Alle lasbenodigdheden zijn hier verkrijgbaar

door

Alle lasbenodigdheden zijn hier verkrijgbaar

Heeft u lasbenodigdheden nodig voor uw bedrijf of thuisgebruik? Dan bent u bij LST Lastechniek aan het juiste adres. Deze groothandel in Waardenburg, Gelderland, heeft alles in huis om professioneel en veilig te kunnen lassen. Of u nu een lastoorts, lasaggregaat of andere lasapparatuur nodig heeft, hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt. LST Lastechniek is immers niet voor niets al ruim 25 jaar specialist op het gebied van lastechniek en lasbenodigdheden. Zo kunt u er ook terecht voor boren, frezen, klemmen en magneten. Ook beschermingsproducten behoren tot het assortiment, waaronder handschoenen en veiligheidskleding. Deze groothandel levert dus alles wat nodig is om efficiënt en veilig diverse lasklussen uit te voeren.

Hier vindt u de ideale lastoorts

LST Lastechniek heeft een ruim aanbod aan lasapparatuur. U vindt er onder andere een lastoorts van het toonaangevende merk Binzel. Deze fabrikant is een begrip in de lastechnieksector. Met een lastoorts van Binzel haalt u zeker kwaliteit in huis. Naast Binzel, heeft LST Lastechniek ook nog verschillende andere topmerken in het assortiment. Zo is dit bedrijf een officiële dealer van Ceweld en Lincoln Electric. Wat voor type lastoorts u dus ook zoekt, deze groothandel Waardenburg heeft deze zeker voor u op voorraad.

Profiteer van een complete service

Weet u niet precies welke lastoorts of andere lasapparatuur geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met de experts van LST Lastechniek en ontvang deskundig advies. Daarnaast repareren deze specialisten alle merken lasapparatuur. Is uw apparatuur dus opeens stuk? Bel dan de technische dienst en deze komt langs om het probleem te verhelpen. Ondertussen kunt u eventueel vervangende apparatuur krijgen, zodat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Bestel uw lasbenodigdheden- en appratuur en deze worden meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen bij de groothandel zelf. Daarnaast behoort ook het tijdelijk huren van lasapparatuur tot de mogelijkheden. Zo ontvangt u van LST Lastechniek een complete service.

Over de auteur