VSENV
Image default
Beauty en verzorging

Waarom clip-in extensions nemen?

Heb je een evenementen waarbij je extra wil uitpakken? Of wil je graag lang haar? Dan kan je clip-in extensions gebruiken. Dit zorgt ervoor dat jij toch het haar kan hebben wat jij graag wilt. Door clip-in extensions heb jij ook de mogelijkheid om afwisseling met jouw haar te hebben. Zo kan je ook gemakkelijk weer je natuurlijke haar terug hebben. De clip-ins kunnen ook gemakkelijk weer verwijderd worden. Hier heb je geen professioneel iemand voor nodig. Geïnteresseerd in clip-in extensions? Koop dan de clip extensions van Hairextensionsvoordeel.

Het is dé oplossing wanneer jij geen permanente haarverlenging wilt

Het nemen van permanente hairextensions is niet zomaar een keuze. Het kost namelijk een hoop tijd en geld. De permanente hairextensions moeten namelijk aangebracht worden door een professioneel iemand. Ook kun je deze extensions niet zomaar verwijderen net zoals clip-in extensions. Nog een voordeel van clip-in extensions is dat het ook geen uren duurt voordat de extensions erin zitten. Wanneer jij dus voor één keer wat speciaals wilt met je haar, dan kan je prima clip-in extensions gebruiken voor de look die jij wilt creëren. Door clip-in extensions krijg je niet alleen een dikke bos haar, maar het kan er ook voor zorgen dat jij langer haar krijgt. De clip-in extensions zijn ook in veel kleuren en maten beschikbaar. Je kan er ook voor kiezen om clip-in extensions te nemen met krullen of slag. 

Kan je alles doen met clip-in extensions?

In principe kan je slapen met de clip-in extensions in, maar het wordt niet aangeraden. Het tast namelijk wel de kwaliteit van de extensions aan. Ook kunnen de clips tot last zijn tijdens het slapen. Slapen met clip-in extensions is dus ook minder comfortabel. Zwemmen met de clip-in hairextensions is niet aan te raden. Chloor en zout tasten de clips heel erg aan en aangezien je de clip-in extensions gemakkelijk kan verwijderen, is het beter om ze dan te verwijderen. 

Kan je clip-in extensions krullen of stijlen? 

Het föhnen, krullen of stijlen van de clip-in hairextensions kan ervoor zorgen dat jouw extensions beschadigd raken. Clip-in hairextensions zijn van synthetisch haar gemaakt. Synthetisch haar bezit geen natuurlijke haaroliën die wel aanwezig zijn in natuurlijk haar. Het haar kan zich dan niet herstellen van de beschadigingen die door de stylingapparaten zijn ontstaan. Het is dus verstandig om niet te veel stylingapparaten te gebruiken op de clip-in extensions. Zo behouden de extensions ook hun kwaliteit en hoef je niet al te vaak de extensions te vervangen.