VSENV
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Maagd 2021 Deel 2

Carrière horoscoop Maagd 2021

Het jaar 2021 voorspelt enkele problemen voor Maagd – tevens Boogschutter  – in hun vakgebied. Er zou een stevige concurrentie zijn en je zou met hand en tand moeten vechten om het hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijden. Alleen hard werken en toewijding zouden je voorlopig helpen. En over de eerste helft van het jaar zou je geen directe resultaten kunnen behalen. Hoewel de planeten je helpen jouw professionele positie te consolideren, kunnen bepaalde kwaadaardige aspecten jouw voorwaartse beweging kunnen verstoren.

Analyseer jouw carrièremogelijkheden en ga verder. Vertrouw niet op tweedehands informatie en valse beloften. Frauduleuze vrienden en collega’s kunnen dit jaar ten tonele verschijnen voor Maagd. Breng jouw idealen en ideeën in praktijk. Dit zou je helpen om in moeilijke tijden de bedrijfsladder te beklimmen. Blijf werken, verlies de moed niet.

Saturnus in sterrenbeeld Steenbok het hele jaar door, zou je bezig houden voor het hele jaar. Je zou extra verantwoordelijkheden krijgen en er zouden ook hindernissen en vertragingen zijn voor je bezigheden. Jupiter zou de situatie nieuw leven in blazen door zijn weldadige inspanningen. De donkere wolken beginnen langzaam te verdwijnen vanuit je professionele positie naarmate het jaar dichterbij komt.

Financiële horoscoop Maagd 2021

Je zou dit jaar goed op het goede spoor zitten met je financiën als je je aan je budget houdt en wegblijft van soorten aflaten. Bepaalde planeten zouden je kunnen verleiden om van jouw budget af te wijken, let op. Blijf voorlopig weg van risico’s of speculatieve deals, er is niet veel geluk en fortuin voor je in petto. Alleen hard werken zou je dividend opleveren.

Met Jupiter inhoroscoop Vissen belooft dit een van de meest stabiele financiële perioden van de afgelopen tijd te worden voor Maagd. Jouw inkomstenstroom zou behoorlijk bevorderlijk zijn en er hoeft niet veel moeite voor te worden gedaan. Geld komt naar je toe zonder dat je er nu veel om vraagt. Maar wees dan niet zelfgenoegzaam, houd je aan een schoon financieel plan en geef niet toe aan impulsieve aankopen. Als je niet op je hoede bent, kan de financiële toestand zomaar omslaan. Speel veilig en neem het hele jaar door zorgvuldige financiële maatregelen.

Spaar voor een aantal waardevolle aankopen rond het einde van het jaar.

Advies voor Maagd in 2021

De planeten zijn gunstig geplaatst voor Maagd, omdat dit een behoorlijk bewogen jaar zou worden. Het zou boordevol actie zijn. Maar dan kan  Saturnus in Waterman je een verstrooid brein geven, dus wees voorzichtig. Concentreer je op de dingen die komen en de toekomst in het algemeen. Kanaliseer je energie in een positieve richting waar financiën en liefde bij betrokken zijn. Dit is ook geen periode om impulsieve beslissingen te nemen. Haal levenslessen uit moeilijke situaties. Maak het goed met anderen, zelfs als dat betekent dat je niet op jouw manier gaat. Begrijp relaties en doe je best. Maagd kan ook maar beter gebruik maken van de spirituele handvatten die voor hen in het verschiet liggen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/