VSENV
Image default
Beauty en verzorging

DIY Manicure met BIAB in 5 eenvoudige stappen!

Bent u op zoek naar een goedkope en gemakkelijke manier om uzelf een frisse en stijlvolle manicure te geven? Dan is BIAB van polygelshop de perfecte oplossing! In tegenstelling tot gel- of acrylnagels is BIAB licht van gewicht, duurt het slechts enkele minuten om aan te brengen en kun je prachtige nail art maken zonder de deur uit te hoeven. Alles wat je nodig hebt zijn een paar benodigdheden zoals je favoriete kleur BIAB, top coat en wat tijd. Volg deze 5 eenvoudige stappen en je hebt prachtige nagels in een mum van tijd!

 1. De nagels voorbereiden – Vijlen, bufferen en reinigen

  Wanneer je besluit om BIAB te gebruiken, is het belangrijk om je nagels goed voor te bereiden. Dit kun je doen door eerst te vijlen. Gebruik een vijl met een grove kant om de nagels in de gewenste vorm te krijgen en gebruik vervolgens de fijne kant om de randen netjes af te werken. Na het vijlen is het tijd om te bufferen. Gebruik hiervoor een zachte buffer om de bovenste laag van de nagels iets op te ruwen. Dit zorgt ervoor dat de BIAB beter hecht aan de nagels. Tot slot is het belangrijk om je nagels goed te reinigen. Gebruik hiervoor een nagelreiniger om alle resten van nagellak, oliën en vuildeeltjes te verwijderen. Zo ben jij klaar om aan de slag te gaan met het aanbrengen van de BIAB.

 2. Breng de BIAB Base Coat aan 

  Wil je prachtige en duurzame nagels? Dan is het aanbrengen van de BIAB Base Coat een essentiële stap voor de perfecte manicure. Deze base coat zorgt voor een sterke hechting tussen de natuurlijke nagel en de BIAB, waardoor de nagels langer mee gaan zonder te breken of af te bladderen. Bovendien is de BIAB Base Coat gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een egale en gladde oppervlakte, wat resulteert in een professionele uitstraling. Dus waar wacht je nog op? Breng die BIAB Base Coat aan en geniet van perfecte nagels! 

 3. Breng de kleur van uw keuze aan 

  Op zoek naar de perfecte kleur voor je nagels? Dan is BIAB de oplossing voor jou! Met deze fantastische uitvinding kun je namelijk de kleur van je dromen realiseren, zonder dat je het comfort van je eigen huis hoeft te verlaten. Kies je voor felrood, diepblauw of glinsterend goud? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien biedt BIAB niet alleen het voordeel van een prachtige kleur, maar het is ook nog eens duurzaam en gemakkelijk aan te brengen. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf die perfecte manicure en breng de kleur van je keuze aan met BIAB! 

  BIAB kleuren nagels set 1 - polygelshop

 4. Elke laag uitharden zodat het goed uithardt 

  Een van de belangrijkste aspecten bij het gebruik van BIAB is het zorgvuldig uitharden van elke laag. Dit zorgt ervoor dat de BIAB stevig blijft en niet barst of loslaat. Om dit te bereiken is het aan te raden om elke laag BIAB onder een lamp uit te harden voordat je doorgaat met de volgende laag. Hierdoor wordt de BIAB goed uitgehard en ben je zeker van een mooie en duurzame afwerking. Dus als je van plan bent om BIAB te gebruiken, vergeet dan niet om elke laag zorgvuldig uit te harden onder een lamp en geniet daarna van je prachtige nagels! 

 5. Naadloze afwerking – Vorm, polijst en glans 

  Wil je een perfecte afwerking voor je BIAB manicure? Dan is naadloze afwerking belangrijk. Met naadloze afwerking geef je jouw nagels de perfecte vorm en polijst je ze tot in de perfectie. Een naadloze afwerking betekent dat er geen scheuren, bobbels of luchtbellen zijn die de kwaliteit van je BIAB manicure kunnen aantasten. Je nagels zien er niet alleen mooier uit, maar ze voelen ook gladder aan. Het is veel gemakkelijker om nagellak aan te brengen of te verwijderen en je zult er ook langer van genieten. Wacht niet langer, haal het meeste uit je BIAB manicure door gebruik te maken van een naadloze afwerking. 

Bron: polygelshop.nl