VSENV
Gezondheid

Waarom kiezen voor Klok eco wasmiddel!

Lekker schoon en fris met Klok

Verantwoord, schoon en milieuvriendelijk wassen? Kies dan voor de biologische schoonmaakmiddelen van Klok. Uniek in de markt en al meer dan 100 jaar en begrip! Klok ecologische wasproducten zijn bedoelt voor degene die waarde hechten aan een duurzaam milieu. De producten worden zeer zorgvuldig geproduceerd in Deventer, waar de eigen zeepfabriek staat van Klok Eco. Al vanaf dag 1 was het de intentie van Klok zeep om duurzaam en ecologisch zeep te fabriceren met oog voor mens en milieu. Wat wordt daarmee bedoelt? Dat lees je hier!

Goed voor mens

Wasmiddelen, persoonlijke reinigingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, make up, handzeep… de lijst met producten waar ons huid mee in contact staat is lang. En zonder dat we het weten staan we in contact met chemische ingrediënten en E-nummers waarvan we de helft niet weten wat het is en nog erger, we weten de effecten ervan niet op lange termijn. Vooral voor mensen met een gevoelige huid zijn deze producten soms funest. Je kunt er vervelende huidaandoeningen van krijgen zonder dat je het weet. Gelukkig vind er een omslag plaats in wasmiddelen die vrij zijn van kleur- en geurstoffen. Klok was daar al heel vroeg mee. Daarom zijn we trots op het feit dat we het Asthma Allergy Nordic Label hebben gekregen voor een aantal producten zoals de verbeterde Klok vaatwastabletten, Klok afwasmiddel original 500ml, Klok afwasmiddel xtra care 500ml, Klok waspoeder XXL wit en kleur.

Let wel op: Het Asthma Allergy Nordic-label is enkel een aanbeveling en geen absolute garantie dat niemand ooit een reactie van een product met een logo zal krijgen. Overleg daarom altijd je eigen huidspecialist of huisarts om de juiste maatregelen te nemen om huidallergie te voorkomen.

Wasmiddelen die goed zijn voor het milieu

Neutrale wasmiddelen bestellen is slechts één van de bijzondere aspecten van Klok eco productlijn. Het andere keurmerk van Klok is het Europese ECOLABEL. Dit label is in 1992 opgericht met als doel producten te stimuleren ecologisch en milieubewust te producten, én producten te ontwikkelen die minder belastend en schadelijk zijn voor het milieu. Daarom bevatten de producten van Klok ECO ook het ecolabel, te herkennen aan de bloem zodat je direct kunt zien of het product ecologisch ontwikkelt is. Andere kenmerken zijn;

  • Minder kans op algenvorming
  • Grotendeels biologisch afbreekbaar
  • Wassen en schoonmaken met dezelfde kwaliteit
  • Zo min mogelijk verpakkingsmateriaal

Probeer het voordelig zelf met de KLOKBOX

We begrijpen goed dat je wellicht wat sceptisch bent over ecologische of biologische was- en reinigingsproducten. Toch zijn we ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zal raken van het resultaat. Klok garandeert een stralend witte was wat je ook gewend ban van andere bekende merken. Om voordelig kennis te maken met onze producten, kun je voor slechts €19,95 de KLOKBOX bestellen met één sample van elk product in ons aanbod. Bestel online en laat ons weten wat je ervaring zijn!

Nieuw: waspoedel XXL verpakking

Nieuw bij Klok is de mogelijkheid om waspoeder grootverpakking XXL te kopen geschikt voor ca. 72 wasbeurten! Ideaal dus voor grote gezinnen die veel wassen, want dat bespaart al gauw paar tientjes per maand. Dit product bevat zowel het ECOLABEL als het Asthma Allergy Nordic-label en dus zeer geschikt voor jong en oud.

https://www.klok-eco.nl/