VSENV
Image default
Dieren

Leuke dieren benodigdheden bij sweetpets.nl

Hallo dierenliefhebbers! Hoe gaat het? Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn sweetpets.nl en hebben de leukste dierenproducten in ons assortiment. Je kan hierbij denken aan: honden reismandhondenbenchhondenluik of een hondentas. Ook hebben we verschillende producten in ons assortiment voor katten. Denk hierbij aan krabpalen, krabmatten etc.

De leukste webshop van NL!

Wij vinden dat wij de leukste webshop van Nederland hebben, want hoe leuk is het dat je zoveel dierenproducten in het assortiment hebt? Bij ons heb je voor elke dier wat wils!

Snelle bezorging bij sweetpets.nl

Naast een leuk assortiment hanteren wij ook een snelle bezorging! Bestel je op werkdagen voor 17:00, dan word het pakket de volgende dag bij je thuisbezorgd. Je ontvangt de track & trace code per mail, zodat je altijd je bestelling kan volgen. Ideaal toch?

Top klantenservice!

Wij willen dat jij tevreden bent. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd binnen 24 uur reactie hebt op een van je vragen, zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je vragen over de verzending? Of heb je vragen over de producten? Neem dan contact op via wessel@sweetpets.nl en ik help je graag verder met je vraag!

 

https://www.sweetpets.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het cadeau geven van een huisdier

Is een Rottweiler gevaarlijk?

Databank honden met een chip