VSENV
Bedrijven

Verhuur van prachtige kantoorruimte: kies OC de Pelikaan in Didam

Als uw bedrijf in de markt is voor een nieuwe locatie, is Ondernemerscentrum de Pelikaan het adres voor de verhuur van een nieuwe kantoorruimte in regio Didam. U vindt deze prachtige locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid te Zevenaar. Qua bereikbaarheid is alles op en top geregeld; OC de Pelikaan heeft alle parkeergelegenheid die u nodig heeft. Voor treinreizigers is het pand ook uitstekend bereikbaar, gezien de gunstige ligging tegenover station Zevenaar. Ondernemerscentrum de Pelikaan te Didam biedt gestoffeerde kantoorruimtes aan voor verhuur vanaf 18 m2. Korte huurovereenkomsten en een laagdrempelige benadering maakt OC de Pelikaan een uitstekende locatie voor beginnende ondernemers met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Laagdrempelige kantoorruimte voor uw bedrijf met een ‘half kantoor’

Als u geen huurcontract wilt afsluiten voor een volledige kantooreenheid? Kiest u dan voor een ‘half kantoor’ bij OC de Pelikaan. Door het delen van uw ruimte met een andere beginnende ondernemer betaalt u beiden maar € 250,- all-in per maand. Voorzieningen en meubels zoals bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn bij deze prijs inbegrepen. Ook kunt u gebruik maken van de overige voorzieningen van het pand. Daaronder behoren een snelle glasvezelinternetverbinding met een snelheid van 100/100 Mbps, een systeemtelefoontoestel van Tiptel, individueel regelbare airconditioning en zonnewering, om nog niet te spreken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein inclusief bezoekerstoegang. Onder gedeelde faciliteiten wordt bij OC de Pelikaan het volgende verstaan: een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry, een personenlift naar de eerste verdieping, een alarmsysteem tegen inbraak en een gemeenschappelijke vergaderruimte voor acht personen. Uw gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting zijn tevens in de prijs inbegrepen.

Vergroot uw kantoorruimte om uw bedrijf te laten groeien

Iedere groeiende onderneming loopt tegen een moment aan waar haar faciliteiten niet meer toereikend zijn. De beste stap is vervolgens een verhuizing naar een grotere kantoorruimte, waar u de nodige ruimte heeft voor uw bedrijfsvoering en nieuw aangenomen personeel. Ondernemerscentrum de Pelikaan biedt een geschikte kantoorruimte aan voor verhuur, vanaf 18 m² tot maar liefst 60 m², gewoon lokaal in de omgeving Didam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, informeer dan vandaag nog door te bellen naar 06 – 52 85 59 68.