VSENV
Image default
Verbouwen

Een mooie gietvloer zelf doen is simpeler dan u denkt

Wilt u in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer een mooie gietvloer zelf doen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Een PU gietvloer leggen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Natuurlijk vraagt het een goede voorbereiding en moet u het klussen wel een beetje in de vingers hebben. Maar als u aan de slag gaat om een PU gietvloer zelf te leggen, dan zult u merken dat het een klus is die u prima tot een goed einde kunt brengen. Een gietvloer van PU is een vloer die zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. U heeft er vele jaren onbezorgd plezier van, ook als u de vloer legt in een ruimte die veel wordt gebruikt.

Voor welke ruimten is een PU vloer geschikt?

U kunt een gietvloer zelf doen in vrijwel iedere ruimte in uw woning of op kantoor. Er zijn zelfs PU gietvloeren geschikt voor de badkamer. Dit geldt overigens niet voor alle soorten vloeren. Als u een gietvloer in de badkamer wilt leggen, kijk dan goed of de vloer van uw keuze daarvoor geschikt is. Maar feit is dat uw gietvloer tegen een stootje kan en gemakkelijk is schoon te maken. Dit maakt dit type vloer ook geschikt voor ruimtes waar het vochtig kan zijn en ook voor werkruimtes waar praktijkhandelingen worden verricht, zoals een spreekkamer van een arts bijvoorbeeld. Daarom worden gietvloeren ook veelvuldig in bedrijfspanden toegepast.

Wie kan mijn mooie doe-het-zelf gietvloer leveren?

Een gietvloer zelf doen is minder moeilijk dan u misschien denkt. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Decochip in Vaassen. Zij verzorgen namelijk een gratis workshop voor hun klanten. Besluit u uw PU gietvloer bij Decochip te bestellen, dan kunt u van deze service gebruikmaken. U kunt na afloop van de workshop uw gietvloer en de verdere benodigdheden meteen mee naar huis nemen. Thuis kunt u met de opgedane kennis meteen aan de slag. Als u vragen heeft staat de deskundige klantenservice natuurlijk altijd voor u klaar.