VSENV
Woningen

Makelaar in Wageningen: betrokken begeleiding bij woningaankoop

Wanneer u betrokken en ervaren hulp wenst bij het kopen van een woning dan kunt u terecht bij Jeltes ten Hoor, een makelaar in Wageningen met een hoop vakkennis. Dit familiebedrijf helpt klanten al 50 jaar bij de aankoop en verkoop van woningen in Wageningen, Wageningen-Hoog, Bennekom, Rekum, Heelsum, Ede, Wolfheze, Doorwerth, Rhenen en de Betuwe. Hierdoor heeft deze makelaar een groot netwerk en veel inzicht in het Groot-Wageningse woningaanbod. Om u verder optimaal van dienst te kunnen zijn is er veel aandacht voor uw persoonlijke woonwensen.

Antwoord op al uw woonvragen

Een woning kopen is in de regel een grote beslissing waarbij gedurende het traject veel vragen bij u kunnen rijzen. Allereerst zult u op zoek gaan naar een huis dat aansluit bij de wensen die u heeft voor de woning en de locatie. Met een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt kunnen de ervaren medewerkers van Jeltes ten Hoor op dit gebied met u meedenken en u adviseren. Maar ook voor vragen over de prijs – betaalt u niet te veel? – of over bouwtechnische keuringen, bodemonderzoek en eventuele bestemmingsplannen kunt u bij deze makelaar in Wageningen terecht. U kunt gedurende het hele aankooptraject rekenen op dit makelaarskantoor aan uw zijde.

De dienstverlening van dit makelaarskantoor

De dienstverlening van Jeltes ten Hoor kenmerkt zich door een interesse in iedere klant en het willen begrijpen van elke woonwens. Op deze manier kan de beste dienstverlening geboden worden. Er wordt waarde gehecht aan persoonlijke aandacht, de klantbenadering is informeel. De medewerkers van dit kantoor zijn daarbij enthousiast, vakkundig en sociaal betrokken in de regio. Jeltes ten Hoor biedt u verder een 24/7 service. U mag dan ook buiten kantooruren contact opnemen voor een vraag of een advies. Bent u geïnteresseerd hoe deze makelaar in Wageningen u specifiek kan helpen, dan bent u ook welkom in het makelaarskantoor in het centrum van de stad. Loop gerust vrijblijvend naar binnen.