VSENV
Image default
Mode en Kleding

Beste haarproducten voor mannen

Er zijn voldoende producten op de markt aanwezig voor mannelijke haarverzorging en haarstyling. Steeds meer mannen willen zich over het algemeen goed verzorgen en de makkelijkste manier om daar mee te beginnen is het verzorgen en stylen van je haar. Hier heb je de goede producten voor nodig. Zeker als je wilt dat je haar gedurende de hele dag blijft zitten. Om die reden hebben wij een aantal producten voor je op een rij gezet die iedere man in huis moet hebben.

Fatsoenlijke haarshampoo

Met een fatsoenlijke haarshampoo bedoelen we geen wondermiddel dat belooft je haar sneller te laten groeien. We bedoelen gewoon een shampoo die lekker ruikt en je haar goed ontvet. Als bonus kun je ook een shampoo kiezen die ook een anti-roos werking heeft. Zeker handig als je last hebt van roos in je haar.

Haarstyling producten

Er zijn verschillende producten waarmee je kan stylen. Uiteindelijk hebben ze (bijna) allemaal dezelfde werking. Het doel van ieder product is echter wel hetzelfde. Welk soort haarstyling product je kiest is dus niet erg. Je moet het product gebruiken waar jij je haar het beste mee kan stylen.

De oude vertrouwde pot gel

Welke man heeft het niet gebruikt? Een oud en vertrouwd middel om je haar te stylen. Echter het probleem met gel is dat het heel erg plakkerig is en meestal niet de beste hold heeft. Daarnaast zie je de gel in de meeste gevallen zitten en dat ziet natuurlijk niet zo mooi uit.

Pommade

Pomade is een classic haarstyling product dat lange tijd alleen gebruikt werd door de elite. Tegenwoordig zijn pommades te vinden in iedere barbershop waar heren heengaan voor een frisse knipbeurt. Maar pommades zijn tegenwoordig niet alleen nog maar voor de elite verkrijgbaar, iedere man kan het aanschaffen. Pommades staan bekend om hun sterke hold en mooie shiny werking op het haar.

Wax

Naast gel en pommades is er ook nog wax beschikbaar om je haar mee te stylen. Wax is de variant van de haarstyling producten die je niet ziet zitten in je haar, maar evengoed een sterke hold heeft. Omdat wax niet zichtbaar is in het haar is het een populaire keuze voor mannen die niet willen dat je goed ziet dat ze iets in hun haren doen.

https://www.mijnbaard.nl/haarverzorging/pommade