VSENV
Image default
Bedrijven

Waarom een grafmonument van Anders Gedenkmonumenten?

Bent u op zoek naar een grafmonument voor jezelf of voor een geliefde? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een aanbieder die respectvolle, waardige en kwalitatief goede gedenkmonumenten kan maken en leveren. Tegenwoordig is het voor steeds meer mensen belangrijk om te kunnen kiezen voor een gepersonaliseerd grafmonument, dat volledig voldoet aan de eisen en mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Kiest u voor Andersgedenkmonumenten, dan heeft u de garantie op een grafmonument die uniek en sterk is, volledig aan uw wensen voldoet én die geleverd wordt voor een aantrekkelijke prijs. In dit artikel leest u wat u van ons mag verwachten en van welke voordelen u profiteert als u door ons een grafsteen, grafbeeld, urnenstenen of een monument voor het laatste afscheid laat maken.

Vrijblijvend doorspreken over de mogelijkheden die er zijn

De professionals van Andersgedenkmonumenten vinden het belangrijk om uw wensen goed in kaart te brengen en hun mogelijkheden daar naadloos op af te stemmen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin alle ideeën, wensen, opties en prijzen doorgesproken worden.
Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. Denk aan een crematieplechtigheid, waarbij de asresten in een urn bijgezet kunnen worden op een speciale gedenkplek, of een fysiek graf voorzien van een eigentijdse grafsteen of een grafbeeld. Qua materialen en lettertypes zijn de opties ook eindeloos. Zo kun je kiezen voor granieten grafstenen, grafmonumenten die deels of geheel uit glas of metaal bestaan of, die keuze wordt steeds populairder, een herdenkingsmonument van hout. De keuze is dus groot en daarom is het van belang om u goed te informeren over wat er allemaal mogelijk is als u een grafmonument zoekt. Uiteraard kunnen tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek ook de indicatieve kosten uiteengezet worden en kunt u, als u dat wenselijk vindt, direct een gratis offerte op maat aanvragen bij de adviseur van Andersgedenkmonumenten. Aarzelniet en zet gerust de stap!

Extra accessoires toevoegen bij een grafmonument

Een van de opvallende trends in de afgelopen jaren op het gebied van uitvaartverzorging, is dat steeds meer mensen kiezen voor het toevoegen van speciale en persoonlijke accessoires aan een grafsteen. Populair zijn bijvoorbeeld lantaarns, een foto of een filmfragment van de overledene, gouden of bronzen ornamenten en, last but not least, geschikte en stijlvolle vazen waar de nabestaanden bloemen in kunnen doen als ze het graf of de urnlocatie bezoeken. Zo krijgt u een compleet monument, die een waardige plek is om te herdenken of om herdacht te worden door geliefden.

Een schetsontwerp geeft een goed beeld van het eindresultaat

Geeft u Andersgedenkmonumenten opdracht om voor u een grafmonument te ontwerpen? Dan krijgt u altijd tussentijds een duidelijke schets, of (indien nodig) meerdere schetsen en ontwerpen, te zien van het beoogde resultaat. Pas als er overeenstemming en duidelijkheid is over het precieze grafmonument in al zijn facetten, gaan wij over tot het maken van een stijlvolle grafsteen, een grafbeeld of een gedenksteen die bij een urn geplaatst kan worden als aandenken. Andersgedenkmonumenten gaat dus niet over één nacht ijs en neemt zijn opdrachtgevers en klanten uiterst serieus. Want een afscheidsplechtigheid moet natuurlijk waardig verlopen, maar een gedenksteen verdient – zeker omdat deze jarenlang of beter gezegd decennialang mee moet gaan – de hoogst mogelijke aandacht. Bezoek nu de website van Andersgedenkmonumenten en bekijk wat de vele mogelijkheden zijn voor het ontwerpen van grafmonumenten en gedenkstenen. Neem gerust telefonisch contact op, plan een vrijblijvend adviesgesprek in of vraag direct een offerte op maat op.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafmonumenten