VSENV
Toerisme

Bouwen aan je team in Breda

Iedereen die ook maar iets weet van groepsdynamiek weet het: een team is meer dan een verzameling individuen. Een team van goed op elkaar ingespeelde medewerkers is efficiënt en flexibel. Een echt team kan improviseren en pakt elke uitdaging met een glimlach op het gezicht aan.

Maar hoe bouw je een team? Hoe smeed je een groep individuen om tot een hecht team dat de wereld kan veroveren? Dat krijg je niet voor elkaar door mensen van 9-5 bij elkaar in een kantoor te zetten. Daarvoor moet je hen in een onbekende omgeving zetten om een opdracht uit te voeren.

Dat is de reden dat bedrijfsuitjes en teamuitjes zo populair zijn. Je haalt iedereen uit haar bekende omgeving, waardoor vaste rollen losgelaten moeten worden. Dat moedigt aan om elkaar echt te ontmoeten. Niet als “Piet van crediteuren”, maar als echt mens.

Door de opdrachten haal je mensen over om net buiten hun comfortzone te treden. Niet teveel, natuurlijk, want het moet wel leuk blijven.

Wanneer jij op zoek bent naar een inspirerende plek voor een uitdagend en leuk teamuitje, denk dan eens in Breda. Op Beleefbreda.nl staat een uitgebreid overzicht aan activiteiten die je met je collega’s kunt ondernemen.

Bij de sportievelingen is de Kampioenen Quiz een populaire keuze. Maar ook over de Redneck Olympics, een 8-kamp van typische redneckactiviteiten als beerchugging, toiletbrilwerpen en natuurlijk can shooting zal nog lang worden gesproken.

Als jouw teamuitje meer moet gaan om samenwerken en minder nadruk moet leggen op het competitie element, dan kun je kiezen voor spelen als de City Game, een Escape Room of een spel als “Ontmasker de mol”.

Ook de hapjes en drankjes kun je via ons organiseren. Een borrel (eventueel op een rondvaarboot), een lunch of een diner, het kan allemaal. Want we weten natuurlijk net zo goed als jij: op een lege maag is het niet leuk spelen.

Bezoek de site vandaag nog en laat je inspireren. En mocht je moeite hebben met kiezen, geen nood. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

Een teamuitje in Breda is geen gewoon teamuitje. Een teamuitje in Breda is Epic!

https://beleefbreda.nl/julliezijn/teamuitje-breda