VSENV
Image default
Bedrijven

Wonen in Den Haag? Schakel een verhuurmakelaar in

Als je van plan bent in om in Den Haag te gaan wonen, kun je rekenen op verhuurmakelaar Den Haag.
The Real Estate Company, ook wel trechousing genoemd is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in de gehele regio van Den Haag. Je kunt contact opnemen met trechousing en zij zullen een woning voor je vinden, zeker als je geen contacten hebt binnen de regio van Den Haag is het inschakelen van de diensten van Trechousing zeker een optie.

Het huuraanbod is in vergelijking met andere verhuurmakelaardij zeker betaalbaar, zo begint het huren van een woning al vanaf 1250 euro en ben je zeker dat je bij een verhuurder zit dat:

  • 20 jaar ervaring heeft
  • Groot aanbod heeft aan huurwoningen (sinds kort ook bedrijfspanden)
  • Snelle en persoonlijke service heeft
  • Werkt op basis van no cure, no pay
  • Compleet ontzorgd

De werktijden zijn van 10:00 tot 19:00, dat betekent dat je The Real Estate Company ook kunt bereiken na 17:00, handig voor als je net klaar bent met werken en snel nog een vraag hebt. Voor een huurwoning in Den Haag kun je de overzicht bekijken op de website, die is goed overzichtelijk.

Wil je huren of kopen? Ook daar kan trechousing.nl je goed bij helpen, ze werken namelijk ook als makelaar in Den Haag. Waarom je voor trechousing zou moeten kiezen? 

– Expat verhuur
– Klantgericht
– Netwerk van internationale instituten
– Grote opdrachtgevers zoals Europol, Akzonobel, Achmea, Atos, EY, International Criminal Court

Woning verhuren aan expats

Heb je een opgekochte woning en wil je graag een goede en betrouwbare huurder vinden? Geen zorgen, je kunt namelijk rekenen op de diensten van trechousing! Deze verhuurmakelaar zal een geschikte huurder vinden voor je woning, compleet ontzorgd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen:

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 – 763 0408