Bent u nieuwsgierig naar de kosten om een laadpaal te plaatsen?

door

Bent u nieuwsgierig naar de kosten om een laadpaal te plaatsen?

Als u benieuwd bent naar de kosten voor het plaatsen van een laadpaal bij uw bedrijf, is er goed nieuws. In heel wat gevallen is de plaatsing helemaal gratis. Als u minimaal zeshonderd bezoekers haalt per dag met een gemiddelde laadtijd van dertig minuten, komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Daarbij rekent u bij Charge Pro altijd op een goede dienstverlening voor de installatie van uw laadpaal. Zo regelt deze specialist de nodige vergunningen van uw publieke laadpunten en kunt u ook na de installatie altijd terecht bij de klantenservice voor vragen. Wilt u graag meer weten over de kosten om een laadpaal te plaatsen? Neem dan snel contact op met Charge Pro.

Ontdek de voordelen van publieke laadpunten

De installatie van publieke laadpunten op uw bedrijfsterrein biedt u heel wat voordelen. Zo zorgt het voor een milieuvriendelijke uitstraling van uw bedrijf en wordt de verblijftijd van uw klanten verlengd. Daarnaast is het bij Charge Pro mogelijk om tien procent van het reclamepaneel zelf te bepalen. Wanneer u kiest voor de publieke laadpunten van Charge Pro ontvangt u een handige app waarmee u alle laadgegevens in een handig overzicht ontvangt. Wilt u graag een laadpaal bevestigen aan een muur of wilt u liever een vrijstaande paal? De specialisten van Charge Pro vertellen u tijdens een afspraak graag alles over de kosten voor het plaatsen van een laadpaal en de mogelijkheden.

Maak uw publieke laadpunten makkelijk vindbaar

Als zakelijke gebruiker van een laadpaal, is het uiteraard interessant om goed vindbaar te zijn. Bij Charge Pro wordt u dan ook opgenomen in de applicatie voor alle gebruikers. Zo zien de gebruikers van de applicatie duidelijk de afstand tot uw publieke laadpunten, de beschikbaarheid en het tarief. Op die manier haalt u het beste rendement uit uw laadpunten. Daarbij neemt Charge Pro ook het onderhoud van uw publieke laadpunten voor zijn rekening. Vraag dus snel een vrijblijvende prijsofferte aan voor uw situatie.

Over de auteur