VSENV
Image default
Bedrijven

De online werkschoenenwinkel met voordelige S3 schoenen voor alle sectoren!

Zijn jouw werkschoenen aan vernieuwing toe? Werkschoenenwinkel is dé online specialist in werkschoenen en PBM en bezorgt nu gratis! Met het brede assortiment wordt er ingespeeld op alle sectoren waar goede werkschoenen van belang zijn. In dit artikel lees je meer over mooie acties en het veelzijdige aanbod.

Gratis werksokken bij iedere bestelling

Dankzij het brede aanbod zijn er voor elk budget in elke sector werkschoenen te verkrijgen. Kies voor jouw favoriete merk werkschoen, sportieve werkschoen sneakers of voor basic budget-werkschoenen. Werkschoenenwinkel heeft altijd leuke aanbiedingen. Zo krijg je bij elke bestelling werkschoenen een gratis paar werksokken en zijn er elke week nieuwe schoenen in de aanbieding.

Hoog of laag model?

Draag jij liever lage of hoge werkschoenen? Bij de online webshop vind je beide modellen. Het voordeel van lage werkschoenen is dat je vrijer met jouw enkels kan bewegen. Maar hoge werkschoenen S3 hebben ook voordelen:

–          meer versteviging aan de voet en enkel

–          bescherming van achillespees

Sportieve zorg werkschoenen

Ook voor de zorgsector is het schoenenaanbod veelzijdig. Van antibacteriële instappers en medische klompen, tot sportieve zorg sneakers. Een groot voordeel van de instappers is dat ze vaak beschikken over een antibacteriële voering en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien trek je ze gemakkelijk aan en uit als jouw shift begint of eindigt.

Toch liever een ander model schoen? Je kunt ook gaan voor een moderne lichtgewicht sneaker met hygiënische eigenschappen. De oxypas schoenen zorg zijn een mooi voorbeeld van hippe sneakers die aan alle vereisten in de zorg doen:

–          Antislip

–          Antibacterieel

–          Hygiënisch

–          Vuil- en waterafstotend

–          Hoog loopcomfort

–          Flexibel en lichtgewicht

Nieuw = compacte glasvezel veiligheidsneus!

Een stalen neus werd voorheen altijd gebruikt ter bescherming van de tenen. Dit is sterk en compact, maar zwaar materiaal. Even later kwamen de lichtere aluminium en composiet veiligheidsneuzen in opmars. Relatief nieuw zijn de compacte glasvezel neuzen. Zeer licht van gewicht, nog lichter dan composiet en aluminium.

Hiernaast is glasvezel ook erg goed te bewerken, waardoor het model van de werkschoen een stuk mooier en compacter is dan de composiet en alu neus. Werkschoenen met glasvezel veiligheidsneus zijn te verkrijgen bij de Werkschoenenwinkel en zorgen voor het einde van de lompe werkschoen!

https://www.werkschoenenwinkel.nl/sport