VSENV
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers is hét bedrijf voor een dakreparatie in Leiden

U zoekt een goed dakdekkersbedrijf voor een dakreparatie in Leiden aan het platte dak van uw woning of bedrijf? Dan is ons team van De Dakmakers de juiste partner voor u! Ervaring, expertise en veelzijdigheid, daar komt het in de wereld van daken op aan. En dit en meer kunnen wij u allemaal bieden.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Ons bedrijf De Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn, vlakbij Leiden dus. Wij zijn dan ook vaak te vinden in deze prachtige oude stad. Maar ook daarbuiten kunt u van onze diensten gebruik maken, ons werkgebied is zeer ruim. Ruim 35 jaar geleden is dakdekkersbedrijf De Dakmakers opgericht. Ons hechte team weet van wanten, werkt secuur, is betrouwbaar en heeft dus een dosis van tientallen jaren aan ervaring. Al onze medewerkers zijn uitstekend geschoold en bezitten dan ook de juiste papieren om dit mooie vak uit te mogen oefenen. Het is belangrijk dat een dakdekkersbedrijf is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. De bedrijven die aangesloten zijn bij deze brancheorganisatie voldoen aan de criteria van Vebidak wat betreft ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.   Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij Vebidak. Daarnaast bezitten we ook de procescertificaten KOMO en VCA en het kwaliteitskeurmerk Dakmerk. U ontvangt van ons volledige garantie op dakbedekking voor een periode van 10 jaar en garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Sedumdak onderhoud

Bent u in het bezit van een sedumdak (ook wel groendak genoemd) en zoekt u een partij die het sedumdak onderhoud voor u uit handen kan nemen? Ook dan kunt u bij onze Dakmakers terecht.

Naast het ontwerpen en aanleggen van sedumdaken weten wij ook precies hoe een sedumdak onderhouden moet worden. Eén tot twee keer per jaar moet ongewenst onkruid van het dak verwijderd worden, moet de waterafvoer schoongemaakt worden en moet de begroeiing bemest worden.

Heeft u interesse in onze diensten? Bel ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak via 085-022 0680 of vul het contactformulier op onze website in.

https://www.dakmakers.nl/