VSENV
Image default
Marketing

Wat kost het om een professionele WordPress website te laten maken?

Ja dat is een goede vraag! Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Je kan online veel verschillen de prijzen vinden en als je een offerte opvraag bij een aantal partijen, dan kan het zo maar eens zijn dat daar gigantische verschillen tussen zitten. Dat lijkt een beetje gek, maar het is wel uit te leggen!

Hoeveel kost het om een website te maken?

We leggen je uit waarom er een verschil zit een prijs.

Er zijn een aantal factoren waar je over na moet denken. Laat jij een website maken in WordPress of wil je een volledig gecodeerde website, wil je nog bepaalde functionaliteiten in je site, hoe groot wordt je website, wil je jouw website ook gaan optimaliseren voor de zoekmachines?

Het verschil zit hem dus in hoeveel tijd en werk er in jouw website gaat zitten. Naast dat er verschil zit in tijd, zit er ook verschil in aantal jaren ervaring.

Het verschil qua tijd.

Je kan ervanuit gaan dat het ene webdesign bureau je een offerte stuurt voor een template website die ze alleen maar hoeven op te vullen en het andere bureau een maatwerk website maakt die volledig opgebouwd moet worden. In een maatwerk website zit natuurlijk veel meer uren, maar is dan ook wel echt een stuk kwalitatiever. Alle thema’s moeten namelijk voor veel branches te gebruiken zijn, met heel veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat er veel wordt gevraagd van de server of je hosting. Je gaat lang niet alle functionaliteiten gebruiken, maar krijgt ze ook niet zomaar uit de codering. Dit zorgt ervoor dat je website langzamer laad en je zoekmachine optimalisatie negatief beïnvloed.

Het verschil in ervaring

Het is logisch dat als je een partij met heel veel ervaring je website laat maken, dat je dan ook meer betaald. Dat betekent ook dat je er meer van mag verwachten. Vaak hebben ze veel kennis om net een beetje meer voor elkaar te krijgen. 

Ook online marketing toepassen voor jouw nieuwe website?

Op het moment dat je jouw website wilt gaan gebruiken om je online marketing een boost te geven, dan heb je ook een professionele website nodig. Ga je het voor een webdesigner, dan wordt er vaak alleen naar het design gekeken en wordt online marketing of zoekmachine positionering niet meegenomen. Het is dan handiger om een online marketing bureau je website te laten bouwen aangezien zij weten waar je website “technisch” aan moet voldoen.

https://allinone-media.nl/