VSENV
Image default
Eten en drinken

Ook take-away bij deze veganistische restaurants

Moet je nog boodschappen doen, maar heb je eigenlijk geen zin om op pad te gaan? Bestel dan comfort food bij een van de veganistische restaurants van Gys en blijf de hele dag in je huis pak zitten. Naast dat je heel leuk kan zitten bij Gys, bieden zij ook de mogelijkheid om eten te bestellen en thuis te laten bezorgen of je kan het gewoon ophalen aan de deur. Zo kan je thuis genieten van echte klassiekers van comfort food. Alle gerechten bij dit restaurant zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten. Daarnaast zijn alle gerechten veganistisch, vegetarisch, maar ook glutenvrij te verkrijgen.

Geniet van verschillende klassiekers op je bank

Deze  leuke, vernieuwende veganistische restaurants maken alleen maar veganistische, vegetarische, maar ook glutenvrije gerechten. Dit doen zij onder andere door echte klassiekers van comfort food te maken op een plantaardig mogelijke manier. Alle gerechten die zij maken lijken zelfs op ‘real food’. Niet te onderscheiden van gerechten waar dierlijke producten in worden gebruikt. Natuurlijk is er een verschil tussen vegetarische en veganistische gerechten. Bij veganistische gerechten worden geen dierlijke producten gebuikt, volledig plantaardig. Bij vegetarische gerechten worden er alleen producten die van een dier af komen dus bijvoorbeeld melk. Bij Gys kan je altijd aangeven wat jouw voorkeur heeft en zo maken ze de lekkerste gerechten voor je klaar die je ook op de bank kan nuttigen. Daarnaast zijn zij het enige restaurant in Nederland waar ze gebruik maken van 100% biologische ingrediënten.

Bestel de lekkerste veganistische comfort food van Utrecht

Maak gebruik van de take-away van de veganistische restaurants van Gys of laat het gemakkelijk thuis bezorgen. Op de website van deze aanbieder vind je de postcodes waar Gys Delivery zelf komt bezorgen. Staat jouw postcode er niet bij? Geen zorgen! De veganistische, maar ook glutenvrije gerechten kan je ook via Thuisbezorgd en Deliveroo bestellen. Zij brengen de overheerlijke gerechten in een groter deel van Utrecht.