VSENV
Image default
Groothandel

Rvs hygiënisch en streeploos schoonmaken

Het is belangrijk om een goede doek te hebben voor hygiënisch en streeploos schoonmaken van rvs en andere gladde oppervlakken. Rvs en glanzende oppervlakken is vaak lastig omdat er vage vlekken en vieze strepen ontstaan. Dit zie je voornamelijk goed bij onder andere spiegels, ramen, chroom en auto’s. Dit komt voornamelijk doordat schoonmaakdoeken het vuil en alle bacteriën niet opnemen, maar enkel verplaatsen en uitvegen. In de webshop van Super Shine vind je hier de oplossing voor. Zij bieden een schoonmaakdoek aan met een fantastisch reinigend vermogen en die tot wel viermaal zijn eigen gewicht opneemt, zelfs zonder schoonmaakmiddelen.

Hoe je het beste resultaat behaald

De Super Shine schoonmaakdoek is het perfecte doekje voor het streeploos schoonmaken van rvs. Om het best mogelijk resultaat te behalen, volg je het gebruiksadvies. Hierin word aangegeven om de doek in warm water te dompelen zonder schoonmaakmiddelen. Daarna wring je het best het doekje goed uit zodat deze meer droog dan nat is. Vervolgens maak je de gewenste oppervlakken schoon en laat je deze zelf drogen. Op deze manier zorg je voor een streeploos en glanzend resultaat. Bovendien is deze doek van uniek en sterk materiaal gemaakt, waardoor deze niet pluist en rafelt.

Bestel deze unieke schoonmaakdoek online

Rvs en andere gladde oppervlakken streeploos schoonmaken, doe je eenvoudig en snel met de schoonmaakdoek van Super Shine! Bestel deze unieke doek in de webshop van Super Shine en profiteer van de vele voordelen. Je hebt de keuze tussen verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor de medium variant. Dit formaat is perfect om kranen in de badkamer of keuken schoon te maken. Doordat deze doek niet te groot is, kun je makkelijk in bochten en andere lastige plekken vuil en bacteriën verwijderen. Bestel vandaag en jouw bestelling wordt binnen één tot twee werkdagen naar jou opgestuurd.

https://supershineonline.nl/