Track en trace systeem voor auto’s

door

Track en trace systeem voor auto’s

Controle over uw wagenpark met een track en trace systeem voor auto’s

Er zijn al veel ondernemers die gebruik maken van een track en trace systeem voor auto’s. Uit reacties is te vernemen dat zij unaniem van mening zijn dat een track en trace systeem voor hun auto’s ideaal werkt. Zo kunnen ze vanuit hun kantoor, of vanaf hun laptop of telefoon, exact te weten komen waar hun auto’s en hun chauffeurs zich bevinden. Het benodigde kastje voor het track en trace systeem voor auto’s wordt binnen een kwartier in de auto geplaatst door gespecialiseerde monteurs, en er wordt gelijk verbinding gemaakt met de beschikbare GPS-systemen. Zo heeft de ondernemer een overzicht waar de werknemer zich bevindt. Houdt hij of zij zich wel aan de geplande route, of rijdt hij of zij extra veel kilometers die niet verantwoord kunnen worden?

Optimaal overzicht van alle auto’s

Elke minuut worden de routes bijgewerkt, en is dus constant up to date. De werkgever kan zien op welk tijdstip de chauffeur vertrekt en aankomt, en hij kan ook zien of er te hard gereden wordt. Ook het aantal kilometers wordt keurig automatisch bijgehouden, en dat scheelt een hoop administratieve rompslomp, immers, elke rit wordt vermeld met het gereden aantal kilometers. Door de controle van het track en trace systeem voor auto’s wordt ook vaak voorkomen dat de chauffeur boetes voor te hard rijden krijgt. De werkgever kan de chauffeur ook op tijd waarschuwen dat er te hard gereden wordt. Of de verkeersboete rechtstreeks inleveren bij de desbetreffende chauffeur. Ook dat is een voordeel van een track en trace systeem voor auto’s.

Kortom, het is een ideaal systeem om alle wagens continu te kunnen volgen en het overzicht te behouden. Het is een eenmalige investering, maar betaalt zich in korte tijd vanzelf uit, dus absoluut de moeite waard.Over de auteur