VSENV
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinschilderij

Ben je op zoek naar een manier om je tuin op te vrolijken? Met een tuinschilderij zorg je direct voor een nieuwe uitstraling in je eigen achtertuin. Met een relatief klein budget kan je tuin volledig opvrolijken. Je kan de muren of schutting opvrolijken met een mooi schilderij gedrukt op canvas. Ben je van plan om je tuin mooi aan te kleden? Dan kan dit weleens de oplossing zijn. Handig als je bijvoorbeeld een oude schutting bezit en je net wat sfeer mist. Of als je graag de muren wilt versieren met een nieuw kunstwerk. Wij hebben een aantal unieke prints die je direct op canvas kan laten drukken. Uiteraard is dit canvas 100% weerbestendig. Dit betekent dat je er nog jaren van kan genieten en de stof niet verkleurd in de achtertuin.

Uniek schilderij op canvas laten drukken

Jij bepaalt zelf bij ons welk kunstwerk je als tuinschilderij laat afdrukken. Zo kan je kiezen voor een paar mooie koeien die straks in je tuin grazen. Of ga je juist voor een mooi vergezicht in een natuurgebied. Alles is mogelijk met een tuinschilderij. Wij hebben verschillende unieke ontwerpen die je direct in je tuin aan de muur kan hangen. Uiteraard is het ook mogelijk om een tuinschilderij aan een schutting te hangen. Ben je specifiek naar iets op zoek? Wij helpen je om een ruimte om te toveren met een kunstwerk op canvas. Zo is jouw tuin nog mooier met een mooi schilderij gedrukt op canvas.

Fleur je tuin direct op met een schilderij op canvas

Het leuke van een tuinschilderij is dat je de tuin er direct mee kan opfleuren. Het schilderij op canvas zorgt direct voor een compleet andere uitstraling. Ben je bijvoorbeeld op de muur in je tuin uitgekeken? Of kan je de schutting nu echt niet meer zien? Met een schilderij op canvas heb je direct een mooi kunstwerk in de tuin en fleur je de oude schutting echt helemaal op. Daarbij blijven de kleuren mooi en sprankelend zelfs na een paar jaar in de zon. Je fleurt zo direct je complete tuin op met een mooi kunstwerk aan de muur. We hebben in ieder geval een uitgebreide collectie die we op basis van jouw maten op maat maken. Zo heb je altijd een passend schilderij in je achtertuin. Een schilderij op canvas zorgt voor de perfecte uitstraling in de tuin. Maak jouw tuin lekker gezellig met een tuinschilderij.