VSENV
Image default
Gezondheid

Het imago van een tandarts

Met “de tandarts” heeft bijna iedereen wel een of meerdere malen tijdens het leven mee te maken. Door de verhalen uit het verleden heeft een tandarts geen goed imago opgebouwd. Daardoor zijn de meeste bang voor een tandarts. Als u in Amsterdam woont, is het soms noodzakelijk om een tandarts Zuidas te bezoeken. Dat is het geval wanneer u tandpijn heeft. Als u tandpijn heeft, kunt u het even uitstellen, maar u zult er toch aan moeten geloven. Toch hoeft u niet meer bang te zijn voor een tandarts. U voelt praktisch niets meer van een behandeling. Een pijnlijke behandeling wordt verdoofd en de naaldjes zijn zo dun dat u zelfs van het prikje niets meer voelt.

De tandarts Fletterman in de Rivierenbuurt

De tandarts Fletterman ziet graag mensen lachen. Tijdens het lachen moet er een mooi en verzorgd gebit gezien worden. U moet door de jaren heen uw tanden goed blijven poetsen. Wanneer u vervolgens regelmatig naar de tandarts gaat, zal uw mondhygiëne op pijl worden gehouden. Door een goede verzorging van uw tanden kunt u gaatjes, zweertjes, irritatieplekken en zelfs tandverlies voorkomen. Door een gezond gebit kunt u uw voedsel beter kauwen. Daardoor kunt het eten gemakkelijker kauwen en dat is ook gezonder. U kunt, ook als u nog geen klant bent bij tandarts Fletterman, een controle laten uitvoeren aan uw tanden. Ze doen hun uiterste beste om u op uw gemak te stellen. Ze zullen een behandeling altijd met u bespreken waarbij, als u dat wenst, een verdoving kan worden geplaatst.

Wat biedt de tandartsenpraktijk Fletterman?

De tandartsenpraktijk is opgericht in de rivierenbuurt in Amsterdam door Roderik Fletterman. Het is een tandarts Zuidas waar de mensen graag komen, omdat hij bekend staat om zijn vriendelijkheid en rustig karakter. Hij wordt bijgestaan door Cherel Tjon, die lesgeeft aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Dankzij de intensieve samenwerking met geselecteerde specialisten wordt er alle denkbare mondzorg geboden. In de praktijkruimte staat alle soorten apparatuur, scanners en andere voorzieningen, die nodig zijn om op uitgebreide schaal een verantwoorde mondzorg te bieden. De praktijk van Fletterman is gespecialiseerd op het gebied van cosmetische tandheelkunde. Daarbij hoort ook het plaatsen van implantaten. Voor de personen die bang zijn om naar een tandarts te gaan, wordt ervoor gezorgd dat ze zo’n prettig mogelijke ervaring met de tandarts hebben. U kunt er heel wat behandelingen ondergaan zoals, tandheelkunde, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, verstandkiezen verwijderen, tandvleesbehandelingen, kaakgewrichtsbehandelingen en preventieve mondzorg. Er wordt altijd naar behandelingen gestreefd met een hoge kwaliteit.

https://www.tandartsfletterman.nl/

Gerelateerde artikelen

Hygiëne en griep: Waarom schone handen belangrijk zijn

Alles wat je wilt weten over waterfilters

Hoe je een dispenser in kunt zetten op kantoor