VSENV
Image default
Rechten

Waar staat het initiatief van Stichting Corona Onderzoek?

Het initiatief van Stichting Corona Onderzoek is opgezet door een advocatenkantoor uit Eindhoven. Het advocatenkantoor dat dit initiatief heeft opgezet heeft jarenlange ervaring en erg diepe juridische kennis. Met deze ervaring en kennis wil Stichting Corona Onderzoek gedupeerde en de maatschappij helpen door mee te doen aan het Coronadebat. In deze blog lees je waar het initiatief van Stichting Corona Onderzoek voor staat. Lees hieronder snel verder!

Waarom is dit initiatief opgezet door Stichting Corona Onderzoek?

Sinds maart 2020 besteedt de Stichting Corona Onderzoek veel aandacht aan de opgelegde  maatregelen door de overheid. Stichting Corona Onderzoek heeft honderden uren onderzoek gedaan naar de maatregelen en alle geruchten die rondgaan. Door dit analytische en diepgaande onderzoek kunnen ze feit van fictie onderscheiden. Het onderzoek wat SCO heeft gedaan is tot stand gekomen door de vele connecties die ze hebben. Deze connecties bestaan uit doctoren, professoren, journalisten en Kamerleden. Stichting Corona Onderzoek voert allerlei juridische procedures voeren om gedupeerde te ondersteunen en te helpen.

Twijfels bij de betrouwbaarheid van de PCR-test

Op 17 maart 2021 heeft Stichting Corona Onderzoek een sommatiebrief gestuurd naar het ministerie van volks gezondheid en het RIVM. Deze sommatiebrief is door meerdere ondernemers aan Hugo de Jonge en Jaap van Dissel gestuurd. In de sommatiebrief vroegen deze ondernemers hoe lang het coronabeleid op grond van welke basis de maatregelen nog van stand blijven. Dit probleem is ontstaan doordat mensen sterke twijfels hebben gekregen aan de betrouwbaarheid van de PCR-testen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/