanbod aan horecameubilair heeft Lavigne voor elke horecagelegenheid het juiste meubilair in huis. Dus ook voor uw kleine huiskamercafé of grote congrescentrum. Op de website vindt u verscheidene referenties en kunt u verschillende prachtige projectinrichtingen zien. Voor een volledig beeld van al het horecameubilair is het aan te raden een kijkje te nemen in de showroom in Zoutleeuw. Hier kunt u terecht tijdens kantoortijden, maar op afspraak ontvangen ze u ook graag ’s avonds of in het weekend. Zo kunt u op een moment dat het u uitkomt in alle gerust uitzoeken welk horecameubilair past bij uw onderneming.

https://lavigne.be/