Schakel een expert in wanneer u uw bedrijfspand laat renoveren

door

Schakel een expert in wanneer u uw bedrijfspand laat renoveren

Uw bedrijfspand is meer dan enkel de plek waar uw werknemers hun activiteiten uitvoeren. Uw gebouw is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat het er steeds stijlvol en net uitziet. Om dit te garanderen, is het nodig om een bedrijfspand na verloop van tijd te renoveren. Met name de gevel heeft regelmatig behoefte aan een update. Dit is echter een aanzienlijke klus die u het best overlaat aan een gespecialiseerd bedrijf. Doe daarom beroep op de vakmensen van Elegast Dak en Gevel. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring met het renoveren van de gevel van een bedrijfspand. Zij steken dan ook graag uw bedrijf in een nieuw jasje door middel van een volledige restyling. Door uw bedrijfspand te renoveren maakt u het aantrekkelijker, maar verlengt u ook de levensduur van uw gebouw. Daarbij stijgt de waarde ervan, waardoor het gebouw ook beter verhuurbaar is.

Veilig asbest golfplaten laten verwijderen

Wilt u uw bedrijfspand laten renoveren omdat er asbest golfplaten op het dak liggen? Dat is geen enkel probleem voor Elegast Dak en Gevel. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het verwijderen van asbest golfplaten en andere asbesthoudende bouwmaterialen. Deze dienst voeren zij dan ook uit in Nederland, België en Duitsland. Natuurlijk gaan de specialisten van het bedrijf hierbij steeds uiterst voorzichtig te werk. Zo gebeurt het verwijderen van asbest golfplaten veilig zonder uw gezondheid en die van uw medewerkers in gevaar te brengen.

De voordelen van kiezen voor dit bedrijf

Door uw bedrijfspand te laten renoveren en asbest golfplaten te laten verwijderen door Elegast Dak en Gevel, profiteert u van heel wat voordelen. Natuurlijk de ervaring en kunde van vakmensen, maar ook een strakke planning en coördinatie. Het bedrijf heeft alle kennis in huis, waardoor u geniet van één aanspreekpunt en vermijdt u gedoe met onderaannemers. Tijdens de werkzaamheden zorgen de vakmensen bovendien voor een minimale overlast voor uw bedrijf. U hoeft uw eigen werkzaamheden dus niet te stoppen. Bij het renoveren van uw dak, blijft uw pand ook steeds waterdicht. De nieuwe dakbedekking kan vaak al dezelfde dag worden gelegd! Meer weten? Neem dan zeker contact op met dit ervaren bouwbedrijf!

Over de auteur