VSENV
Vervoer en transport

Hét transportbedrijf in Nijmegen met al ruim honderd jaar ervaring

Het transportbedrijf, Beck Logistics in Nijmegen, is vroeger begonnen met regionale transport, maar heeft zich inmiddels door de jaren heen ontwikkeld naar een betrouwbaar bedrijf met een internationaal imago. De jarenlange ervaring werd meegenomen en met hun blik gericht op de toekomst, wist Beck Logistics elke keer de vragen van de markt te beantwoorden. Nu, anno 2019, is de blik gericht op duurzaamheid. Dit transportbedrijf in Nijmegen is zich bewust van de verantwoordelijkheden die ze hebben als transportbedrijf en ze blijven zich dan ook ontwikkelen op het terrein van duurzaamheid. Minimale uitstoot en rijtechnieken waarbij het brandstofverbruik wordt geoptimaliseerd, zijn de daden die laten zien dat het bedrijf haar verantwoordelijkheid neemt als het gaat om het milieu.

Nijmegen als uitvalbasis voor een betrouwbaar transportbedrijf

De locatie Nijmegen is relatief centraal gelegen in Nederland, waardoor het vanuit elke hoek in Nederland makkelijk te bereiken is, maar ook ten opzichte van het buitenland. De betrouwbaarheid van Beck Logistics blijkt niet alleen uit hun jarenlange ervaring, maar ook uit de diensten die ze kunnen leveren. Zo zijn ze bekend met exceptioneel transport. Een transportvorm die niet iedereen kan aanbieden, vanwege de complexe vereisten. Beck Logistics verzorgt dit tot in de puntjes, van het transport tot het papierwerk inclusief de vergunningen. Deze zorgzaamheid is ook te zien bij andere diensten, zoals bij hijsactiviteiten. Het bedrijf zorgt er niet alleen voor dat de kraan een goed transport heeft, maar er zijn ook gekwalificeerde mensen bij die de kraan kunnen bedienen. Een extra service, die u ook kosten scheelt.

Uw warehouse en transportbedrijf in Nijmegen

De ligging wordt niet alleen als uitvalsbasis gebruikt, maar ook kunt u er altijd uw industriële goederen kwijt. Beck Logistics heeft warehouses die u kunt delen met anderen of voor uw eigen gebruik, waarbij er bovenloopkranen zijn bevestigd, zodat er op de juiste manier met uw machines kan worden omgegaan. Beck Logistics is een transportbedrijf in Nijmegen dat gespecialiseerd is in diverse vormen van transport.

https://www.becklogistics.com/