VSENV
Image default
Bedrijven

Begin jouw dag met een kopje koffie

Hoe fijn is het om de dag te beginnen met een kopje koffie? Om voor je aan je werkdag begint even met je collega’s te kletsen onder het genot van een koffietje? Gaasbeek kent dat gevoel maar al te goed. Daarom vinden zij het belangrijk om jouw bedrijf te kunnen voorzien van de lekkerste koffie. Zij bieden verschillende merken koffiemachines, waaronder de Schaerer koffiemachine. Schaerer ontwikkelt al koffiemachines sinds 1924. Wellicht ben je al bekend met het Zwitserse merk. Schaerer is namelijk dé koffiepartner voor bedrijven wereldwijd. Wanneer je een machine van Schaerer in jouw bedrijf hebt staan, weet je dat de koffie van kwaliteit zal zijn. 

 

Toename van arbeidsproductiviteit

Koffie is niet alleen voor veel mensen onderdeel van hun routine, maar het zorgt ook voor een toename van energie en arbeidsproductiviteit. Zie een Schaerer koffiemachine als een win-win situatie: de werknemers genieten van heerlijke koffie en hun productiviteit zal daardoor toenemen. Een koffiemachine van Schaerer zet niet alleen heerlijke koffie, maar ziet er ook nog eens mooi uit. De machines hebben een luxe uitstraling door hun zwarte en/of grijze kleur. De koffiebonen zijn zichtbaar voor het oog, waardoor een gevoel van authentieke koffie ontstaat. 

 

Schaerer koffiemachines

Oké, je wil gaan voor een koffiemachine van Schaerer. Maar welke is dan het beste? Bij Gaasbeek kun je kiezen uit vier modellen koffiemachines. De Espresso Joy, Espresso Barista One, Espresso Soul en Espresso Coffee Art Best Foam. Alle vier de apparaten gebruiken espressobonen. Welke vervolgens het beste is voor jouw bedrijf hangt af van onder andere het aantal kopjes dat er per uur ongeveer gezet worden. De Espresso Joy kan er bijvoorbeeld veertig per uur zetten, maar de Espresso Coffee Art Best Foam zelfs tweehonderd! Heb je graag veel koffie-opties om uit te kiezen? De Espresso Soul heeft wel zeventien keuzes. Vind je het voldoende om Espresso’s en café crèmes te hebben? De Espresso Joy is dan ideaal voor jou, met vier opties. 

 

Service

Gaasbeek geeft je graag advies op maat wanneer je twijfelt over welke koffiemachine het best bij jouw bedrijf past. Geef je wensen door en de expert baseren hierop een aantal opties waarvan zij denken dat deze aan jouw wensen voldoen. Je kunt altijd bellen om een afspraak te maken, maar je bent ook welkom in de showroom in Ede.