VSENV
Vervoer en transport

Help, een spoedverhuizing!

Verhuizen gebeurt meestal geheel vooraf tot in detail gepland en georganiseerd, zonder al te veel tijdsdruk en zo min mogelijk stress. Maar wat nu als alles ineens in een stroomversnelling moet gebeuren, zonder dat alles al vooraf geregeld is? Dit kan veel verschillende oorzaken hebben, maar gelukkig kunnen wij U ook verschillende oplossingen aanbieden! 

Een spoedverhuizing, wat nu?

Verhuisbedrijf Rotterdam kan u de hulp bieden die U tijdens zo’n situatie nodig heeft. Waar wij ons bekommeren om het verplaatsen van uw inboedel, kunt U zich bezig houden met het administratieve gedeelte. Er moeten namelijk een aantal zaken geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn adreswijzigingen doorgeven bij bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen of bij de belastingdienst, maar ook electra/gas en water laten afsluiten wanneer er niemand direct in uw oude woonplek intrekt. Om een geheel overzicht te krijgen van zaken die geregeld moeten worden maar waar men niet altijd aan denkt, lees dan onze ‘checklist verhuizen’ door op onze site. 

Wat moet er allemaal nog gebeuren?

Ter voorbereiding, om de verhuizing zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen, kunt u bijvoorbeeld al op dozen schrijven wat erin zit en waar ze op de nieuwe woonplek door ons neergezet kunnen worden. In het begin denkt u vast ‘waar te beginnen?’. U kunt dit het beste dan ook stapsgewijs kamer voor kamer doen. Ook hierbij kunnen wij U natuurlijk helpen, wanneer U door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bieden namelijk ook de ‘full- service verhuizing’ aan, waarbij wij de verpakkingswerkzaamheden ook bij U uit handen nemen. 

Onze service

Voordeel van hulp van verhuisservice Rotterdam is dat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staan. Doordat wij een laag tarief hanteren, kunnen wij dan ook iedereen uithelpen. Een geheel vrijblijvende offerte ontvangt U van ons al binnen één uur en wij stoppen niet totdat de gehele verhuizing succesvol afgerond is. Ons bedrijf is gespecialiseerd in spoedverhuizingen en gaat ondanks de werkdruk met uw waardevolle spullen met groot respect om. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing zo soepel en vlot mogelijk verloopt. Met de hulp van Verhuisbedrijf Rotterdam zit U binnen no-time zonder zorgen op uw nieuwe woonplek. Daarom staan wij voor de principes voordelig, betrouwbaar & persoonlijk. 

Maak het verhuismoment zo makkelijk als mogelijk, neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website óf telefonisch via (010) 7511414. Naar boven

https://www.keurmerkverhuizer.nl/