VSENV
Image default
Sport

4 innovatieve merken binnen de ruitersport

De ruitersport kent wat uitrusting betreft twee gezichten. Enerzijds wordt de ruiterij gekenmerkt door eeuwenlange tradities en die zijn terug te zien in de kleding en de overige uitrusting. Aan de andere kant door innovatie, aangezien de paardensport ook vandaag de dag nog ontzettend populair is. Bij het kiezen van een goede outfit ga je daarom op zoek naar een merk dat deze twee werelden samenbrengt. In dit artikel lees je meer over vier van de meest innovatieve merken in de branche.

Traditie in een modern jasje

Ben je op zoek naar traditionele ruiterkleding, bijvoorbeeld voor wedstrijden maar dan voorzien van alle moderne gemakken. Zoals ademend materiaal, maatwerk, en het gebruik van nieuwe composiet materialen? Dan ben je bij KEP Italia aan het juiste adres. Dit Italiaanse merk gebruikt de nieuwste materialen voor het vervaardigen van kleding en caps die perfect passen, lichtgewicht zijn en de prachtige equestrische uitstraling hebben die je mag verwachten van traditionele outfits.

Veiligheid voorop

Veiligheid is uiteraard erg belangrijk wanneer je met paarden werkt. Het zijn grote dieren die kunnen schrikken en daarnaast slingert er van alles rond in stallen en op maneges waar je over kunt struikelen of tegenaan kunt lopen. Een goede cap is daarom onmisbaar. En wil je voor de meest comfortabele en veilige cap gaan? Dan kies je natuurlijk voor een Samshield cap. Dankzij de speciale vormgeving zorgt de cap voor constante ventilatie en dankzij de lichtgewicht materialen zit hij comfortabel op je hoofd.

Voor de moderne ruiter

Ben je op zoek naar een modern merk met een dito uitstraling? Dan mag je de collectie van PS of Sweden zeker niet overslaan! Vrolijk gekleurde polo’s en rijjassen van moderne snit, aangevuld met dekjes, hoofdstellen en andere uitrusting voor je paard. Zo kun je altijd de uitrusting van je paard afstemmen met je eigen kleding! Ben je op zoek naar andere dekjes? Kijk dan eens bij de collectie van Eskadron. Al jarenlang kwaliteit gegarandeerd!