VSENV
Image default
Haartransplantatie

Waarom een harttransplantatie in Turkije overwegen?

Private Hair Clinic is een particuliere kliniek die is gespecialiseerd in haartransplantaties met de Fue-techniek. Maar ook in Nederland zijn klinieken voor haartransplantatie te vinden. Dus waarom zou je voor een haartransplantatie helemaal naar Turkije reizen?

Modernste haartransplantatie techniek

We gebruiken de modernste techniek (Micro Sapphire FUE met PRP-plasma), terwijl andere klinieken nog wel eens gebruik maken van de Fut methode. Daardoor bieden de in onze kliniek in Turkije uitgevoerde transplantaties een beter resultaat. Je voelt er minder van, het resultaat oogt natuurlijker én je hebt minder litteken-weefsel dan bij sommige andere aanbieders

Specialist in haartransplantatie

De belangrijkste reden om te kiezen voor The Private Hairclinic in Turkije is kwaliteit. Wij specialiseren ons volledig op haartransplantaties en werken met vaste teams van specialisten. Onze mensen zijn –ieder voor zich- een kei in hun vak. En door de intensieve samenwerking zijn ze ook nog eens perfect op elkaar ingespeeld.

Haartransplantatie in Turkije is goedkoper

En dan is er ook nog eens de prijs. Je zou misschien denken dat een haartransplantatie in Turkije een stuk duurder is. Helemaal als je, zoals bij The Private Hairclinic, wordt ondergebracht in een luxe hotel, je een privé chauffeur en tolk krijgt en de beste voor- en nazorg die je maar kunt wensen.

Maar wat blijkt? Dankzij de veel lagere lonen is een haartransplantatie in Turkije juist goedkoper dan een behandeling in Nederland. En dat terwijl het medisch personeel in Turkije van het hoogste niveau is. Net zo goed, of misschien zelfs beter, opgeleid dan in Nederland leveren ze de best mogelijke kwaliteit.

Iets voor jou?

Zie jij het ook wel zitten om weer met een weelderige haardos door het leven te gaan? Wil jij ook het beste, meest natuurlijke, resultaat voor een lagere prijs dan in Nederland? Neem dan eens contact op met The Private Hairclinic om je te laten informeren over een haartransplantatie in Turkije.

https://theprivatehairclinic.nl/