VSENV
Image default
Sport

Waarom een weight gainer gebruiken?

Je kunt niet zomaar een eiwitshake nemen om aan te komen! Gelukkig zijn er verschillende soorten van deze drankjes met verschillende verhoudingen waarmee je gemakkelijker aan je dagelijkse behoeften kunt voldoen. Eigenlijk leveren ze alleen maar calorieën en andere voedingsstoffen, dus als ze op deze manier worden gecombineerd, wordt het gemakkelijker om alles binnen te krijgen wat we nodig hebben, zonder dat we in één keer te veel vet of suiker binnenkrijgen.

Waarom de Weight Gainer van Body4you?

Weight gainers van Body4you zijn bedoeld voor mensen die spieren willen opbouwen of gewoon gewicht willen toevoegen. Ze bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen om het gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren te maken, zodat u sneller uw gewenste uiterlijk kunt krijgen!

Het lichaam heeft voldoende calorieën nodig naast een aangepast trainingsprogramma als men meer vetweefsel wil; dit is echter niet nodig bij het nemen van supplementen zoals Weight Gainers, omdat ze zelf al voldoende voeding leveren – waardoor deze perfecte hulpmiddelen zijn tijdens periodes waarin diëten moeilijk kan zijn (zoals tijdens het sportseizoen).

Hoewel het belangrijk is om gezond te eten, te bewegen en stress te beheersen om de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam effectief te laten werken – wat helpt voorkomen dat gifstoffen zich in ons ophopen – kunnen supplementen ondersteuning bieden als dat niet genoeg is. Een supplement van goede kwaliteit moet altijd worden ingenomen naast een actieve levensstijl met veel lichaamsbeweging of zelfs gewoon bij een dag rust, omdat ons lichaam af en toe een pauze nodig heeft om niet voortdurend te worden belast, zodat het niet sneller wordt afgebroken door een gebrek aan lange periodes zonder stimulering.

Gebruik:

Om ervoor te zorgen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft, meng je 150 gram met 400 ml water of melk en drink je 1 shake per dag. Dit supplement kan ook voor de training worden genomen of tijdens de training is.